chrounos Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 navyamphs said: şunumu alcaz şimdi müdür? Ben sahsen iki urunu de kullanmadim. Bicak ve degirmen farkini biliyorum. Filtre kahve makinalarinda ogutulen cekirdegin boyutsal farkliliginin buyuk bir onemi olmadigini dusunuyorum. Ayrica isletmende kullanacagin icin el degirmeniyle falan ugrasamazsin. Elektrikli ogutucuye mecbursun. Arkadas belli ki ikisini de kullanmis. En dogrusu tecrubeyi dinlemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Bişey dicem bu vakum pot çok iyiymiş nerde bulabilirim bundan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 bıçaklı çok toz çıkartıyo, inanılmaz düzeyde ama. o yüzden filtre kahvede bile inanılmaz yanık bir tadı oluyo kahvenin. o bıçaklı sistem bildiğin soğan parçaladığın rondoyla aynı şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 sdeceokuyangenç said: Bişey dicem bu vakum pot çok iyiymiş nerde bulabilirim bundan ? www.kahvefabrikasi.com'dan online siparis ile 110 liraya veya istiklal caddesinde, galatasaray lisesinden asagi inerken solda Brew Lab adli kahveciden direkt satin alabilirsin. Ebayden siparis veririm diyosan, 30 35 dolara kapina geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 teşekkür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 kahve satın almak için balmumcuda ve sıraselvilerin girişinde at origin var, onların kahvesi de çok güzel. özellikle rwanda'larını şiddetle öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 hangi espresso turk kahvesine kafa tutacakmis $a$arim?>!!<%# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 o lafını geri al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Istanbul, Ankara ve Izmirdeki kahve (yesil cekirdek) dagiticilarinin ve kavuranlarin listesini toparliyoruz bu aralar. Yayina girince burdan duyururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 o değil de kyoto istedim şimdi buz gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 neye bok atılıyo tam anlamadım türk kahvesinin yapılış şekline mi tadına mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Aman abi acmayalim tekrar. Bi arka sayfaya bakiver, anlarsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 son sayfayı okuyup mu anlamadım dedim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Masallah herkes pek bi atarli bu aksam =) Hadi iyi geceler herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 navyamphs said: chrounos said: 1) Delonghi ECOV310.BK Icona Vintage (400 TL) 2) Delonghi KG49 Elektrikli Kahve Öğütücü (100 TL) 3) Siemens TC80103 Sensor For Senses (200 TL) cappuccino vs içmeyeceksen sadece filtr kahve için öğütücü+filtre mak için tavsiyen 2 ve 3 nolar doğru anladım dimi? ögütücü sakın kg79 dururken kg49 alma 20-30 tl fark vardır arada ama değirmenli biri diğeri mixer gibi bıcaklı . Degirmen tarzı ezilerek ögütülenin tadı daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Geçen ay moka aldım,bir milyoncudan da süt köpürtücüsü aldım 2 tl ye.bu güne kadar boşuna filtre kahve tüketmişim,100 gr lık paketler halinde çektiriyorum nerede bulursam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 baliden geldi kopi luwak çekirdek olarak değildi yanlız. öğütülmüş olarak geldi. gayet güzeldi ben sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 peki tadı bokunda mı sahiden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Bana bok tadı gelmedi ya. Bir hayli hafif, bğazdan indikten sonra tad bırakmıyor. Ağızda kaldığı sürece tadını veriyor. Biraz toprağımsı tadıyor. İçtik mi içtik işte, olayı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Selamlar, son 2 haftadır eklenen yazılar; 1) Espresso 2) Filtron ile Cold Brew Kahve Demleme 3) Hario Pota Dripper 4) Süt Köpürtme Kılavuzu 5) İstanbul’un 3. Dalga Kahvecileri Yarın sabah; - Manuel Deli & Coffee / Cihangir hakkında tanıtım yazımız yayınlacak. Takip edenlere duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 fakir kahve seviciler için tarifler yok mu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Evde hazırlayabileceğin kahveler için de yazılarımız var :) 1) French Press Hazırlama Metodu 2) Filtre Kahve - detaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Selamlar, Son yayınlanan yazılar; 1) Kahve Tadımı / Cupping 2) No:7 Coffee House, Suadiye 3) Manuel Deli & Coffee, Cihangir Sıradaki yazılar; 1) Chemex ile kahve demleme yöntemi 2) Coffee Sapiens, Karaköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Sitede ufaktan el değirmeni, dripper vs satsanda faydalansa millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 onu da yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar