Tyrael Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 şu oyunun 2 tane müziini internette bulamamış olduumdan bütün oyunu indirmeye karar vermiş bulunuorum dial-up la.. bi tane indirdim 88mb demo çıktı:( şimdi bi daha indiriorm 126 mb a vardım hala gelio..biri bana bu oyunun full directory sinin kaç mb olduunu söleyebilirmi acaba? (vampire the masquerade - redemption)[signature][hline]şöförün hatasını toprak örter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 p2p programlarıyla 3 cd'yi indirmen mümkün. 3x700 mb diye hesaplarsak ortalaram 2GB birşey olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Dial up la indirceğine aynı fiyata orjinalini al[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Hatta aynı fiyata oyunun müziklerini yapan grubun konserini bile organize edebilirsin =)[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 redemption dan bahsediorm bloodlines dan deil!malesef satılmıo artık yada ben bulamıorm 2gb olmasının pek mümkünatı yok.. ama dier tavsieler güzel bigün bloodlines ı indirmeye krr verirsem bu sayfya gelip yeninden düşünücem...[signature][hline]şöförün hatasını toprak örter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar