Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rekor Minibüs Diyalogları...

Cintonik

Öne çıkan mesajlar

gene kadıköy dönüşü. kafalar güzel saat 1-2 civar ı 6-7 kişiyiz. eleman açmış laz havası dinniyo hafif kısık. bizden başka tek bi eleman var minibüste. bizim arklardan biri kaldırdı kolları horon tepmeye başladı oturduu yerde, gaza getirdik kalktı ayaa horon tepiyo :D. şöför gördü bunu açtı müzii. dier adam sinirlendi sölendi fln şöför koydu postayı buna, indi eleman :D. bizde aldık gazı kalktık halay çekiyoz minibüste. şöför fulledi sesi kapadı ışıkları almıyo kimseyi bastı gidiyo. sahrayiceditte gittik öptük şöförü teker teker "eiwalla abi" şeklinde indik sora :D[signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone..
We can hope for the future, But there might not be one...

[Bu mesaj SethGarrett tarafından 19 Aralık 2004 00:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

:D Ben de anlatıyım bir tane. Arkadaşımın başına gelmiş ama.
İri bir adam durakta iner. Kapıyı hızlıca kapatır.
Şöför-Oha mna koim!! İki de çivi çaksaydın..
Sonra adam şöför kapısına gelir ve
Adam-Bişey mi dedin birader?
Şöför-Yok abi para üstü unutmuşsun onu söyledim. Buyur 250bin liran.

:)[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] kalhiae
Sosyal ağlarda paylaş

said:
http, 19 Aralık 2004 00:27 tarihinde demiş ki:
ben sana ilk önce yalancısın demedim sallama dedim sende noolmuş salladıysam gibisinden laf gewelemişin ayrıyetten ben bu olayı benim arkadaş yapmışta demiorum anlaman kıt galiba? Benim anlatmaya çalıştıım senin anlattıın olayı herkes ben yaptım dio diorum o yüsden sallama dedim neyse yaaawwww git işine bak hade bişiy yasdık suyu çıktı ben sallama die kötü bi manada yasmamıştım sen fasla üstüne alındın cewap yasdın sona ben yasdım bişiyler sona gene sen sona gene ben ......... böle gider bu dedimya nesem hadee kapataalım burda istersen.

Ahah anlamam kıt mı? Burada anlaması kıt olan kişi sensin galiba, daha yazdığımı anlamamışsın. Salladım falan demedim, orada "ironi" yaparak yaptığınla dalga geçtim, "evet çok ihtiyacım var ya sanki sallamaya o yüzden salladım" dedim. Hani bunu da anlamadıysan ne diyim ki? Bir daha oku istersen yazdığımı, oradan o anlamı çıkarmak da büyük başarı heralde, alkışlamak lazım. Hayır bi de hem okuduğunu anlamamış hem mantıksızca yorumlamış hem de kalkmış sora başkasına "anlaması kıt" demiyor mu haline bakmadan..?

Neyse madem istiyosun kapatalım. Bundan sonra bilmeden etmeden saçma sapan tutanaklara dayanarak sağa sola "sallama be" falan demessin inşallah... Hayır herkesin saçmalamaya hakkı var ama bu hakkını bana cevap yazarken kullanma lütfen. Ha, eğer istiyosan hala salladığıma inanabilirsin, buyur istediğine inan, açıkçası ne sen ne de fikirlerin beni pek ilgilendirmiyor ama tutup da "ehuhe sallama" demeye de kalkma bilmeden.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...

[Bu mesaj Rewendor tarafından 19 Aralık 2004 02:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Biz de bir keresinde Kadıköy-Pendik minibüsüyle gidiyoruz, üç kişiyiz. Minibüs caddesinden giderkene, Ziverbey evlendirme dairesine yaklaştık. Arkadaşlar da fısır fısır "Abi Yapma dayak yeriz" "Nolcek lan üç kişiyiz" diye konuşuyor. Konuşan arkadaşlardan biri psikopat zaten, tavuk dönercilere gidip "Martın tazeyse ver" diyen bir herif.
Tam evlendirme dairesinden önce ziverbey köprüsü vardır, arkadaş bağırarak "Köprüden sonra inecek var dayıııııı" dedi. Şoförden ses yok, minibüste bir sessizlik oldu.
Şoför abim vzıın diye köprüyü geçti, kenara yanaştı, yarım döndü: "Sizin gibi öküzlere münasip değil buralar ama inin bakalım hade ***na koduklarım!" diye noktayı koydu.
Biz de gözlerdeki ifadeyi görünce VZIIIIIN diye kaybolduk :)[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
ÖDESER: Ödev Destek Servisi
Sosyal ağlarda paylaş

bu olayda bizim ark. ın başına gelmiş. klasikleşmiş peugeot J9 minibüsleri bilirsiniz işte bunlardan birinde gerçekleşiyor vaka. kadının biri bindikten soora kapıyı bi iki kez çekmiş kapanmamış en sonunda tüm gücüyle çekmiş yine kapanmayınca;
şoför: bırak abla bırak .mına koydun kapının zaten :) demiş
içi dışında şoförmüş valla :)

[Bu mesaj Sleepwalker tarafından 19 Aralık 2004 09:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sleepwalker, 19 Aralık 2004 09:35 tarihinde demiş ki:
bu olayda bizim ark. ın başına gelmiş. klasikleşmiş peugeot J9 minibüsleri bilirsiniz işte bunlardan birinde gerçekleşiyor vaka. kadının biri bindikten soora kapıyı bi iki kez çekmiş kapanmamış en sonunda tüm gücüyle çekmiş yine kapanmayınca;
şoför: bırak abla bırak .mına koydun kapının zaten :) demiş
içi dışında şoförmüş valla :)

[Bu mesaj Sleepwalker tarafından 19 Aralık 2004 09:36
tarihinde değiştirilmiştir]

sen abimin bi arkadası olmalısın o zaman.bide mumkunse cevap yazarken oncekı yazılanları oku,hanı varmı benımle aynı yazan diye.[signature][hline]Kırmızı 145!
Sosyal ağlarda paylaş

momo benim ark. senin abin olamaz çünkü kendisinden küçük kardeşi yok. belkide abinle arkadaşım aynı minübüse binmiş olabilirler.sanırım bu ihtimali düşünmedin...belkide her kapıyı hızlı çekene .mına koydun kapının diyen bi minibüsçü var abinle arkadaşım ona denk gelmiş o zaman...
ha birde bu belki fıkradır dilden dile dolaşan bişeydir. tahmin edemedim baskasınında yazcaını.bi kaç sayfayı okuyup güldüm bi tanede ben bi sey yaziim dedim kusura bakma senin yazdıın sayfayı okumamısım...cok mu rahatsız oldun ikinci kez yazılmasına

[Bu mesaj Sleepwalker tarafından 19 Aralık 2004 13:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

-$ofer: paralari uzatalim..
-Gencler: biz uzattik yetismedi galiba?!?
(ses kesilir ve bir sure sonra..)
-Gencler: musayit bir yerde lutfen.
($ofer hemen durmaz ve biraz ilerde birakir gencleri)
(gencler inerken)
-$ofer: arkadaslar fazla gecirdim galiba, kusura bakmayin!
(butun dolmus kopar!)

[Bu mesaj UnKnownTR tarafından 19 Aralık 2004 16:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

arada yazıldımı bilmiyorum, çocuğuyla bi kadın şoför ün arkasında oturur. Çocuk çok gevezedir annesi ikaz filan eder. Çocuk susmayınca annesi "bak şöför amca kızıcak şimdi, sus" der. Çocuk gene susmayınca şoför amca kızar ve "lan sus şimdi a...ı s...cem" der :D

bir keresinde odtü dolmuşunda akşam saati arkada oturuyorum.. dolmuşçu gaza gelmiş bir şekilde " kim yaptıysa çok güzel yaptı yani bravo..valla ha süper oldu.." ne diyo acaba diye merak ettim arkadan anlayamadım.sonradan "daha önce böyle güzel kokanı olmadıydı" diyince bir sessizlik...

Bide ankaranın yeşil otobüslerindeydi sanırım kapıda "kapı otomatik çarpar" geyiği vardı :D[signature][hline]Harvester - Deadly one...

[Bu mesaj harvester tarafından 19 Aralık 2004 17:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bende birinden duymuştum ankarada kızılaydan geçerken bazı minibüsçüler ayaktaki yolculardan eğlimelerini isterler polis gorunce ceza yazıyo çünkü,herneyse amcam polisi gorunce eğilirmisin diyo ayaktaki bi elemana,adam bakıyo aptal aptal,duymadı diye bidaha rica ediyo adam hala ayakta.polis durduruyo basıyo cezayı meğersem eleman arapmış tektuk turkçe biliyomuş:)
Sosyal ağlarda paylaş

+ : 60'lı yaşlarda bir şöfer
- : Kendi halinde bir eleman

+ Bostancı'da inecek var mı ?
(1 dk sonra) - Kaptan ışıklarda inecek var
+ Ne ışığı lan Bostancı'da ışık mı vardı eskiden ! İn aşşaa gözüm görmesin seni , ışıkmış...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without
What we take for granted every time we open our eyes...
Sosyal ağlarda paylaş

Ahah iyi bi konu. Biz neler yapmıyoduk ki. Tam ameleyiz yani.. Bizim bi çardağımız vardır, arkadaşlarla otururuz muhabbet ederiz felan genelde. Orada planı yapar güzel kafayla, yola çıkar uygularız.
Bir keresinde şöyle bişi yaptık ama bizden sonra da bunu kahkahalarla diğer arkadaşlara anlattığımızda onlarda uygulamış çok eğlenmiş.. Çok komik oluyo deneyin derim.... Fikir babası by nedanko ;)
İşte bi gün yine oturmuşuz çardağa. Ne yapalım edelim dedik. Fikri buldum geliştirdik. Eve gittik menemen yaptık. Soğumasını bekledik , soğuyuncada koku verme olayı kalktı. Siyah bir torbaya koyduk. Ağzını buruşturarak kapadık. Zaten fazla bişi yoktu yemek olarakda...
Neyse 2 kişiyi otobüse bindirdik. 3-4 durak sonra indiler. Bizi (bizde 2 kişiyiz) aradılar indik diye.. Bizde sıradaki aynı hatlı otobüse bineceğimiz söyledik.
Otobüs geldi biz bindik otobüse, oturduk yerimize.. Bi kaç durak sonra arkadaşları aldı otobüs ama birbirimizi tanımıyoruz gibi takılıyoruz onlar ayakta takılıyo falan.. Sonra ben birden, ahhh mideeem offf mideeeem diye yakınmaya başladım. Ya olm kusucam galiba torba varmı dedim. Otobüstede de 25 kişi falanız.. Arkadaş hemen kalktı bi torbası olan varmı dedi bole ortalığı velveleye verdi. Hemen diğer 2 arkadaş elindeki torbalardan birinden siyah torbayı çıkardı hızlı bi şekilde verdi. Ben öğğğ öğğ diye kusuyorum millet garip garip bakıyo suratları kötü oluyo flan. Sonra diğer 2 arkadaş nası iyi oldunuz mu dedi.. Evet evet oldum hadi inelim ben bi tuvalete gidiyim camiye felan diye yanımdaki arkadaşa seslendim. Tam ayağa kalktık durak için düğmeye bastık o sırada elimizde torba var. Sonra diğer 2 arkadaş elindeki torbadan ekmek çıkardı. Ooo desene ekmek varmış, bandıra bandıra torbaya yedik. Dur dur patateslerden de ver. Dünkü yemeğin çok güzelmiş felandiye geiyk yapıyoruz. Bütün bunlar 10 sn falan sürdü ayaktaki yemek yeme seansı falan. Sonra yarılarak indik tabii arkamızdan bi doluda küfür yedik..
Valla yaptığımız piçliklerden dolayı kaçarken tekme tokatta az yemedik..[signature][hline]Güzel ve emsalsiz bir kar tanesi değilsin. Herkes gibi sen de o çürüyen organik maddeden yapılmasın.
Hepimiz aynı pürenin parçasıyız.
Sosyal ağlarda paylaş

Odtu dolmuşuna bindim. Tam ön koltuğun kasayer yerine oturdum :) Neyse herkez parasını verdi. Kimse para üstü almadı daha. Dolmuş kalkar kalkmaz
şoför: parasının üstünü almayan PARMAK kaldırsın
dolmuş: !?
yolcunun biri: 1m üstü vardı...
ş: başka isteyen var mı?
dolmuş: beeeen, 10m vardı fgsdfd falan diye gürültü olmuştu bian böyle :)

Bi keresinde de. Tam tekerlek üstü koltuk vardı. Onlarda da bildiğiniz gibi ayaklar sığmıyor pencere kenarında. 50 yaşlarında bi teyze bindi işte oturdu koridor tarafına.
Sonra bi teyze daha geldi.
-ay ben oraya oturamam kenara kayar mısınız
- ay benimde bacaklarım rahatsız
-benimde belim
-benim bide ...

Diye sürdü bu baya sonra sonradan gelen teyze oturdu pencere kenarına ::)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Kellindil
Sosyal ağlarda paylaş

süper muhabbetler ya[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

oha hassiktir. ne desem yalan şimdi.. hiç bu kadar dumur olmamıştım. 9 köy olayı :) valla umrumda deil insanlar ne düşünürse düşünsün.. herhalde bu tip yerlerlere boyle macerayı yazınca biri görmüş yayılmıştır dicem.[signature][hline]Güzel ve emsalsiz bir kar tanesi değilsin. Herkes gibi sen de o çürüyen organik maddeden yapılmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Ahha bu çok saçma bi kere bizde oyle yapacaktık. Kaşıklı çatallı falan..Ama daha onceki tecrubelerimizle sabitki, kapalı bir alanda piçlik yapmıyacaksın, yoksa dayak yiyosun. Ondan kalkıp ayakta yaptık inmeden...[signature][hline]Güzel ve emsalsiz bir kar tanesi değilsin. Herkes gibi sen de o çürüyen organik maddeden yapılmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...