Eno Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Azmo hatırlıyomusun questlerde öldürülmesi gereken main bi karakter oldugu zaman kimseye vermezdim. İllaa ben oynatırdım... bilmemkaç k str dex vs :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 eheh hamza abi felsefesi ayrı bi aşmışlık ürünü zaten. Bu arada ben halen zegna nın o turnuvadaki imkansızı başarışının mantıgını kavramaya çalışıyorum... :) bu arada güreş sahasını ben hatırlamıyorum yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 O turnuvada zegna indirmiş adamı gördüm ben... Staffmesajdan millete fırça çekiyorum. Niye adama yardım ediyosunuz bi turnuvanın da içine etmeyin şeklinde... Düşünüyorum ki o ölen adamın hits ini düşürdüler.. Sonra zeg yemin etti yardım almadıına dair. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Eno ıcımde kaldı bak ozamandan berı,benı bı brıtısh yapmadın lan :)[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 said: Zegna, 04 June 2003 01:01 tarihinde demiş ki: said: Azmodai, 04 June 2003 00:55 tarihinde demiş ki: oranin en kral gmi kimdi zegna? :)[hline] nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: Bu goril hala altımda mı :hrr: nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:57 tarihinde demiş ki: hALA ÖĞRENEMEDİM BİR KULLANICI HESABINDAN,BAŞKA HESABA GEÇTİKTEN SONRA DOĞRU KULLANICI HESABINA GEÇMEYİ nukbasliklikiz, 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: şimdi bu forum silinsin ve nukleer muhabbeti kapansın.... patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. [hline] azmocuk , moonchıld, bronx , eno 3 unuz tabıkı :) moonchıldın gazına gelıp stafa gırmıstım , seerlar page bakıodu cQ yla bronx bana event eklıyodu korsan kılıgıdna mezar basıp reskıl cekıoduk mıllete hueah aklıma geldı koptum bı an cQ kendını kaptırıp kufur edıodu kacma lan ^!'+'^+ fılan :D [Bu mesaj Zegna tarafından 04 June 2003 01:02 tarihinde değiştirilmiştir] benı nasıl unutursun ya :([hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 said: Simofle, 04 June 2003 01:45 tarihinde demiş ki: Eno ıcımde kaldı bak ozamandan berı,benı bı brıtısh yapmadın lan :)[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Simo seni british yapmadım ama gm yaptırdım. Daha ne istiyosun? Gözün doysun be adam :) Şu british olayı da ciddi ciddi hep dengesiz zamanlara denk geldi. Şansın yoktu yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Siz böle gm geyikleri ile eylenirken ben o sıralarda cq nun tile exp komutlarından kaçarak ekşın yapıodum:)[hline]Bedava Plazma Ekran kazanmak için tıklayın, flash oyunlarında kazanın, ekranınızı alın!(Oyun Türkçedir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 cQ gıbı adam bıdaha gelmez,cok arıyordur nbl onu. Eno gecelerı rahat uyuyabılıyormusun?Hıc vıcdan azabı cekmıyormusun lem,hem oyaladın benı,duygularımla oynadın sen[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Benim senin için yaptıklarımı baban yapmamıştır be. :) Ne tripler yapmıştım tez vakitte gm olasın diye.. utan utan O oyalayıp duygularınla oynamak konusunda biraz haklısın.. Her british dedğinde random olarak "abi hafta sonu yapıyorum söz" diyodum.. ehueh Makro yapmayı düşünmüştüm bi ara hatta. Ama ciddiyim hiç fırsat olmamıştı. Olsa yaparmıydım o da muamma. Çünkü herkes biliyodu british i benim oynattıgımı.. Çift karakterli olurdu british. Bizi bozar böyle bi durum da :) [Bu mesaj Eno tarafından 04 June 2003 01:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Nbl da yaptıgın kıyagı unutmam abısı,sagol.Cok guzeldı eskıden hem staff ortamı,hemde playerlık.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Süperdi. Unutulmaz günlerdi benim için snn günlerinden sonra. Belki şu anda da öyledir. İçinde olmadığım için bilemiyorum... Ama ben ayrılmadan önceki son 3 aya kadar çok mutluydum nebulada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 bütün gm ler neden ayrılıyor yazık dimi?[hline] Türkiye'de iş almak için ne yapılır? süper başvurma taktiği ve hediyelerde var tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Bi yerden sonra bayıyorsun chemical. Göründüğü kadar eğlenceli bi olay diil. Bu arada demin icq dan bişi anlattım simo ya.. Bikaç gün boyunca her fırsatta azıma mıççak sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 bayıyıo ha? güzeldir bence insanlara yardım ediosun acaba 18 ime gelince nbla durursa beni alırlarmı? (tabi oyuncu kitlesi tamamen değiştiği ve bitek ben kalıcağım için alırlar gibime gelio:) )[hline]Türkiye'de iş almak için ne yapılır? süper başvurma taktiği ve hediyelerde var tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Hatta bize güven chemical. Bir süre sonra bayıyorsun. :) Azmo bu arada anılarımızı yazıp biyerde toplamayı düşünüyoruz. aklında bulunsun. konuşalım biara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 En güzeli modluk valla. Yetkin sınırlı ohhh ne güzel.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Katılıyorum,Gm lık bayar,ama staff muhabbetınıde hıcbıseye degısmem.Absolut senın ısınde zor be dostum,nbl da az gelmedıler senınde ustune.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: arcane, 03 June 2003 12:57 tarihinde demiş ki: nebulada uo yu öğrenenlerin sayısı sanane de öğrenenden daha çok.ben sanane de öğrendim ancak tanıdığım oyuncuların çoğu nebula dan öğrendi.[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. evet bende sananede orendım ılk acıldıgında accım vardıda cd yoktu :p ondan sonra the mumu tanırsınız ılk admınlerınden nebulanın bızım murtı sagolsun cd verdı o zaman antalyada az kişi oynıordu baal uo flm etherniy işte bizde öyle başladık ama benımde tanıdıgım cogu kısı nebulada basladı eyer oynamak ıstıorsanız en ıdeal türkiyedeki server nebuladır. dahada ileriye gidicektir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 che olm sen masterlk güzel sanıorsunda güzel diyelimde yediğin küfrün varya haddi hesabı yok vay ansını biip ettimin gm xxi flm gibisinden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: Absolut, 04 June 2003 02:54 tarihinde demiş ki: En güzeli modluk valla. Yetkin sınırlı ohhh ne güzel.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Abi forumlarda kopuyordu zaten bütün cayırtı. Bence sen işin en sakat tarafında duruyordun milletin başına saçma sapan şeyler geliyor sonra ne yapıyor ? forumlarda bağırıyordu "GM yokmu ben böyle serverın..." diye. Bence MMORPG olan herhangi bir oyun için bir yaş sınırı veya zeka derecesi gerektirirdi ama malesef kimi nasıl diğerinden ayıracaksın edebiyle oyun oynamayı bilen kaç tane adam görebildin bu güne kadar. Ben bir iki tanesine rastladım onun harici adamlar hayatımda herhangi bir alanda herhangi birşey yapmak istemeyeceğim adamlar oldu. Sonra bıraktım mutluyum AO oynuyorum şimdi.[hline]RK1 "Onzac" The Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 internet kafaya gittiğimde üstüne yeşil ceket giymiş uçuk renkli gölekleri olan adamlar uo oynuyordu diyorum daha ne diyim bu adamların oynadığı oyundan hayır gelmez ama ben daha önceden oynuyordum ve ozamanlar çok zavkliydi yani bu adamlarda oynuyorsa artık oynamasam bile söyledikleriniz büyük bir ihtimalle doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: Alexi_Septimus, 03 June 2003 18:45 tarihinde demiş ki: He o yaş olayını tartışıyordum birini telefonda radiydi sanırım adam bir olay anlattı sabaha kadar güldüm. 3 kişi kafede UO oynuyor yazma falan yok oyunun MMORPG olduğu hakkında bir fikirleri yok çünkü 3 arkadaş girmişler yaşlar max 13. -LA LA LA BÜYÜ AT !! -*Klavyeye vurur* -olm yazı nası yazılıyordu lan küfür yazalım? -Onu boşver lan memet benim atın adı süfer oldu BMW YEDIKIRK. -Oha süfer lan nası yaptın?[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. sırf bu tip kişiler yüzünden uo'dan soğudum ben. hatta counter-strikedan da..[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: TheSilver, 03 June 2003 18:50 tarihinde demiş ki: nebulaya 5 kere üye olmak için başvurdum beşindende bir halt çıkmadı mesajı atıyorum sonra e mailime birşey geliyor basıoyrum üyeliğiniz deyerlendiriliyor diyor sonra çıt yok neden böyle yapıyor anlamadım yenilikte bir sorunmu var yoksa üyemi almıyorlar ??? 3-4 kere denedim olmadı. en son geçen gün bir kere daha deniyim dedim. e-mailime bir mesaj geldi, üyeliğiniz sırasında doldurduğunuz formda hatalar bulundu, üyeliğiniz reddedildi... iyi halt yedi. Çok dikkatli doldurduğum formda hata bulmuşlar. Ha, bir de hatayı da söylemiyorlar ki insanı çıldırtabilsinler..[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: Qui, 03 June 2003 18:50 tarihinde demiş ki: Şimdi insanlar yurt dışından oyunu alıp oynamanın saçma bi iş olmadığını anladılar ve 18+ herkes o taraflara kaçtı. Geriye annesini babasını k.k. kullanma konusunda kandıramayan gençlik kaldı benim gibi..[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: kermit_frog, 03 June 2003 20:01 tarihinde demiş ki: snn de yeni oynarken neydi be hele bucsun müziğinde nasıl gaza gelirdim :=) çoğu kişi şimdi cep telefonu melodisi yapmıiş lol[hline]wrak wrak wrakkkkkk nasıl?[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar