chrounos Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 axedice said: Bu hani maymun sıçıyormuş onu bişirip kahve yapıyorlarmış gerçek mi? Gerçekse yazsanıza eğlenceli şeyler olsun. Kahve içmeyen adam İlk onu yazdık zaten :) Kopi Luwak başlığını okuyabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Valla yazmış adamlar. Helal, takipteyim siteyi (tu) Bu arada lemürmüş evet http://www.kahvecandir.com/wp-content/uploads/2014/05/dscf8409-290x166.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 sanssizsansli said: bi de şu kodumun nikaragua çekirdeğini nereden bulabileceğimi söyleyin yahu. fitil oldum hiçbiyerde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 sanssizsansli said: sanssizsansli said: bi de şu kodumun nikaragua çekirdeğini nereden bulabileceğimi söyleyin yahu. fitil oldum hiçbiyerde yok. Cool Beans Coffee Roasters Kanguru Gıda Yeni Sahra Mahallesi Evren Caddesi No:41/1 Kadıköy İstanbul Tel: 0 216 470 0020 -21 Fax: 0 216 470 0022 www.kangurugida.com [email protected] Cool Beans'in Nikaragua kahveleri var. Satıldığını burdan da Perakende satış linki görebiliyorum. Direkt dağıtıcı ile temasa geçebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 sanssizsansli said: hario nasıl kullanılır filan onları da yazın. Herşey sizin için... =) Eklendi. Click Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 adamsınız ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 tiLi said: nescafe parasına daha güzel kahve içebiliyo muyuz? http://www.godivatr.com/Default.aspx?pageID=18&PID=2556 280gr bu meret. kokusu yeter zaten 200gr nescafe gold 20-23 lira falan sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 axedice said: Bu hani maymun sıçıyormuş onu bişirip kahve yapıyorlarmış gerçek mi? Gerçekse yazsanıza eğlenceli şeyler olsun. Kahve içmeyen adam abi esnaf adam zaten zift gibi çay içer kabonatlı napcan kaveyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Öyle tabii.. Esnafsan "mırra" içiceksin. En ağırından hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Popeye said: tiLi said: nescafe parasına daha güzel kahve içebiliyo muyuz? http://www.godivatr.com/Default.aspx?pageID=18&PID=2556 280gr bu meret. kokusu yeter zaten 200gr nescafe gold 20-23 lira falan sanirim. bunu içmeyeceksin abi, sadece koku amaçlı. içince bi olayı yok. ama laduree den macaronla yiyince baya fantastik oluyo. tercihen şampanya daha iyi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Laduree nin de sadece adı var meh. Paris dükkanında kuyruk 5 metre, ama hiç bir tatlısı da "auuuwwww" fln değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 ooo kahve sitesi alırım bi dal fava attım sakin kafaya okucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Site güzelmiş, tebrik ederim. Hemen de paylaştım sosyal ağlarda. Sitede ana sayfadaki slider'ın sağ üst köşesinde çapraz duran yazılarda sorun var. Metinler üçgenin içine sığmamış. Turuncu üçgen biraz daha büyürse veya font küçülürse sorun düzelir. Edit: Kahve, merak ettiğim bir konuydu. Güzel bir kaynak oldu bana, okuyup öğreneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Phillamon said: Site güzelmiş, tebrik ederim. Hemen de paylaştım sosyal ağlarda. Sitede ana sayfadaki slider'ın sağ üst köşesinde çapraz duran yazılarda sorun var. Metinler üçgenin içine sığmamış. Turuncu üçgen biraz daha büyürse veya font küçülürse sorun düzelir. Edit: Kahve, merak ettiğim bir konuydu. Güzel bir kaynak oldu bana, okuyup öğreneyim. Çok sağol Phillamon. Haklisin, benim gözüm alışmış. Senin uyarman süper oldu. Gerektiği şekilde düzelttim. Gözüne başka bir detay takılırsa, burdan mesajlarını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Esh said: Popeye said: tiLi said: nescafe parasına daha güzel kahve içebiliyo muyuz? http://www.godivatr.com/Default.aspx?pageID=18&PID=2556 280gr bu meret. kokusu yeter zaten 200gr nescafe gold 20-23 lira falan sanirim. bunu içmeyeceksin abi, sadece koku amaçlı. içince bi olayı yok. ama laduree den macaronla yiyince baya fantastik oluyo. tercihen şampanya daha iyi tabi. fakirler kahve içmesin o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 GERGE bekledil Esh çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Moka Pot / Moka Cezvesi yazısını ekledik. İlgilenenlere duyurulur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 french press ekle hiç anlıyamadım ben o olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 NolaxThensbane said: french press ekle hiç anlıyamadım ben o olayı Bu da hazır. Click Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 moka pot'la kullanmak üzere en uygun kullanıma hazır (çekilmiş?) filtre kahve hangi ürünü tercih etmeli? yani illa ki zevke göre farkediyor ama var mı mesela bir püf noktası moka pot'a özel acaba? bir de türkiye piyasasındaki -marketlerden alınabilir- filtre kahvelerle ilgili rehber isterük. kişisel olarak kahve kokusu fetişim var, kahveciye gittim mi ayılmak için amerikano, gün ortası keyfi için latte tercih ediyorum. öyle bi sami abilik var. napam? facebook'tan beğeniye bastığım için direkt talepkar moda girdim ehueh. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 yav said: moka pot'la kullanmak üzere en uygun kullanıma hazır (çekilmiş?) filtre kahve hangi ürünü tercih etmeli? yani illa ki zevke göre farkediyor ama var mı mesela bir püf noktası moka pot'a özel acaba? bir de türkiye piyasasındaki -marketlerden alınabilir- filtre kahvelerle ilgili rehber isterük. kişisel olarak kahve kokusu fetişim var, kahveciye gittim mi ayılmak için amerikano, gün ortası keyfi için latte tercih ediyorum. öyle bi sami abilik var. napam? facebook'tan beğeniye bastığım için direkt talepkar moda girdim ehueh. kolay gelsin. Moka Pot ile daha çok hafif kavrulmuş kahvelerin beğenildiğini okuyorum. Ben şahsen ekipmanı pek kullanmadığım için kendi yorumlarımı paylaşabilecek durumda değilim. Bu sebeple farklı tipte çekirdekleri, hafif kavrulmuş olanlara öncelik vererek deneyebilirsin. Kahve tedarikçilerini, dağıtımcıları, içecek olan satanları, makine satan firmaları tek bir çatı altında toplayıp, "Türkiye Kahve Pazarı" adı altında bir yazı hazırlıyorum ama eksiksiz olması için birkaç güne daha ihtiyacım var. Hergün fırsat buldukça ilaveler yapıyoruz. Bunun dışında aklına başka birşey gelirse, çekinme sor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 french press yazısını diğer yazılara oranla yetersiz buldum. sanırım benim soruma hemen yanıt almak için ufak bir yazı yazdın ondan kaynaklanıyor =) bu arada bu kolombiya yok mozambik diye türlü aromalı filtre kahve çeşitleri çıkıyor onlar hakkında da bir yazı yazabilir misin son olarakta bu americano latta gibi fastfood kahve dükkanlarında dönen jargon nedir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 NolaxThensbane said: french press yazısını diğer yazılara oranla yetersiz buldum. sanırım benim soruma hemen yanıt almak için ufak bir yazı yazdın ondan kaynaklanıyor =) bu arada bu kolombiya yok mozambik diye türlü aromalı filtre kahve çeşitleri çıkıyor onlar hakkında da bir yazı yazabilir misin son olarakta bu americano latta gibi fastfood kahve dükkanlarında dönen jargon nedir =) Yok dostum. Beklentini anlayamamışımdır. Teoride, ekipmanın nasıl kullanılacağı ve demleme yöntemi üzerinde duran bir yazı. Sen tam olarak öğrenmek istediklerini maddelersen, eklemeye çalışırım. Kahve çekirdeği çeşitleri ile ilgili bir yazı hazırlamayı ben de istiyorum. Bitirdikten sonra buradan haber veririm. Popüler kahveler için ise bir yazı mevcut. Herhalde gözünden kaçtı. Yine detaysız gelirse, istediğin spesifik bilgileri zamanla ekleriz. Buradan ulaşabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 patlattın mı siteyi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 180 lt su için 2 çorba kaşığı kahve kullanın. 180 litre su ne lan damacanayla mı iciyon uz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar