Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Buradan izleyebilirsiniz: http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Hocam L625 alacağım turuncu renk sizce nasıldı ? 699TL gibi bir fiyatı var. fazla oyun manyağı falan değilim sosyal ağlar ve normal kullanımda sorun çıkarmasın yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 620'nin aynisi gibi, buyuk sadece. Tum isini gorur tabii, oyun acisindan ram sorunu var ama. http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_625-review-988.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 ya benim bi sorum olcak lumia ile ilgili anneme lumia hediye etti abim geçen doğum gününde o günden beridir şu konuşurken ekranın kararmaması sorununa çare bulamadık. menülere baktım ettim bulamadım. telefon görüşmesi yaparken normalde ekran kararır ki yanlışlık görüşmeyi sonlandırmayalım vs diye. bunda kapatamadık. bazen dalgınlıkla konuşurken suratına değince çotonk diye bitiyor görüşme. var mı bilen nasıl yapıldığını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 bazı yorumlarda o ekran boyutuna o çözünürlük düşük olduğu için bi resime bakarken bile çözünürlükler sayılabiliyormuş bu doğrumudur ? bide sarjı iyi gitmiyor diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Lumia 625 200 ppi. Yuksek degil ama dusuk de degil. Resim bakarken piksek sayilmaz ama. 250-300 ppi arasi zaten gozun algilamayi biraktigi yer, yani bkotu gorunebilir ama cok degil. Alinir bence. Yani benim eReader 216 ppi, ve piksek goremiyorum. KidLazer'in dedigine gelince; donanim sorunu sanirim, proximity sensor bozuk olabilir. Servis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 hmm microsoft hani şu nokia x ı çıkardıktan 3 ay sonra iptal eden firma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 lumia 630 aldım az önce şuan inceliyorum gayet hoş bi görüntüsü var 699tl ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 570 lira olm o. keko musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 baltalı ilah mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 öyleyim abi. zaten içi boktan dışı güzel olan bi alet. 500 liranın üstünü haketmiyo da, TR gerçeğiyle 570 max verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 galiba ilk bugu buldum. whatsapp kurdum doğrulamaya geldim kodu istedim geldi girdim hatalı dedi tekrar istemeye basınca kodu zaten istediniz dedi. silip tekrar kurayım dedim doğrulamya basıyorum kodu zaten istediniz diyor böyle kalıyor ne yapmamız lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 microsoft nereye el atsa bokluyor afedersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 facebook aldi whatsappi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 windows 10'a güncelliyom 525'i şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 benim baya sapıttı telefon :D ama daha wi-fi ye baglı degilim epey birşey daha indirmesi gerek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 930 mb indiriyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 pin girdikten sonra telefon donuyor asd, pini kaldırdım anca böyle açılabildi hll tim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Ne farkı var 8.1'den? Değer mi ilk hafta buglarını çekleme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 kurmayın şu an sakat baya windows 10 desktop gibi degil hiç epey geride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 sakın kurmayın asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 ajhsgdkjahsgdlkjahbdlaj aga dusuk ram li cihazlara kurmayın ama W10 u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 consumer preview falan degil şu andaki technical preview zaten hatalar var onları reportlamak için çıkardıkları birşey normalde kurmayın diyorlar zaten he ben de kurdum o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Ben de 1gb ramli 525e kurdum ama dual core az geldi tabii 1 saat sonra 8.1e geri dondum pasa pasa. Quad core ve min 1gb ramli lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 şunun 930'unu alsam diyorum. Ne dersiniz alınır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar