Tyrael Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 şu oyunun 2 tane müziini internette bulamamış olduumdan bütün oyunu indirmeye karar vermiş bulunuorum dial-up la.. bi tane indirdim 88mb demo çıktı:( şimdi bi daha indiriorm 126 mb a vardım hala gelio..biri bana bu oyunun full directory sinin kaç mb olduunu söleyebilirmi acaba? (vampire the masquerade - redemption)[signature][hline]şöförün hatasını toprak örter.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 p2p programlarıyla 3 cd'yi indirmen mümkün. 3x700 mb diye hesaplarsak ortalaram 2GB birşey olacak. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Dial up la indirceğine aynı fiyata orjinalini al[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Hatta aynı fiyata oyunun müziklerini yapan grubun konserini bile organize edebilirsin =)[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 redemption dan bahsediorm bloodlines dan deil!malesef satılmıo artık yada ben bulamıorm 2gb olmasının pek mümkünatı yok.. ama dier tavsieler güzel bigün bloodlines ı indirmeye krr verirsem bu sayfya gelip yeninden düşünücem...[signature][hline]şöförün hatasını toprak örter.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.