aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 selam gençlik, Şimdi bu ısı yalıtımlı çantalardan anlayan var mı? Kamp falan yapıcaz, soğuk tutulması gereken ilaçlar var. 4, 5 gün götürebilir miyiz, iyi bir çanta ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 içine sürekli buz bataryası yenilerseniz 4-5 gün idare eder aksi halde bırak çantayı kaliteli termoslar bile 4-5 gün bu sıcakta imkansız bişeyi soguk tutması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Bir sürü buz bataryası yola çıkarken alırız ama yenileme durumu yok. Çanta yalıtımına güvenicez yani. Ha ama bira çantası gibi devamlı açılıp kapatılmayacak. Gölge bi yerde duracak sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 https://www.kickstarter.com/projects/ryangrepper/coolest-cooler-21st-century-cooler-thats-actually Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 abi öyle 5 gün idare edecek bir alet olduğunu sanmıyorum. tabii ilaçlar kaç derecede tutulmalı o önemli? araba ile mi gidiosunuz? öyle ise araba çakmak şarjı ile çalışan mini buzdolabı gibi bişeyler bakın derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Normalde buzdolabında saklanıyor. Buzlukta değil. Sıradan çanta içinde 2 buz aküsü arasında 18 saat falan bozulmadan kalabiliyor. Bu süreyi maksimize etmek amaç. Olmazsa arada, buzdolabı olan bir yere gidip buz akülerini yeniliycez falan. Bu arada taşıyacağımız ilaç miktarı da baya küçük bişey yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 araba olacak mı yanınızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 araba varsa "master mtr 2400" diye bişey buldum gugılda. 100 lira fln galba. hani ne blim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Araba var. Bir yandan araç çözümlerine de bakıyorum. Ama kendiliğinden bu iş halledebilen bi çanta olursa, daha geniş kullanım olanağı olur bizim için. Bir de araç dolapları çok gereksiz büyük bizim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 valla öyle 5 gün soğuk tutacak ve bunun için ekstra enerji harcamayacak çanta yapan olursa dolar milyoneri olur kısa sürede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 50 Qt. Wheeled 5 Day Cooler | Ice Chest | Rubbermaid diye bişey buldum guugıl da yine. ama siteye giremiyorum (websense ftw) açıklamada "keeps cool for 5 days" gibi bişi okudum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 5-6 kilo kuru buzla ve izolasyonlu bir kasa ile 3-4 gün idare edebilirsiniz ama o da fazla soğuk olacaktır muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Bu arada 3. gün kullanılıcakmış ilaç. 5 gün soğuk tutmaya gerek yok yani. olacak ya bulucaz bi yol inanıyorum :D İlaç 2 tane iğne topu topu. Yani 30 tane buz kasetine sarıcaz olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Dere kenarına gidecekseniz su geçirmez naylon ile derede koruyabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 cacodemon said: https://www.kickstarter.com/projects/ryangrepper/coolest-cooler-21st-century-cooler-thats-actually oha adam 5m yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar