Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kredi Karti [ Pati Bank ]

MagicGladiator

Öne çıkan mesajlar

Lutfen Gereksiz AHAHAHA lamer gibi itamlarda bulunmayiniz. Gercekten Cok Kırıcı Oluyor.

Pati Bank Adi Altinda Herkeze Kredi Karti Dagiticaz Bundan Sonra Patideki odemelerimizi Bununla Yapacagiz : )

Ornek :
Tık[signature][hline]$ozluk ~ $ite ~ Msn ~ Mail 1 ~ Mail 2 ~ Mail 3

Forum Kurallarina Uyalim

[Bu mesaj eraygnr tarafından 07 Ocak 2005 20:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Cok rica ediyorum kendimi oyalayacak seyler arıyorum aynı hafta içerisinde 5 tane cok yakın akrabamı kaybettim ve moralimi duzeltemeye calısıyorum annem helak olmuş durumda sinirlerim alt üst bastan uyarmak istedim rica ediyorum lutfen ....[signature][hline]$ozluk ~ $ite ~ Msn ~ Mail 1 ~ Mail 2 ~ Mail 3

Forum Kurallarina Uyalim
Sosyal ağlarda paylaş

5 tane yakının vefat etmiş sen burda böle bi konu açıp mı uzuntunu gidriosun

edit:yazım hatası

[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"

[Bu mesaj Diablo tarafından 07 Ocak 2005 20:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Evet. 5 adet yakın tanıdıgım insanı NORMAL ölümlerle kaybettim ikisini bugün 2 ini dün 1 ini bir hafta önce

Teyzemlerin bakmakta olduğu yağmur adında kıvırcık saclı bir kız vardı. Yası Henuz " 5 " idi. Tanımadıgı insanla bile cok samimi olurdu oynardı. Dun aldım haberi annesi goturmus bunu evlerine cakmakla oynarken halıyı yakıyor ( annesi dansözdü. ki annesini 1 kere gördüm teyzemler bakıyordu. ) korkusundan televizyonun arkasına saklanıyor ve dumandan zehirlenip ölüyor ben bunu düşündükçe ne kadar kahroluyorum bir bilsen onun için oyalancak birşeyler arıyorum annemi sabah gördüm ağlıyordu babam dükyana hiç gelmedi bugun yazılıya gidemedim coğrafya dersinden kaldım devamsızlıgım 10 gün oldu . ve dükyanda ( sarraf ( kuyumcu )) 100 $ para carptırdım depresyona girmemek içten değil

Umarım beni anlarsınız[signature][hline]$ozluk ~ $ite ~ Msn ~ Mail 1 ~ Mail 2 ~ Mail 3

Forum Kurallarina Uyalim
Sosyal ağlarda paylaş

+3 sunucular altında yaşayan kod yazarı krallara
+7 forum sayfalarındaki Admin Hükümdarlara
+9 ölümlü moderatörlere, ölecekler ne yazık
+1 geyikler içindeki Paticik forumlarına
deri koltuğunda oturan Berk kullanıcısına
Hepsine hükmedecek +1 hepsini o bulacak
Hepsini bir araya getirip forumda birbirine bağlayacak
Geyikler içindeki Paticik forumlarında[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...