benjani Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 bu beslenmenin masrafı ne kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 ha bu arada doğal tereyağ buldukça gömüyodum ya bu aldığım kolestroller hep testo olarak dönüyo sanki bi de 31i tamamen bırakmıştım zaten no fap 2013 kasmıştım devam ettiriyorum hala ayda 1 falan nerdeyse ciddiyetle diyorum bu nofap hayatı değiştiriyor ya tavsiye ederim herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 gunde 15 yumurta yesem her gun 10 posta atmam lazim. 3-4 gunluk donusumle her gun farkli hatun olsa yine yetmez. birileri sakatlanir. sonunda ogre magi vucuduna kavusurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Theridone said: kaslarına dokunmak istiyorum ali aras gelince toplu dokunma partisi yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 10 posta + 5 posta da fap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Yumurta kamyonu devirmis. Boyle beslenmenin yan etkisi olan Tuvalet ve gaz olayina deyinmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 öyle ekstra bi leşlik olmuyo ya kaslar emiyo ne var ne yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 ben 15 yimirta yesem 3 gün araliksiz sicarim oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 benjani said: bu beslenmenin masrafı ne kadar valla oturup çok hesaplamadım da biraz fazla oluyor ya gerçi şöyle de bişi var hiç dışardan yemiyorum tüm yemeklerimi kendim yapıorum e içki sigara falan da yok ekstra bi masrafım bişiyim yok çoğu yaşıtımdan daha az bile masraf yapıyo olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 olay mistik karışımda diyip sabah akşam içecekler şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 ha bi de önemli konulardan birini atlamışım unutuyorum hep günde min 3lt civarı falan su içmek lazım ya 1.5 lt sini idmanda içiyorum zaten geri kalanı gün içinde aklıma geldikçe yanımda su şişesi tutuyorum çaydır sodadır falan onla sayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 tiLi said: olay mistik karışımda diyip sabah akşam içecekler şimdi ahhahahahaahha http://i.milliyet.com.tr/Alisveris295x336/2012/01/02/fft177_mf1884608.Jpeg tarçınlı içiyorum ben ama tarçın ftw resimde çilek falan var ilk defa gördüm içeriği; tarçın, zencefil, karanfil, karabiber, hindiba ve meyan kökü, kakule ve böğürtlen yaprakları mükmemmel de bir vanilyo kokusu var içiniz içiriniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paket cay icmeyin karacigere cok zararli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 paketi mi zararli nesi zararli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 hadi yeşil çayı alıyorum direk aktarlardan da şu mistik çay kombosunu nasıl yapayım tek tek olsun o kadar da her şeyde karaciğere zararlı nedir bu karaciğerin çektiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 hey masallah kizanima bak sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Jaegerjaquez said: yok abi bi kahvaltıda değil o hepsiyle krep yapıorum işte yarısını kahvaltıda geri kalan yarısnı da kaba koyuyorum derste falan sıkılınca yiyorum :D şu krebin tarifini bi anlat abi en yararlı bilgilerden biri o olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Jaegerjaquez said: valla oturup çok hesaplamadım da biraz fazla oluyor ya gerçi şöyle de bişi var hiç dışardan yemiyorum tüm yemeklerimi kendim yapıorum e içki sigara falan da yok ekstra bi masrafım bişiyim yok çoğu yaşıtımdan daha az bile masraf yapıyo olabilirim. Ne biçim gençsin yaw? Ben 32 yaşındayım bu yazdıklarının hiç birini yapmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 sporu bi birakti mi coker o coker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 tiLi said: Jaegerjaquez said: yok abi bi kahvaltıda değil o hepsiyle krep yapıorum işte yarısını kahvaltıda geri kalan yarısnı da kaba koyuyorum derste falan sıkılınca yiyorum :D şu krebin tarifini bi anlat abi en yararlı bilgilerden biri o olcak abi aldın bi tane kap içine kırıyosun yumurtaları yulafı atıyosun keyfine görede süt ekliyosun sonra bunu mixerle karışıtıroysun 20-30sn de zaten sıvı kıvama geliyor hepsi sonra krep tavasına 6-7 yemek kaşığı döküsoyun tavada olurken kuş üzümü gezdiriyosun üstüne biraz tahmini 1dk da oluyor çevirip bide 15sn kadar öbür tarafını yapıosun çok yüksek ateşte yapmıyorum yanmasın diye böyle böyle baya krep çıkıyor sonra ister sade ye istersen fısıtk ezmesi falan sür :) gerçi 1dk dan biraz daha uzun sürebilir süreye bakmıyorum çünkü hiç krebin dağılmadan çevrilebilmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Jaegerjaquez said: ha bu arada doğal tereyağ buldukça gömüyodum ya bu aldığım kolestroller hep testo olarak dönüyo sanki bi de 31i tamamen bırakmıştım zaten no fap 2013 kasmıştım devam ettiriyorum hala ayda 1 falan nerdeyse ciddiyetle diyorum bu nofap hayatı değiştiriyor ya tavsiye ederim herkese o kadar karbonhidrat sekse mi gidiyor o zaman :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Marty said: sporu bi birakti mi coker o coker. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 pontipati said: Jaegerjaquez said: ha bu arada doğal tereyağ buldukça gömüyodum ya bu aldığım kolestroller hep testo olarak dönüyo sanki bi de 31i tamamen bırakmıştım zaten no fap 2013 kasmıştım devam ettiriyorum hala ayda 1 falan nerdeyse ciddiyetle diyorum bu nofap hayatı değiştiriyor ya tavsiye ederim herkese o kadar karbonhidrat sekse mi gidiyor o zaman :( çoğu idmana gidiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Günde kaç kere sıçıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 saygı duyuyorum abi böyle insanlara, heleki hayatını yemek içmek düzeyinde değiştirerek spor yapanlara sapsaygı duyuyorum, o derece yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar