Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rezillik Diz Boyu ..!

MagicGladiator

Öne çıkan mesajlar

İyide bunun nesi rezillikki. Kazaya rezillik denir mi? Orada insanların başına kötü birşeyler de gelmiş olabilir. Tutup da buna rezillik demenin ne anlamı var?[signature][hline]PFMTBİH - "Paticik Forumları'nda Mobil Teknolojiler Bölümü İstiyoruz" Hareketi.

Lütfen eleştirilerinizi ve önerilerinizi linki tıklayarak ulaşacağınız konu başlığında dile getiriniz.
Sosyal ağlarda paylaş

sonuncusundan itibaren yukari dogru takip edince gayette bir kurtarma operasyonunu andiriyor. [signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 08 Ocak 2005 01:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Her aklina gelen konuyu acip, tepki geldiginde de hep ayni anlamsiz tepkiyi (madalya sacmaligi) veren, onceki accountu banlandigi halde gerekli mesaji alamamis bir arkadas iste. Bir kazaya 'rezillik' damgasi vurmasindaki mantik payini saymiyorum bile. Neyin aramasini yapacak, cok sey beklemeyin.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eraygnr, 08 Ocak 2005 11:32 tarihinde demiş ki:
arkadasım biraz arayın diyorsunda ben bunun isminii ne diye aratacaktım ?

bu topic son 1 ayda 3. defa açılıyor, tamam herkes senin gibi acayip topic başlıkları yazarsa arayıp bulman mümkün değil ama en azından gözüne ilişmesi lazımdı daha önce açılan bunun aynısı konuların[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 08 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
said:
eraygnr, 08 Ocak 2005 11:32 tarihinde demiş ki:
arkadasım biraz arayın diyorsunda ben bunun isminii ne diye aratacaktım ?

bu topic son 1 ayda 3. defa açılıyor, tamam herkes senin gibi acayip topic başlıkları yazarsa arayıp bulman mümkün değil ama en azından gözüne ilişmesi lazımdı daha önce açılan bunun aynısı konuların

Gozume ilismedi cunku 1 haftadır cenaze isleriyle ugrasıyorum ondan dolayı sen kadar cok partide kalıp topic leri takip edemiyorum[signature][hline]$ozluk ~ $ite ~ Msn ~ Mail 1 ~ Mail 2 ~ Mail 3

Forum Kurallarina Uyalim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...