Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Calisalim. Yillik 2 kutu kahve, bir frenchpress veririz
di Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 jacabo said: ahaha ne guzel catır cutur siliniyor mesajlar Ne silindi lan? Biri bisey mi dedi bana ? AGZINI BURNUNU KIRARIM KIM NE DEDIYSE. Yalniz hep de seni alintiliyorum nedense. ahahaha
di Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Esh said: Calisalim. Yillik 2 kutu kahve, bir frenchpress veririz Tatile gelirsem hesaptan duseriz hosting parasini. =)
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 tamam düşeriz de gelmiyon ki
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 birak gelmesin, orda da huzuru kaciricak.
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 benim kaldığım odayı ver ama kaldığımı ertesi gün söyle
di Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Seker gibi adamim olm ben. Ama gote got diyorum yani. Sikinti orda.
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 abi sende snickers siniri var. http://i.imgur.com/RAANrf3.jpg
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Esh said: tamam düşeriz de gelmiyon ki esh hop bilader :D bu godiva nın kahvesinden aldım, yıllardır ilk makine denemem oldu da, üzerinde 1,5 kaşık kahve ile 177 ml su dio (niye spesifik 177 onu anlamadım), yani 3 kaşık kahve ile 350ml su edio ki anca 1 kupa çıkıo kahve. aynı miktarda suyu bir kez daha koyup bir bardak daha yapayım dedim hafifledi tadı. bu kadar çok mu kullanılır kahve makinede?
chrounos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 177ml su, 6 ounceun karsiligi. Normal sartlarda tartin olmadigini varsayarak, bu su miktari ile 1-2 corba kasigi kahve demleyebilirsin. 3 kasik biraz fazla gelebilir. En iyisi, 1.5 kasik ile baslayip danak tadina gore optimize etmek. Yapilmamasi gereken tek sey, suyu demlenmis kahveden tekrar gecirmek. Bir daha yapmani kesinlikle onermem :)
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 o gramlar spesifik rakamlar veriyim de gerçekci olsun muhabbeti
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 di said: jacabo said: ahaha ne guzel catır cutur siliniyor mesajlar Ne silindi lan? Biri bisey mi dedi bana ? AGZINI BURNUNU KIRARIM KIM NE DEDIYSE. Yalniz hep de seni alintiliyorum nedense. ahahaha bi sakin ol şampiyon yok sequo nun mesajları vardı arada da başka birinin
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 silinmis mesajin davasini yapmayin, isinize bakin.
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 chrounos said: 177ml su, 6 ounceun karsiligi. Normal sartlarda tartin olmadigini varsayarak, bu su miktari ile 1-2 corba kasigi kahve demleyebilirsin. 3 kasik biraz fazla gelebilir. En iyisi, 1.5 kasik ile baslayip danak tadina gore optimize etmek. Yapilmamasi gereken tek sey, suyu demlenmis kahveden tekrar gecirmek. Bir daha yapmani kesinlikle onermem :) yok zaten "1,5 kaşık 177 ml ise" diyerek 3 kaşık için 300 350 ml fln su koydum işte. bir kupa kahve etti 300 350 ml su da. demek ki ok yanlış bişey yok. 3 kaşık kahve ile ancak bir kupa kahve çıkıyor :)
chrounos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Bu sana gelsin o zaman :) Evet dogru yoldasin. Damak tadina gore ayarlarsin koyulugunu sonrakilerde.
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 site cheesy değil hala gurme olcam diye şımarık çizgiye geçmediniz. kahve hispterı ile kültürlü arasındaki ince çizgiyi bozmayın derim. cherry beans diye bi yer vardı yerini unuttum kadıköyde arkadaş sokakları öyle bir yürüttü ki. onlar sizin gurmelik skalasına giriyor mu yoksa tatava mı?
chrounos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Tesekkurler. Boyle algilaniyorsa mutluluk verici.. Kahve isinin kesin dogrulari yok. Gozlem ve damak tadina bakiyor hersey. Biz de once kendimiz ogrenelim, sonra paylasalim diye ilerliyoruz zaten. Gezdim, ictim bolumunde cogu 3. dalga kahveciler yeralacak. Onceligi sadece yeni acilan yerlere, tanitimlarina destek olmak icin ve acikcasi arama motorlarinda bu mekanlar daha cok arandigi ve dolayli olarak hit sayimizi yukselttigi icin veriyoruz. Cherry beans kendi kahvesini kavuran, hem moda'da hem de Galata'da subesi bulunan bir kahveci. Kesinlikle yer alacaklar ama simdilik oncelik digerlerinde :)
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 sosyal medyalarda laykımı bastım, followumu yaptım görevimi yaptım. festen de paylaşmları takip ederim..
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 KillJoy said: sosyal medyalarda laykımı bastım, followumu yaptım görevimi yaptım. festen de paylaşmları takip ederim.. bravo Killjoy, the hero pati deserves!
chrounos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 2. yazı, espresso yayında. Espresso Yarın ki yayın : Doppio
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 hangi espresso aletini kullanıyorsun evinde ya da dükkanın var mı
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Forum kısmı yok,kahve kültürü için deneyimleri paylaşmak esas,o yüzden acil bir forum kısmı kurun
chrounos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Fistan said: hangi espresso aletini kullanıyorsun evinde ya da dükkanın var mı Fistan selam. Dükkanım yok. Evde espresso için Rancillo Silvia ve filtre kahve için Bunn Phasebrew kullanıyorum. Bir de aeropress, nespresso makine ve moka potum var.
Öne çıkan mesajlar