Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Calisalim. Yillik 2 kutu kahve, bir frenchpress veririz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 jacabo said: ahaha ne guzel catır cutur siliniyor mesajlar Ne silindi lan? Biri bisey mi dedi bana ? AGZINI BURNUNU KIRARIM KIM NE DEDIYSE. Yalniz hep de seni alintiliyorum nedense. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Esh said: Calisalim. Yillik 2 kutu kahve, bir frenchpress veririz Tatile gelirsem hesaptan duseriz hosting parasini. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 tamam düşeriz de gelmiyon ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 birak gelmesin, orda da huzuru kaciricak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 benim kaldığım odayı ver ama kaldığımı ertesi gün söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Seker gibi adamim olm ben. Ama gote got diyorum yani. Sikinti orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 abi sende snickers siniri var. http://i.imgur.com/RAANrf3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Esh said: tamam düşeriz de gelmiyon ki esh hop bilader :D bu godiva nın kahvesinden aldım, yıllardır ilk makine denemem oldu da, üzerinde 1,5 kaşık kahve ile 177 ml su dio (niye spesifik 177 onu anlamadım), yani 3 kaşık kahve ile 350ml su edio ki anca 1 kupa çıkıo kahve. aynı miktarda suyu bir kez daha koyup bir bardak daha yapayım dedim hafifledi tadı. bu kadar çok mu kullanılır kahve makinede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 177ml su, 6 ounceun karsiligi. Normal sartlarda tartin olmadigini varsayarak, bu su miktari ile 1-2 corba kasigi kahve demleyebilirsin. 3 kasik biraz fazla gelebilir. En iyisi, 1.5 kasik ile baslayip danak tadina gore optimize etmek. Yapilmamasi gereken tek sey, suyu demlenmis kahveden tekrar gecirmek. Bir daha yapmani kesinlikle onermem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 o gramlar spesifik rakamlar veriyim de gerçekci olsun muhabbeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 di said: jacabo said: ahaha ne guzel catır cutur siliniyor mesajlar Ne silindi lan? Biri bisey mi dedi bana ? AGZINI BURNUNU KIRARIM KIM NE DEDIYSE. Yalniz hep de seni alintiliyorum nedense. ahahaha bi sakin ol şampiyon yok sequo nun mesajları vardı arada da başka birinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 silinmis mesajin davasini yapmayin, isinize bakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 chrounos said: 177ml su, 6 ounceun karsiligi. Normal sartlarda tartin olmadigini varsayarak, bu su miktari ile 1-2 corba kasigi kahve demleyebilirsin. 3 kasik biraz fazla gelebilir. En iyisi, 1.5 kasik ile baslayip danak tadina gore optimize etmek. Yapilmamasi gereken tek sey, suyu demlenmis kahveden tekrar gecirmek. Bir daha yapmani kesinlikle onermem :) yok zaten "1,5 kaşık 177 ml ise" diyerek 3 kaşık için 300 350 ml fln su koydum işte. bir kupa kahve etti 300 350 ml su da. demek ki ok yanlış bişey yok. 3 kaşık kahve ile ancak bir kupa kahve çıkıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Bu sana gelsin o zaman :) Evet dogru yoldasin. Damak tadina gore ayarlarsin koyulugunu sonrakilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 site cheesy değil hala gurme olcam diye şımarık çizgiye geçmediniz. kahve hispterı ile kültürlü arasındaki ince çizgiyi bozmayın derim. cherry beans diye bi yer vardı yerini unuttum kadıköyde arkadaş sokakları öyle bir yürüttü ki. onlar sizin gurmelik skalasına giriyor mu yoksa tatava mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Tesekkurler. Boyle algilaniyorsa mutluluk verici.. Kahve isinin kesin dogrulari yok. Gozlem ve damak tadina bakiyor hersey. Biz de once kendimiz ogrenelim, sonra paylasalim diye ilerliyoruz zaten. Gezdim, ictim bolumunde cogu 3. dalga kahveciler yeralacak. Onceligi sadece yeni acilan yerlere, tanitimlarina destek olmak icin ve acikcasi arama motorlarinda bu mekanlar daha cok arandigi ve dolayli olarak hit sayimizi yukselttigi icin veriyoruz. Cherry beans kendi kahvesini kavuran, hem moda'da hem de Galata'da subesi bulunan bir kahveci. Kesinlikle yer alacaklar ama simdilik oncelik digerlerinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 sosyal medyalarda laykımı bastım, followumu yaptım görevimi yaptım. festen de paylaşmları takip ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Sagolasin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 KillJoy said: sosyal medyalarda laykımı bastım, followumu yaptım görevimi yaptım. festen de paylaşmları takip ederim.. bravo Killjoy, the hero pati deserves! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 2. yazı, espresso yayında. Espresso Yarın ki yayın : Doppio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 hangi espresso aletini kullanıyorsun evinde ya da dükkanın var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Forum kısmı yok,kahve kültürü için deneyimleri paylaşmak esas,o yüzden acil bir forum kısmı kurun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Fistan said: hangi espresso aletini kullanıyorsun evinde ya da dükkanın var mı Fistan selam. Dükkanım yok. Evde espresso için Rancillo Silvia ve filtre kahve için Bunn Phasebrew kullanıyorum. Bir de aeropress, nespresso makine ve moka potum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar