Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

jaeger'ın bulk günlüğü sdf

Jaegerjaquez

Öne çıkan mesajlar

benjani said:

bu beslenmenin masrafı ne kadar

valla oturup çok hesaplamadım da biraz fazla oluyor ya gerçi şöyle de bişi var hiç dışardan yemiyorum tüm yemeklerimi kendim yapıorum e içki sigara falan da yok ekstra bi masrafım bişiyim yok çoğu yaşıtımdan daha az bile masraf yapıyo olabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

tiLi said:

olay mistik karışımda diyip sabah akşam içecekler şimdi

ahhahahahaahha
http://i.milliyet.com.tr/Alisveris295x336/2012/01/02/fft177_mf1884608.Jpeg
tarçınlı içiyorum ben ama tarçın ftw
resimde çilek falan var ilk defa gördüm
içeriği; tarçın, zencefil, karanfil, karabiber, hindiba ve meyan kökü, kakule ve böğürtlen yaprakları
mükmemmel de bir vanilyo kokusu var içiniz içiriniz
Sosyal ağlarda paylaş

Jaegerjaquez said:

valla oturup çok hesaplamadım da biraz fazla oluyor ya gerçi şöyle de bişi var hiç dışardan yemiyorum tüm yemeklerimi kendim yapıorum e içki sigara falan da yok ekstra bi masrafım bişiyim yok çoğu yaşıtımdan daha az bile masraf yapıyo olabilirim.

Ne biçim gençsin yaw? Ben 32 yaşındayım bu yazdıklarının hiç birini yapmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

tiLi said:

Jaegerjaquez said:

yok abi bi kahvaltıda değil o hepsiyle krep yapıorum işte yarısını kahvaltıda geri kalan yarısnı da kaba koyuyorum derste falan sıkılınca yiyorum
:D

şu krebin tarifini bi anlat abi en yararlı bilgilerden biri o olcak

abi aldın bi tane kap içine kırıyosun yumurtaları yulafı atıyosun keyfine görede süt ekliyosun sonra bunu mixerle karışıtıroysun 20-30sn de zaten sıvı kıvama geliyor hepsi sonra krep tavasına 6-7 yemek kaşığı döküsoyun tavada olurken kuş üzümü gezdiriyosun üstüne biraz tahmini 1dk da oluyor çevirip bide 15sn kadar öbür tarafını yapıosun çok yüksek ateşte yapmıyorum yanmasın diye böyle böyle baya krep çıkıyor sonra ister sade ye istersen fısıtk ezmesi falan sür :)
gerçi 1dk dan biraz daha uzun sürebilir süreye bakmıyorum çünkü hiç krebin dağılmadan çevrilebilmesi lazım
Sosyal ağlarda paylaş

Jaegerjaquez said:

ha bu arada doğal tereyağ buldukça gömüyodum ya bu aldığım kolestroller hep testo olarak dönüyo sanki bi de 31i tamamen bırakmıştım zaten no fap 2013 kasmıştım devam ettiriyorum hala ayda 1 falan nerdeyse
ciddiyetle diyorum bu nofap hayatı değiştiriyor ya tavsiye ederim herkese

o kadar karbonhidrat sekse mi gidiyor o zaman :(
Sosyal ağlarda paylaş

pontipati said:

Jaegerjaquez said:

ha bu arada doğal tereyağ buldukça gömüyodum ya bu aldığım kolestroller hep testo olarak dönüyo sanki bi de 31i tamamen bırakmıştım zaten no fap 2013 kasmıştım devam ettiriyorum hala ayda 1 falan nerdeyse
ciddiyetle diyorum bu nofap hayatı değiştiriyor ya tavsiye ederim herkese

o kadar karbonhidrat sekse mi gidiyor o zaman :(

çoğu idmana gidiyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...