Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones'un Osmanlı'dan etkilendiğini gösteren 16 kanıt

totemic

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Olm bugün belediyeye gittim. Asansöre binmek için bekliyorum. Belediye çalışanlarından birisi geldi. direk aşağı tuşuna bastı. Adama neden bastınız bodrum katlara mı ineceksiniz dedim.
Adam bana yok asansörün tuşunun aşağıda bekliyorum gel anlamına geldiğini anlattı. Milletimin eğitim seviyesi asansör çağırma konusunda bu ise başbakan cumhurbaşkanı seçme konusunda ne bekliyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Karag8z said:

Olm bugün belediyeye gittim. Asansöre binmek için bekliyorum. Belediye çalışanlarından birisi geldi. direk aşağı tuşuna bastı. Adama neden bastınız bodrum katlara mı ineceksiniz dedim.
Adam bana yok asansörün tuşunun aşağıda bekliyorum gel anlamına geldiğini anlattı. Milletimin eğitim seviyesi asansör çağırma konusunda bu ise başbakan cumhurbaşkanı seçme konusunda ne bekliyorsunuz.

bilgi seviyesinden ziyade, bilmediği bir konu hakkında tahmini çıkarımlar yapıyor ve sonra yaptığı bu çıkarımlara kendi inandığı gibi, zerre sorgulamadan diğerlerine empoze etmeye çalışıyor, bu cahillikle falan açıklanacak bir şey değil
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...