downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Şu ne kadar saçma gelsede okuyup inanıp hakkatten öyle diyecek insanlar çok vardır ya.Adamlar hep bu gerizekalılara oynuyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Olm bugün belediyeye gittim. Asansöre binmek için bekliyorum. Belediye çalışanlarından birisi geldi. direk aşağı tuşuna bastı. Adama neden bastınız bodrum katlara mı ineceksiniz dedim. Adam bana yok asansörün tuşunun aşağıda bekliyorum gel anlamına geldiğini anlattı. Milletimin eğitim seviyesi asansör çağırma konusunda bu ise başbakan cumhurbaşkanı seçme konusunda ne bekliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 asansor cagiramiyorlar ama dunya liderine sahipler. anlayamazsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 9fag den daha kötü bir şey olamaz diyordum türkler onedio, listmist gibi aptal saptal siteleri popüler etti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 türk dizilerinden başını kaldıramıyormuş grrm, o yüzden kitaplar gecikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 pontipati said: ben sağlağım ama malum işi yaparken solu kullanıyorum acaba yarı solak mıyım hacı kılıcı sağ elinle tutuyosun işte :) sol el hedef yerine geçiyor saplarken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Karag8z said: Olm bugün belediyeye gittim. Asansöre binmek için bekliyorum. Belediye çalışanlarından birisi geldi. direk aşağı tuşuna bastı. Adama neden bastınız bodrum katlara mı ineceksiniz dedim. Adam bana yok asansörün tuşunun aşağıda bekliyorum gel anlamına geldiğini anlattı. Milletimin eğitim seviyesi asansör çağırma konusunda bu ise başbakan cumhurbaşkanı seçme konusunda ne bekliyorsunuz. bilgi seviyesinden ziyade, bilmediği bir konu hakkında tahmini çıkarımlar yapıyor ve sonra yaptığı bu çıkarımlara kendi inandığı gibi, zerre sorgulamadan diğerlerine empoze etmeye çalışıyor, bu cahillikle falan açıklanacak bir şey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar