Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Bu ülkede şöyle ailesi olan birini görmedim. Göremem de zaten DNA'lar uymuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 hiç mi koka kola ramazan sofrası görmedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 IRL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 gerçek ilişkiler böyle olmuyor çünkü başka ülkede de göremeyeceksin menşei insan olduktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Yoo. Kültürler farklı. Bu ülkede insanlar çevresel şartlar nedeniyle varsıl/yoksul ayırt etmeksizin hep stresli yaşıyorlar. Ama Kuzey Amerika'da yıllık geliri 100K'ya yakın olanların tek derdi ev ve araba kredileri oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 sipeyskeyk said: aq ruskileri ahah gel bir de ruslarla iş yap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Anhora said: Yoo. Kültürler farklı. Bu ülkede insanlar çevresel şartlar nedeniyle varsıl/yoksul ayırt etmeksizin hep stresli yaşıyorlar. Ama Kuzey Amerika'da yıllık geliri 100K'ya yakın olanların tek derdi ev ve araba kredileri oluyor. yine cahillikte sınırları zorluyorsun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Cevap veremeyince cahil tabe sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 cehalet elemental spawnlanmis yine topicde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 ev ve araba kredisi gibi meblağlar nasıl dert olmayabilir ki. ikisini senelerce sıkıntı yaşamadan ödeyebilecek, iş garantisi olan kaç tane insan var? ben söyleyeyim pek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Zaten bende öyle dedim. USA için belki geçerli olmayabilir. Ben Kanada'yı baz alarak söyledim. İş garantisi de biraz sana bağlı Kanada'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 evet insanlığın günümüzdeki tek derdi para ve iş. bunlar oldu mu bütün insan ilişkileri ve etkileşimler mükemmel oluyor reklamlarda görüldüğü gibi. çeşitlilik ne kadar artarsa, sayı ne kadar artarsa da değişmiyor çünkü herkes aynı fikir, ideoloji çerçevesinde oluyor ve hiç zıtlıklar anlaşmazlıklar çıkmıyor. 3. derece etkenleri söylemeye gerek yok, onlar zaten cosmos tarafından düzenleniyor hiç pürüz çıkmıyor paran ve işin varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 İşte ben de bunu diyorum be abicim. Yok bu olay TR'de. Çünkü sosyal sınıflar iç içe yaşıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 iç içe yaşıyolar sanki kankalar anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Anhora said: İşte ben de bunu diyorum be abicim. Yok bu olay TR'de. Çünkü sosyal sınıflar iç içe yaşıyorlar. hiçbir yerde yok işte. insanlık tarihine bak. yok öyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Edward Welsh: Bu dünyada tek başına bir erkek bir hiçtir. Ve bu dünyadan başka dünya yok. Robert Witt: Yanılıyorsun çavuş. Başka bir dünya gördüm. Bazen onu hayal sandım ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 tc ni versene sen bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Emperor's Club mübarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=6vYnas6q3Sg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Başlık açmicam ama yine metro ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Anhora said: Emperor's Club mübarek. kepleri attıktan sonra gidip yerden alanlar var hemen işte onlar burslu çocuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=j41q8KprwOU http://www.ntv.com.tr/video/turkiye/ispartada-maymun-saldirisi,IKm6Zm6JzE6KxRiq9i4h-w şaka gibi olay asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zinxen Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=hsd5cHy65bk nasıl embed ediyoruz başaramadım? Söylerseniz edit edeceğim mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 https'deki s'yi sil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar