AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Google etmeden önce buraya sorayım dedim; Spotify'daki playlistlerimizi müzik setimizden veya PlayStation 4 üzerinden oynatmanın yolu var mı? Yani istediğim şey, salondaki ses sistemimden faydalanmak istiyorum Spotify'la müzik dinlerken. Bunu özel bir kablo veya oyun konsolu aracılığıyla başarabiliyor muyuz, şarkıları mobil cihaza attıktan sonra? Yoksa illa PC'ye muhtaç mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 apple tv alirsan muzik setinden oynatabilirsin: pc -> apple tv -> muzik seti veya ipod/ipad/iphone -> apple tv -> muzik seti ps4 bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 http://www.amazon.co.uk/Logitech-Wireless-Speaker-Adaptor-Bluetooth/dp/B0057BAB60 kalite peşinde koşmuyorsan eğer işini yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 o dusurur baya kaliteyi, muzik setinde anlasilir 320kbps kullanmanin anlami kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Goering said: apple tv alirsan muzik setinden oynatabilirsin: pc -> apple tv -> muzik seti veya ipod/ipad/iphone -> apple tv -> muzik seti ps4 bilmiyorum... Hocam Apple TV için Chromecast'in muadili diyebilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 aynen oyle, chromecast'te spotify yok ama bir sekilde cozmusler, google'la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar