Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kredi Karti [ Pati Bank ]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bunların cipi yok ben cipsiz kart kulanmam her alışverişte para kazanmak sterim ben hemde alişverişim %100 kadar[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
ölmeden önce cesur olmak gerek.
Mesaj tarihi:
5 tane yakının vefat etmiş sen burda böle bi konu açıp mı uzuntunu gidriosun

edit:yazım hatası

[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"

[Bu mesaj Diablo tarafından 07 Ocak 2005 20:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ne saçmalıyonuz ya...

bendede var o karttan bakmak için tıklamanız yeterli[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
insight, 31 Aralik 2004 00:00 tarihinde demiş ki:
pardon azrail...
Mesaj tarihi:
Evet. 5 adet yakın tanıdıgım insanı NORMAL ölümlerle kaybettim ikisini bugün 2 ini dün 1 ini bir hafta önce

Teyzemlerin bakmakta olduğu yağmur adında kıvırcık saclı bir kız vardı. Yası Henuz " 5 " idi. Tanımadıgı insanla bile cok samimi olurdu oynardı. Dun aldım haberi annesi goturmus bunu evlerine cakmakla oynarken halıyı yakıyor ( annesi dansözdü. ki annesini 1 kere gördüm teyzemler bakıyordu. ) korkusundan televizyonun arkasına saklanıyor ve dumandan zehirlenip ölüyor ben bunu düşündükçe ne kadar kahroluyorum bir bilsen onun için oyalancak birşeyler arıyorum annemi sabah gördüm ağlıyordu babam dükyana hiç gelmedi bugun yazılıya gidemedim coğrafya dersinden kaldım devamsızlıgım 10 gün oldu . ve dükyanda ( sarraf ( kuyumcu )) 100 $ para carptırdım depresyona girmemek içten değil

Umarım beni anlarsınız[signature][hline]$ozluk ~ $ite ~ Msn ~ Mail 1 ~ Mail 2 ~ Mail 3

Forum Kurallarina Uyalim
Mesaj tarihi:
Taada ne gerek var şurda miss gibi cıkar ilişkisi kurmayan bir toplum oluşmışken neden kredei kartı falan kullaalım gereği ne?[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Ya Evladım burda işin ne senin bu durumda...
Çık dışarı hava al saçmalama ya kapamışın kendini eve bilgisayarın başına...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Mesaj tarihi:
+3 sunucular altında yaşayan kod yazarı krallara
+7 forum sayfalarındaki Admin Hükümdarlara
+9 ölümlü moderatörlere, ölecekler ne yazık
+1 geyikler içindeki Paticik forumlarına
deri koltuğunda oturan Berk kullanıcısına
Hepsine hükmedecek +1 hepsini o bulacak
Hepsini bir araya getirip forumda birbirine bağlayacak
Geyikler içindeki Paticik forumlarında[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
  • Yeni Oluştur...