Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

jaeger'ın bulk günlüğü sdf


Jaegerjaquez

Öne çıkan mesajlar

Black_Hand said:

Jaegerjaquez

direkt sorulara geçiyorum.

kaç senedir düzenli spor yapıyorsun?

anladıgım kadarıyla bulk mode a geçtigin zaman acımayıp yiyorsun kafana göre?

makrolarına ve kalori intakeine dikkat ediyormusun bu aşamada ? (bu gün 450 gr carb 220 gr protein 4kkcall e dingleyecegim gibi) yoksa az once dedigim gibi kafana göre mi takılıyorsun?

supplement whey den baska birşey kullanmadım demişsin ama pre contest creatin bırakıp, carb up öncesi tekrar yüklemek gibi şeyler denedin mi?

aslında contest öncesiyle ilgili komple döktürsen aklına ne geliyorsa güzel olurdu.

citruline oldugunu bilmiyordum karpuzda, hehe.
supp. citrulline malate ile aynı olmayabilir belki.

hacı 7 yıldır yapıyorumda bu duzene son 3 yıl diyebilirim gerçi ilk 2 senede çok hardcore yaptım spor bi ara saldım biraz :D
valla son 1 ay creatine almıyorum hiç, creatine yüklemesini de ilk defa duydum bi bakayım, macrolarıma hiç bakmıyorum bulkta ama tamamen clean gitmeye çalışıyorum arada protein falan sayıyorum az gelmesin diye, mantık ne kadar çok yersem o kadar abanırım o kadar büyürüm :D
yarışmayla ilgilide yarışmadan sonra definasyon konusuna elimden geldiğince yazmaya çalışıcam
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hunty said:

Ponti begendiyse sorun yok o zaman. Neyse Jaeger abimizin sayfasina fazla isgal etmeyeyim.

fotoyu şimdi gördüm la yanlış hatırlamıyosam definasyon gidiyodun bi ara yanlar yaglı falan demiştin sanırım da gayet iyi vucut genel olarak çok rahat daha ileri taşırsın istedikten sonra
bi de ne konu kirletmesi olm alla alla isteyen gelip trolleyenilir bile abartmadıkça nolcak(biyik hariç sdfsds)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi yemek işi çok kolay, youtubedan cooking in bulk/batch diye aratın görün prolar nasıl besleniyor.

Şahsen ben optimize ettim yemek işini. Sinbonun multipişiricileri var 100tl civarı. Bundan alıp her pazar 2-3 kilo tavuk göğüsu yapıyorum güveç modunda 4 saat slow cooking. çıkarıyorum pamuk gibi oluyor zaten didikliyorum sonra tupperwarelere yerleştiriyorum 5 tane. Yanına brokoli ya da sebze bişeyler serpiştiriyorum, azcık da brown rice ya da kepekli makarna.
Tavuktan baymamak için de her hafta farklı bi tarif uyduruyorum kendime göre. Bir hafta bbq sos, bir hafta köri, bir hafta soya sosu vs ekliyorum pişirmeden önce, aroması iyice yapışıyor.

1 hafta kafa rahat oluyor böyle bir sonraki pazara kadar. Sabahları 3 yımırta, yulaf, kahve ya da yeşil çay yanında multiviatmin artı balık yağı. Öğlen tupperware mikrodalga, akşam da ton balığı mısır tarzı hafif bişey. Öğlen canım yemek istemiyosa başka clean bişeyle geçiştiriyorum, akşam tupperware yiyorum. Isıtması + yemesi total 10 dk yı geçmiyor.

Hem ucuz, hem vakit kazandırıyor (pişirme, yemek ve bulaşıktan kurtarma) hem de mental olarak yemeğin varken dışarda yemek istemiyosun cravinglerin azalıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Jaegerjaquez said:

abi aldın bi tane kap içine kırıyosun yumurtaları yulafı atıyosun keyfine görede süt ekliyosun sonra bunu mixerle karışıtıroysun 20-30sn de zaten sıvı kıvama geliyor hepsi sonra krep tavasına 6-7 yemek kaşığı döküsoyun tavada olurken kuş üzümü gezdiriyosun üstüne biraz tahmini 1dk da oluyor çevirip bide 15sn kadar öbür tarafını yapıosun çok yüksek ateşte yapmıyorum yanmasın diye böyle böyle baya krep çıkıyor sonra ister sade ye istersen fısıtk ezmesi falan sür :)
gerçi 1dk dan biraz daha uzun sürebilir süreye bakmıyorum çünkü hiç krebin dağılmadan çevrilebilmesi lazım


bunu ben mi yanlış yaptım yoksa omlete benzemesi normal mi sdfsdfs
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hunty said:

Yok abi ben fizigimden memnunum ve yavas yavas gelistiriyorum zaten ama senin yaptigini cok az insan yapabilir. Senin ki farkli bir seviye anlatabildim mi?
Soyle Foto mu da ilistiriyim topige, bugun cektim.

ustu ciplak adam iceri aka SGY

http://s28.postimg.org/o7wycacbx/iyi1.jpg



on numara olmuş helal team
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gizli said:

Jaegerjaquez said:

abi aldın bi tane kap içine kırıyosun yumurtaları yulafı atıyosun keyfine görede süt ekliyosun sonra bunu mixerle karışıtıroysun 20-30sn de zaten sıvı kıvama geliyor hepsi sonra krep tavasına 6-7 yemek kaşığı döküsoyun tavada olurken kuş üzümü gezdiriyosun üstüne biraz tahmini 1dk da oluyor çevirip bide 15sn kadar öbür tarafını yapıosun çok yüksek ateşte yapmıyorum yanmasın diye böyle böyle baya krep çıkıyor sonra ister sade ye istersen fısıtk ezmesi falan sür :)
gerçi 1dk dan biraz daha uzun sürebilir süreye bakmıyorum çünkü hiç krebin dağılmadan çevrilebilmesi lazım


bunu ben mi yanlış yaptım yoksa omlete benzemesi normal mi sdfsdfs


abi ilk denememde ben de omlete çevirdim olayı. sonrasında tavaya krep başına döktüğüm karışımı azalttım tertemiz oldu daha az dök.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

hunty said:

Yok abi ben fizigimden memnunum ve yavas yavas gelistiriyorum zaten ama senin yaptigini cok az insan yapabilir. Senin ki farkli bir seviye anlatabildim mi?
Soyle Foto mu da ilistiriyim topige, bugun cektim.

ustu ciplak adam iceri aka SGY

http://s28.postimg.org/o7wycacbx/iyi1.jpg



on numara olmuş helal team


hunty'ye kelebek konmuş asdasf o duvar kagıdı ne

yakalandın

yoksa üstte ranzamı var çözemedim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

elma said:

abi yemek işi çok kolay, youtubedan cooking in bulk/batch diye aratın görün prolar nasıl besleniyor.

Şahsen ben optimize ettim yemek işini. Sinbonun multipişiricileri var 100tl civarı. Bundan alıp her pazar 2-3 kilo tavuk göğüsu yapıyorum güveç modunda 4 saat slow cooking. çıkarıyorum pamuk gibi oluyor zaten didikliyorum sonra tupperwarelere yerleştiriyorum 5 tane. Yanına brokoli ya da sebze bişeyler serpiştiriyorum, azcık da brown rice ya da kepekli makarna.
Tavuktan baymamak için de her hafta farklı bi tarif uyduruyorum kendime göre. Bir hafta bbq sos, bir hafta köri, bir hafta soya sosu vs ekliyorum pişirmeden önce, aroması iyice yapışıyor.

1 hafta kafa rahat oluyor böyle bir sonraki pazara kadar. Sabahları 3 yımırta, yulaf, kahve ya da yeşil çay yanında multiviatmin artı balık yağı. Öğlen tupperware mikrodalga, akşam da ton balığı mısır tarzı hafif bişey. Öğlen canım yemek istemiyosa başka clean bişeyle geçiştiriyorum, akşam tupperware yiyorum. Isıtması + yemesi total 10 dk yı geçmiyor.

Hem ucuz, hem vakit kazandırıyor (pişirme, yemek ve bulaşıktan kurtarma) hem de mental olarak yemeğin varken dışarda yemek istemiyosun cravinglerin azalıyor.


güveç modunda nasil yapiyorsun ? Sulumu oluyor yaptıgın tavuk. Yani tavugun yanında ne atiyorsun içine su mu yoksa sos mu.
Eğer işe yarar birşeyse bende alıcam sinbo'yu. Cok kötü ve üşengecim yemek konusunda anneme tam bir bağımlıyım tamamen beni manipüle ediyor kadın . Bugun şunu ye bugun bundan yeme dokunur,allerji yapar... asdaf


edıt: sinbo hiç bir yerde kalmamış alternatif ne var ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

moriarty said:

hunty said:

Yok abi ben fizigimden memnunum ve yavas yavas gelistiriyorum zaten ama senin yaptigini cok az insan yapabilir. Senin ki farkli bir seviye anlatabildim mi?
Soyle Foto mu da ilistiriyim topige, bugun cektim.

ustu ciplak adam iceri aka SGY

http://s28.postimg.org/o7wycacbx/iyi1.jpg



on numara olmuş helal team


hunty'ye kelebek konmuş asdasf o duvar kagıdı ne

yakalandın

yoksa üstte ranzamı var çözemedim

Hayir bebegim bilemedin, orasi yatak odam. Kelebek ve At konulu calismam.

Schlafgut

http://s17.postimg.org/8ist1ys27/Pics_Art_1405941338905.jpg

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

masticore, tavukları koyduktan sonra tavuk seviyesini biraz geçecek kadar su koyuyorsun. üstüne ne aroma istiyosan. Köri tozu atabilirsin 4-5 yemek kaşığı, ya da benim favorim 1 su bardağına yakın soya sosu. Çok kısık ateşte uzun süre piştiği için pamuk gibi dağılıyor, aromasını veriyor. mantı haşlar gibi işte, işin bittikten sonra sıvı kısmını atabilirsin. Ben tavukları içinden çıkarıp bir borcama ya da geniş tepsiye alıp didikliyorum.

sinboyu ben viaporttan aldım 99tlye, internette de olması lazım. Hatta a101 marketlerde bu hafta kampanya vardı 79tl idi. Alternatifi çok, homeend ya da bluehouse alabilirsin, multicooker olması önemli bi tek. aralarında en ucuz sinbo sanırım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gizli said:

Jaegerjaquez said:

abi aldın bi tane kap içine kırıyosun yumurtaları yulafı atıyosun keyfine görede süt ekliyosun sonra bunu mixerle karışıtıroysun 20-30sn de zaten sıvı kıvama geliyor hepsi sonra krep tavasına 6-7 yemek kaşığı döküsoyun tavada olurken kuş üzümü gezdiriyosun üstüne biraz tahmini 1dk da oluyor çevirip bide 15sn kadar öbür tarafını yapıosun çok yüksek ateşte yapmıyorum yanmasın diye böyle böyle baya krep çıkıyor sonra ister sade ye istersen fısıtk ezmesi falan sür :)
gerçi 1dk dan biraz daha uzun sürebilir süreye bakmıyorum çünkü hiç krebin dağılmadan çevrilebilmesi lazım


bunu ben mi yanlış yaptım yoksa omlete benzemesi normal mi sdfsdfs

aslında omlete çok da benzememesi lazım ama :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

elma said:

masticore, tavukları koyduktan sonra tavuk seviyesini biraz geçecek kadar su koyuyorsun. üstüne ne aroma istiyosan. Köri tozu atabilirsin 4-5 yemek kaşığı, ya da benim favorim 1 su bardağına yakın soya sosu. Çok kısık ateşte uzun süre piştiği için pamuk gibi dağılıyor, aromasını veriyor. mantı haşlar gibi işte, işin bittikten sonra sıvı kısmını atabilirsin. Ben tavukları içinden çıkarıp bir borcama ya da geniş tepsiye alıp didikliyorum.

sinboyu ben viaporttan aldım 99tlye, internette de olması lazım. Hatta a101 marketlerde bu hafta kampanya vardı 79tl idi. Alternatifi çok, homeend ya da bluehouse alabilirsin, multicooker olması önemli bi tek. aralarında en ucuz sinbo sanırım


içi plastik mi sinbo'nun ? yoksa çelik mi

saglık açısından çelik birşe alırım ben heralde
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...