hunty Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Ponti begendiyse sorun yok o zaman. Neyse Jaeger abimizin sayfasina fazla isgal etmeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Black_Hand said: Jaegerjaquez direkt sorulara geçiyorum. kaç senedir düzenli spor yapıyorsun? anladıgım kadarıyla bulk mode a geçtigin zaman acımayıp yiyorsun kafana göre? makrolarına ve kalori intakeine dikkat ediyormusun bu aşamada ? (bu gün 450 gr carb 220 gr protein 4kkcall e dingleyecegim gibi) yoksa az once dedigim gibi kafana göre mi takılıyorsun? supplement whey den baska birşey kullanmadım demişsin ama pre contest creatin bırakıp, carb up öncesi tekrar yüklemek gibi şeyler denedin mi? aslında contest öncesiyle ilgili komple döktürsen aklına ne geliyorsa güzel olurdu. citruline oldugunu bilmiyordum karpuzda, hehe. supp. citrulline malate ile aynı olmayabilir belki. hacı 7 yıldır yapıyorumda bu duzene son 3 yıl diyebilirim gerçi ilk 2 senede çok hardcore yaptım spor bi ara saldım biraz :D valla son 1 ay creatine almıyorum hiç, creatine yüklemesini de ilk defa duydum bi bakayım, macrolarıma hiç bakmıyorum bulkta ama tamamen clean gitmeye çalışıyorum arada protein falan sayıyorum az gelmesin diye, mantık ne kadar çok yersem o kadar abanırım o kadar büyürüm :D yarışmayla ilgilide yarışmadan sonra definasyon konusuna elimden geldiğince yazmaya çalışıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 hunty said: Ponti begendiyse sorun yok o zaman. Neyse Jaeger abimizin sayfasina fazla isgal etmeyeyim. fotoyu şimdi gördüm la yanlış hatırlamıyosam definasyon gidiyodun bi ara yanlar yaglı falan demiştin sanırım da gayet iyi vucut genel olarak çok rahat daha ileri taşırsın istedikten sonra bi de ne konu kirletmesi olm alla alla isteyen gelip trolleyenilir bile abartmadıkça nolcak(biyik hariç sdfsds) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 yemekleri sen mi hazırlıyorsun şu işle uğraşmak olmasa her türlü sporu yaparım da öncesi sonrası yemek yapmaya yemeye zaman yetişmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 heralde ben yapıom abi keyfi orda :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 abi yemek işi çok kolay, youtubedan cooking in bulk/batch diye aratın görün prolar nasıl besleniyor. Şahsen ben optimize ettim yemek işini. Sinbonun multipişiricileri var 100tl civarı. Bundan alıp her pazar 2-3 kilo tavuk göğüsu yapıyorum güveç modunda 4 saat slow cooking. çıkarıyorum pamuk gibi oluyor zaten didikliyorum sonra tupperwarelere yerleştiriyorum 5 tane. Yanına brokoli ya da sebze bişeyler serpiştiriyorum, azcık da brown rice ya da kepekli makarna. Tavuktan baymamak için de her hafta farklı bi tarif uyduruyorum kendime göre. Bir hafta bbq sos, bir hafta köri, bir hafta soya sosu vs ekliyorum pişirmeden önce, aroması iyice yapışıyor. 1 hafta kafa rahat oluyor böyle bir sonraki pazara kadar. Sabahları 3 yımırta, yulaf, kahve ya da yeşil çay yanında multiviatmin artı balık yağı. Öğlen tupperware mikrodalga, akşam da ton balığı mısır tarzı hafif bişey. Öğlen canım yemek istemiyosa başka clean bişeyle geçiştiriyorum, akşam tupperware yiyorum. Isıtması + yemesi total 10 dk yı geçmiyor. Hem ucuz, hem vakit kazandırıyor (pişirme, yemek ve bulaşıktan kurtarma) hem de mental olarak yemeğin varken dışarda yemek istemiyosun cravinglerin azalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=BZIPWhJ5rC4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Jaegerjaquez said: abi aldın bi tane kap içine kırıyosun yumurtaları yulafı atıyosun keyfine görede süt ekliyosun sonra bunu mixerle karışıtıroysun 20-30sn de zaten sıvı kıvama geliyor hepsi sonra krep tavasına 6-7 yemek kaşığı döküsoyun tavada olurken kuş üzümü gezdiriyosun üstüne biraz tahmini 1dk da oluyor çevirip bide 15sn kadar öbür tarafını yapıosun çok yüksek ateşte yapmıyorum yanmasın diye böyle böyle baya krep çıkıyor sonra ister sade ye istersen fısıtk ezmesi falan sür :) gerçi 1dk dan biraz daha uzun sürebilir süreye bakmıyorum çünkü hiç krebin dağılmadan çevrilebilmesi lazım bunu ben mi yanlış yaptım yoksa omlete benzemesi normal mi sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 hunty said: Yok abi ben fizigimden memnunum ve yavas yavas gelistiriyorum zaten ama senin yaptigini cok az insan yapabilir. Senin ki farkli bir seviye anlatabildim mi? Soyle Foto mu da ilistiriyim topige, bugun cektim. ustu ciplak adam iceri aka SGY http://s28.postimg.org/o7wycacbx/iyi1.jpg on numara olmuş helal team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 uff seksleyesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Gizli said: Jaegerjaquez said: abi aldın bi tane kap içine kırıyosun yumurtaları yulafı atıyosun keyfine görede süt ekliyosun sonra bunu mixerle karışıtıroysun 20-30sn de zaten sıvı kıvama geliyor hepsi sonra krep tavasına 6-7 yemek kaşığı döküsoyun tavada olurken kuş üzümü gezdiriyosun üstüne biraz tahmini 1dk da oluyor çevirip bide 15sn kadar öbür tarafını yapıosun çok yüksek ateşte yapmıyorum yanmasın diye böyle böyle baya krep çıkıyor sonra ister sade ye istersen fısıtk ezmesi falan sür :) gerçi 1dk dan biraz daha uzun sürebilir süreye bakmıyorum çünkü hiç krebin dağılmadan çevrilebilmesi lazım bunu ben mi yanlış yaptım yoksa omlete benzemesi normal mi sdfsdfs abi ilk denememde ben de omlete çevirdim olayı. sonrasında tavaya krep başına döktüğüm karışımı azalttım tertemiz oldu daha az dök. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 moriarty said: hunty said: Yok abi ben fizigimden memnunum ve yavas yavas gelistiriyorum zaten ama senin yaptigini cok az insan yapabilir. Senin ki farkli bir seviye anlatabildim mi? Soyle Foto mu da ilistiriyim topige, bugun cektim. ustu ciplak adam iceri aka SGY http://s28.postimg.org/o7wycacbx/iyi1.jpg on numara olmuş helal team hunty'ye kelebek konmuş asdasf o duvar kagıdı ne yakalandın yoksa üstte ranzamı var çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 elma said: abi yemek işi çok kolay, youtubedan cooking in bulk/batch diye aratın görün prolar nasıl besleniyor. Şahsen ben optimize ettim yemek işini. Sinbonun multipişiricileri var 100tl civarı. Bundan alıp her pazar 2-3 kilo tavuk göğüsu yapıyorum güveç modunda 4 saat slow cooking. çıkarıyorum pamuk gibi oluyor zaten didikliyorum sonra tupperwarelere yerleştiriyorum 5 tane. Yanına brokoli ya da sebze bişeyler serpiştiriyorum, azcık da brown rice ya da kepekli makarna. Tavuktan baymamak için de her hafta farklı bi tarif uyduruyorum kendime göre. Bir hafta bbq sos, bir hafta köri, bir hafta soya sosu vs ekliyorum pişirmeden önce, aroması iyice yapışıyor. 1 hafta kafa rahat oluyor böyle bir sonraki pazara kadar. Sabahları 3 yımırta, yulaf, kahve ya da yeşil çay yanında multiviatmin artı balık yağı. Öğlen tupperware mikrodalga, akşam da ton balığı mısır tarzı hafif bişey. Öğlen canım yemek istemiyosa başka clean bişeyle geçiştiriyorum, akşam tupperware yiyorum. Isıtması + yemesi total 10 dk yı geçmiyor. Hem ucuz, hem vakit kazandırıyor (pişirme, yemek ve bulaşıktan kurtarma) hem de mental olarak yemeğin varken dışarda yemek istemiyosun cravinglerin azalıyor. güveç modunda nasil yapiyorsun ? Sulumu oluyor yaptıgın tavuk. Yani tavugun yanında ne atiyorsun içine su mu yoksa sos mu. Eğer işe yarar birşeyse bende alıcam sinbo'yu. Cok kötü ve üşengecim yemek konusunda anneme tam bir bağımlıyım tamamen beni manipüle ediyor kadın . Bugun şunu ye bugun bundan yeme dokunur,allerji yapar... asdaf edıt: sinbo hiç bir yerde kalmamış alternatif ne var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 JJ, fistik ezmesi olarak hangi marka tercihin? ..ve de duzenli aldigin vitamin vb.lerinin markasi modeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 o beslenmeyle niye vitamin alsın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 napıyonz la asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Masticore said: moriarty said: hunty said: Yok abi ben fizigimden memnunum ve yavas yavas gelistiriyorum zaten ama senin yaptigini cok az insan yapabilir. Senin ki farkli bir seviye anlatabildim mi? Soyle Foto mu da ilistiriyim topige, bugun cektim. ustu ciplak adam iceri aka SGY http://s28.postimg.org/o7wycacbx/iyi1.jpg on numara olmuş helal team hunty'ye kelebek konmuş asdasf o duvar kagıdı ne yakalandın yoksa üstte ranzamı var çözemedim Hayir bebegim bilemedin, orasi yatak odam. Kelebek ve At konulu calismam. Schlafgut http://s17.postimg.org/8ist1ys27/Pics_Art_1405941338905.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 hunty seni alphalığa çağırıyorum. http://www.youtube.com/watch?v=FHIf7qXuk8g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 çok gey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Bekar odasi degil ama, aile odasi olarak dizayn etmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 masticore, tavukları koyduktan sonra tavuk seviyesini biraz geçecek kadar su koyuyorsun. üstüne ne aroma istiyosan. Köri tozu atabilirsin 4-5 yemek kaşığı, ya da benim favorim 1 su bardağına yakın soya sosu. Çok kısık ateşte uzun süre piştiği için pamuk gibi dağılıyor, aromasını veriyor. mantı haşlar gibi işte, işin bittikten sonra sıvı kısmını atabilirsin. Ben tavukları içinden çıkarıp bir borcama ya da geniş tepsiye alıp didikliyorum. sinboyu ben viaporttan aldım 99tlye, internette de olması lazım. Hatta a101 marketlerde bu hafta kampanya vardı 79tl idi. Alternatifi çok, homeend ya da bluehouse alabilirsin, multicooker olması önemli bi tek. aralarında en ucuz sinbo sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Gizli said: Jaegerjaquez said: abi aldın bi tane kap içine kırıyosun yumurtaları yulafı atıyosun keyfine görede süt ekliyosun sonra bunu mixerle karışıtıroysun 20-30sn de zaten sıvı kıvama geliyor hepsi sonra krep tavasına 6-7 yemek kaşığı döküsoyun tavada olurken kuş üzümü gezdiriyosun üstüne biraz tahmini 1dk da oluyor çevirip bide 15sn kadar öbür tarafını yapıosun çok yüksek ateşte yapmıyorum yanmasın diye böyle böyle baya krep çıkıyor sonra ister sade ye istersen fısıtk ezmesi falan sür :) gerçi 1dk dan biraz daha uzun sürebilir süreye bakmıyorum çünkü hiç krebin dağılmadan çevrilebilmesi lazım bunu ben mi yanlış yaptım yoksa omlete benzemesi normal mi sdfsdfs aslında omlete çok da benzememesi lazım ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 odchu said: JJ, fistik ezmesi olarak hangi marka tercihin? ..ve de duzenli aldigin vitamin vb.lerinin markasi modeli? param varsa calve param yoksa gold :D vitamin falan almıyorum hiç bi kere optimen kullanmıştım ama içeriği güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 calve niye tr'de pahalı ya herşey var tr'de ama şu calve'nin şu fiyatını anlamış degilim. Tr'de yıllardır olan marka üstelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 elma said: masticore, tavukları koyduktan sonra tavuk seviyesini biraz geçecek kadar su koyuyorsun. üstüne ne aroma istiyosan. Köri tozu atabilirsin 4-5 yemek kaşığı, ya da benim favorim 1 su bardağına yakın soya sosu. Çok kısık ateşte uzun süre piştiği için pamuk gibi dağılıyor, aromasını veriyor. mantı haşlar gibi işte, işin bittikten sonra sıvı kısmını atabilirsin. Ben tavukları içinden çıkarıp bir borcama ya da geniş tepsiye alıp didikliyorum. sinboyu ben viaporttan aldım 99tlye, internette de olması lazım. Hatta a101 marketlerde bu hafta kampanya vardı 79tl idi. Alternatifi çok, homeend ya da bluehouse alabilirsin, multicooker olması önemli bi tek. aralarında en ucuz sinbo sanırım içi plastik mi sinbo'nun ? yoksa çelik mi saglık açısından çelik birşe alırım ben heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar