toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Ben yükseğe 2011-2012 güz döneminde başladım. Otomatik olarak askerlik 2014 kasım olarak tecillendi. Şimdi tez dönemindeyim ve ağustos sonuna kadar teslim etmem gerekiyor. Kasarsam yetiştirebilirim ama kasmak istemiyorum. Tezi vermeden yükseği bir yıl daha uzatsam tecilim de uzar mı? Ya da tezi versem ve mezun olsam, mezun olduktan sonra bir yıl daha tecil ettirebilir miyim? Bir de yüksek lisansı bitirmek için max kaç yılımız var? Atılma kalkmıştı geri geldi şimdi diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Yüksek lisansımın 3. senesi bitti. Tez dönemindeyim. Askere çağıran yok. Edit: Atılma yok. Uzattığın için harç yatırıyorsun. Yatırdığın sürece 29 yaşına kadar askerliğin uzar. Yüksek lisanstan sonra doktoraya başlarsan askerlik tecilin 5 sene daha uzar(yaşa bakmaz). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 şehirlerarası yolda işemeye gider soluğu hakkari yüksekova'da alırsınız asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 2 hafta önce bodruma gittim. Jandarma yolda durdurdu GBT yaptı. Hala burdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 86 dogumluyum. o zaman 1 yıl daha uzatmak mantıklı geliyor. 2k kusur lira tez donem ucreti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 tecilin şu an aktif değil ki sen okuyor gözüküyorsun lisans mezunu 29 yaşına kadar kaçabiliyor yüksek olunca 35 diye biliyorum ancak nette baktım şimdi yüksek 3. yıldan sonra askerliği tecil etmiyorlar falan demiş birileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 yuksek lisans ile 29 yasa kadar da iste merak ettigim sey 3 sene sonunda ne olacagı. okulu uzatsam askerlik tecil devam eder ve bir yıl sonra mezun oldugumda tekrar 1 yıl daha tecil ettirebilir miyim. ya da simdi mezun olup hemen 1 yıl daha tecil ettirebilir miyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 asal'ın sitesinde sunu buldum. 35 yasına kadar devam edebiliyorsun. mezuniyet tarihinden sonra da +1 yıl tecil hakkı var. http://www.asal.msb.gov.tr/esasicerik_dosyalar/kanun_degisikligi.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar