MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Lutfen Gereksiz AHAHAHA lamer gibi itamlarda bulunmayiniz. Gercekten Cok Kırıcı Oluyor. Pati Bank Adi Altinda Herkeze Kredi Karti Dagiticaz Bundan Sonra Patideki odemelerimizi Bununla Yapacagiz : ) Ornek : Tık[signature][hline]$ozluk ~ $ite ~ Msn ~ Mail 1 ~ Mail 2 ~ Mail 3 Forum Kurallarina Uyalim [Bu mesaj eraygnr tarafından 07 Ocak 2005 20:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 örnek yalan olmuş arkadaşım gozukmuo yane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 şimdi dener misiniz çalışmıyorsa düzeltiyim[signature][hline]$ozluk ~ $ite ~ Msn ~ Mail 1 ~ Mail 2 ~ Mail 3 Forum Kurallarina Uyalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bunların cipi yok ben cipsiz kart kulanmam her alışverişte para kazanmak sterim ben hemde alişverişim %100 kadar[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 u nubi?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 [Bu mesaj Rewendor tarafından 07 Ocak 2005 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 walla estelin msg ına neden bilmiyorum koptum bian :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Cok rica ediyorum kendimi oyalayacak seyler arıyorum aynı hafta içerisinde 5 tane cok yakın akrabamı kaybettim ve moralimi duzeltemeye calısıyorum annem helak olmuş durumda sinirlerim alt üst bastan uyarmak istedim rica ediyorum lutfen ....[signature][hline]$ozluk ~ $ite ~ Msn ~ Mail 1 ~ Mail 2 ~ Mail 3 Forum Kurallarina Uyalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 5 tane yakının vefat etmiş sen burda böle bi konu açıp mı uzuntunu gidriosun edit:yazım hatası [signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" [Bu mesaj Diablo tarafından 07 Ocak 2005 20:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ne saçmalıyonuz ya... bendede var o karttan bakmak için tıklamanız yeterli[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors insight, 31 Aralik 2004 00:00 tarihinde demiş ki: pardon azrail... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Patideki ödemeler derken..?[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Evet. 5 adet yakın tanıdıgım insanı NORMAL ölümlerle kaybettim ikisini bugün 2 ini dün 1 ini bir hafta önce Teyzemlerin bakmakta olduğu yağmur adında kıvırcık saclı bir kız vardı. Yası Henuz " 5 " idi. Tanımadıgı insanla bile cok samimi olurdu oynardı. Dun aldım haberi annesi goturmus bunu evlerine cakmakla oynarken halıyı yakıyor ( annesi dansözdü. ki annesini 1 kere gördüm teyzemler bakıyordu. ) korkusundan televizyonun arkasına saklanıyor ve dumandan zehirlenip ölüyor ben bunu düşündükçe ne kadar kahroluyorum bir bilsen onun için oyalancak birşeyler arıyorum annemi sabah gördüm ağlıyordu babam dükyana hiç gelmedi bugun yazılıya gidemedim coğrafya dersinden kaldım devamsızlıgım 10 gün oldu . ve dükyanda ( sarraf ( kuyumcu )) 100 $ para carptırdım depresyona girmemek içten değil Umarım beni anlarsınız[signature][hline]$ozluk ~ $ite ~ Msn ~ Mail 1 ~ Mail 2 ~ Mail 3 Forum Kurallarina Uyalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Taada ne gerek var şurda miss gibi cıkar ilişkisi kurmayan bir toplum oluşmışken neden kredei kartı falan kullaalım gereği ne?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 tamam çok özür diliyorum . anlaşılana göre saçma bi fikir olmuş şurda maksat geyik olsun hani web sayfamızda kredi kartımız bile var derdik falan gibisinden düşündüm lütfen topic ' i uplamayın[signature][hline]$ozluk ~ $ite ~ Msn ~ Mail 1 ~ Mail 2 ~ Mail 3 Forum Kurallarina Uyalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Ya Evladım burda işin ne senin bu durumda... Çık dışarı hava al saçmalama ya kapamışın kendini eve bilgisayarın başına...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Dısarıya cıkmak istemiyorum. Eve gelirken simdi patiye girdimmi herseyi unuturum diye dusunuyordum. gaLiba yine yanıldım. neyse galiba biraz uzansam iyi olacak...[signature][hline]$ozluk ~ $ite ~ Msn ~ Mail 1 ~ Mail 2 ~ Mail 3 Forum Kurallarina Uyalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 pati bank roflmao..[signature][hline]Vicdanının sesini dinle bak ne diyor,senin için bir can,bir can ölüyor... [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 o nası bi ölümdür[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 *! bang! * [Bu mesaj Berk tarafından 07 Ocak 2005 21:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Taksit imkanı sağlıyomu? Bonusu varmı? Taksit atlatıyormu?cip parası varmı? Olmadı sevmedim bu kartı...[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 [Bu mesaj nindalf tarafından 07 Ocak 2005 21:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 böylede olmazki[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 +3 sunucular altında yaşayan kod yazarı krallara +7 forum sayfalarındaki Admin Hükümdarlara +9 ölümlü moderatörlere, ölecekler ne yazık +1 geyikler içindeki Paticik forumlarına deri koltuğunda oturan Berk kullanıcısına Hepsine hükmedecek +1 hepsini o bulacak Hepsini bir araya getirip forumda birbirine bağlayacak Geyikler içindeki Paticik forumlarında[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar