Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tube Thread #1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yoo. Kültürler farklı. Bu ülkede insanlar çevresel şartlar nedeniyle varsıl/yoksul ayırt etmeksizin hep stresli yaşıyorlar. Ama Kuzey Amerika'da yıllık geliri 100K'ya yakın olanların tek derdi ev ve araba kredileri oluyor.
Mesaj tarihi:
Anhora said:

Yoo. Kültürler farklı. Bu ülkede insanlar çevresel şartlar nedeniyle varsıl/yoksul ayırt etmeksizin hep stresli yaşıyorlar. Ama Kuzey Amerika'da yıllık geliri 100K'ya yakın olanların tek derdi ev ve araba kredileri oluyor.

yine cahillikte sınırları zorluyorsun ya.
Mesaj tarihi:
ev ve araba kredisi gibi meblağlar nasıl dert olmayabilir ki. ikisini senelerce sıkıntı yaşamadan ödeyebilecek, iş garantisi olan kaç tane insan var? ben söyleyeyim pek yok.
Mesaj tarihi:
evet insanlığın günümüzdeki tek derdi para ve iş. bunlar oldu mu bütün insan ilişkileri ve etkileşimler mükemmel oluyor reklamlarda görüldüğü gibi. çeşitlilik ne kadar artarsa, sayı ne kadar artarsa da değişmiyor çünkü herkes aynı fikir, ideoloji çerçevesinde oluyor ve hiç zıtlıklar anlaşmazlıklar çıkmıyor.

3. derece etkenleri söylemeye gerek yok, onlar zaten cosmos tarafından düzenleniyor hiç pürüz çıkmıyor paran ve işin varsa.
Mesaj tarihi:
Edward Welsh: Bu dünyada tek başına bir erkek bir hiçtir. Ve bu dünyadan başka dünya yok.
Robert Witt: Yanılıyorsun çavuş. Başka bir dünya gördüm. Bazen onu hayal sandım ama olsun.
  • Yeni Oluştur...