refuse2k3 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Bu günlerde televizyonda yayınlana animeler hangileri ? kanalları ve saatlerini söylerseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 pek bi anime yok benim bildiğim starda en son pokemon vardı ama saati 9 dan sonra kanal d de c.tesi pazar 8 gibi snrm digimon 3 var sabah 6 gibi samurai x vardı ne oldu bilmiyorum yugioh vardı oda ne oldu bilmiyorum bu kadar pek anime bekleme çok yok .[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Final Fantasy XI bölümümüz olsun Anime Download Sitesi Bellow Nasıl Biri ?[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Bi ara Kenshin vardı Kanal D'de hafta içi her sabah 6.30'da ama uzun zamandır izlemedim, hala var mı bilmiyorum..[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 kenshin bitmiş olmalı, geçen hafta en son bölümlerinden bazılarını seyrettim.. maalesef türk tv'lerinde iş yok, şöyle sırf anime veren bir kanal açılsa ancak olur bu iş..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 "Sırf anime veren bi kanal" ahhhh ahhh nerde o günler, torunlarım falan izler belki..[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 pazar günleri saat 10 da trt 2de küçük kar perisi adlı anime veriliyor..[signature][hline]www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 1100 cdlik ve 40 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KOBI Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 halbuki naruto' yu vermeye başlasalar 1 yıl götürür onları. deli gibi de izleyeni olur. (aslında ben bi daha izlermiyim bilmiyom) (izlerim izlerim)[signature][hline]Your love was a blessing, but mere a dream, Which I will not abandan till I wither. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar