Killer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 satış yapıyoz hacı napıyon hayırdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 şatışına engel olacak bişi yapmadım ki, hazır çizgi romana ilgi gösteren adam varken bendekileri de verim diye yazdım, bu arada mesaj atanlardan bursada yaşayan varsa önceliği ona vericem, onun harici ilk mesajı atana yollıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 satışa engel olmamak parayla satılan bişeyi bedavay avermek ? sdkfs neyse çok dert değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 benim verdiklerim onlar değil büyük ihtimalle, bonelli den çıkanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 barfiks setini melihe kakala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 -oyun bilgisayarı (herşey dahil) -asus laptop f3f -blackberry 9900 bold 1 beyaz (siyah satıldı) **gym set** -barfix zımbırtısı kapı kirişine asılan (monte değil) -2tane 5klik dambıl -bitane bükme aleti (düz yaylı kalın bi sopa büküyosun) +aletlere uygun ev programınız benden **halı saha set** -futbol kaval korumalık -dizlik -halı saha ayakkab (42 büyük ihtimal nike-1 kere giyildi) ** -zagor tenay kitapları (ilk 20 kitap lalkitapevi ve bi kaç tane daha swing,texas,zagor) -regal 37 ekran televizyon anten hediye -minyatür cam satranç takımı -rulo büyük satranç takımı -ofise sağa sola koymalık 3 tane klavye -ipod mini -airties 4 port modem rt-111 -airties 1 port modem up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tymphonist Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 yekeyeke said: barfiks setini melihe kakala :) malbuş powa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Ya ben mi olaya fransız kaldım , bu listedeki ürünlerin fiyatı nedir , specleri nedir , durumu nedir ? Bu nasıl satış birader ? :) Oyun bilgisayarı ( herşey dahil) ? Nasıl yani mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Satışı baltalama birader. Bilgisayar işte, oyun oynuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 3 fazla degil mi batuhan can ? bu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 2 senelik ve şu specler 1500 falan eder anca lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Oyun bilgisayarı için link, fiyat vs atarsan sevinirim üstad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 kath said: Ya ben mi olaya fransız kaldım , bu listedeki ürünlerin fiyatı nedir , specleri nedir , durumu nedir ? Bu nasıl satış birader ? :) Oyun bilgisayarı ( herşey dahil) ? Nasıl yani mesela :) baps ilk mesajımı görmedin heralde. öm'den cevpa veriyorum tüm ilgilenenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Xenus said: 2 senelik ve şu specler 1500 falan eder anca lol nope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 ben o paraya 4770k, 7970 oc, asus z87-pro, corsair 1866mhz 16gb, haf-x'li sistem kurdum lan Son çıkan tüm oyunları full detay çalıştırmaktadır. ayrıca buna ahahaha diyorum 10-15 fps alarak çalıştırabilir tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 o sistemden iyisini daha bu persemde 2700'e topladım ben. ikinci el 3k, birilerinin saflığına gelirse satarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 size ne sattığım paradan amk bu bir iki sadece kasa satmıyorum. almak isteyenle benim aramda olan bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 sakin ol sampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Killer said: size ne sattığım paradan amk bu bir iki sadece kasa satmıyorum. almak isteyenle benim aramda olan bişey lol bide atarlanmıs zoruna gittiyse açmasaydın konu. 1.5k dan fazla etmez o kasa 10tl klavye, 40tl mouse monitoru bilemiyecem bakmadım bile :) ama 3k baya fantastik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 estonya'ya gitmeden son turklugumu yapayim demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 olorin84 said: Killer said: size ne sattığım paradan amk bu bir iki sadece kasa satmıyorum. almak isteyenle benim aramda olan bişey lol bide atarlanmıs zoruna gittiyse açmasaydın konu. 1.5k dan fazla etmez o kasa 10tl klavye, 40tl mouse monitoru bilemiyecem bakmadım bile :) ama 3k baya fantastik olmuş. sanane ? zoruma gitmedi problem yok. atarlı cevap verdim sadece o kadar sddf merak eden öm'de zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 kasa yere düşmedi demişsin ama taklası, boyası var mı soralım yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 yok la cillop gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Bu nah çekilince sinirden kendini banlattıran killer değil mi olm zaten? Niye şaşırdınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar