Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ısı yalıtımlı çanta

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
içine sürekli buz bataryası yenilerseniz 4-5 gün idare eder
aksi halde bırak çantayı kaliteli termoslar bile 4-5 gün bu sıcakta imkansız bişeyi soguk tutması
Mesaj tarihi:
Bir sürü buz bataryası yola çıkarken alırız ama yenileme durumu yok. Çanta yalıtımına güvenicez yani.
Ha ama bira çantası gibi devamlı açılıp kapatılmayacak. Gölge bi yerde duracak sadece.
Mesaj tarihi:
abi öyle 5 gün idare edecek bir alet olduğunu sanmıyorum. tabii ilaçlar kaç derecede tutulmalı o önemli?

araba ile mi gidiosunuz? öyle ise araba çakmak şarjı ile çalışan mini buzdolabı gibi bişeyler bakın derim
Mesaj tarihi:
Normalde buzdolabında saklanıyor. Buzlukta değil. Sıradan çanta içinde 2 buz aküsü arasında 18 saat falan bozulmadan kalabiliyor.

Bu süreyi maksimize etmek amaç. Olmazsa arada, buzdolabı olan bir yere gidip buz akülerini yeniliycez falan. Bu arada taşıyacağımız ilaç miktarı da baya küçük bişey yani.
Mesaj tarihi:
Araba var. Bir yandan araç çözümlerine de bakıyorum. Ama kendiliğinden bu iş halledebilen bi çanta olursa, daha geniş kullanım olanağı olur bizim için.

Bir de araç dolapları çok gereksiz büyük bizim için.
Mesaj tarihi:
50 Qt. Wheeled 5 Day Cooler | Ice Chest | Rubbermaid

diye bişey buldum guugıl da yine. ama siteye giremiyorum (websense ftw)

açıklamada "keeps cool for 5 days" gibi bişi okudum ama
Mesaj tarihi:
Bu arada 3. gün kullanılıcakmış ilaç. 5 gün soğuk tutmaya gerek yok yani. olacak ya bulucaz bi yol inanıyorum :D

İlaç 2 tane iğne topu topu. Yani 30 tane buz kasetine sarıcaz olmadı.
  • Yeni Oluştur...