Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Merhaba herkese tüm swgcilere

sith

Öne çıkan mesajlar

hatta geçen gün jedi lardan birisi dizinin sonunu söyledi diye olay çıkmış diye duydum. en sonunda vader olaya el koyup dizi yapımcılarına "lütfen farklı bir son hazırlayın , diğer jedilerin görüşünü kısıtlamak için bütün desteği vermeye hazırım ama lütfen sadece bana söyleyin, bide arada ıfak bi rol verirsen baya makbul geçer demiş". dizi yöneticilerinin bu teklifi düşünmek için vakit istemesinden sonra vader çıldırmış , bütün dizi yönetimini çeşitli force gösterileri ile öldürmüş başrolede kendisini yerleştirerek "Kurtlar Vadisi : Seyircinin Öcü" adlı yeni diziyi yayına sürmüş.[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
Tunch geçen gün babasına demişki:
Hiç para seçmem. Ne olsa yerim

[b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sin, 07 Ocak 2005 17:27 tarihinde demiş ki:
said:
Penthesilea, 06 Ocak 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
I sense much Cem_Jedi in you...

u still have much to learn my old padawan

The Dark Side clouds my vision!? but yes i sense it too
(havadan yapma replikler yağar:D)[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki:
o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Bence Cem_Jedi bu arkadas bendeki olmayan force ile anlarim bunu hade sith dogruyu soyle kandirma bunca insani ayrica eclipse deki dev ekrani kaldiriyorlar Darth Vader kendi evine koycakmis bence bir corellia -3355 0 waypointine bak ordan en az 200 adam bulursun gunun her saati buda benden kiyak olsun sana
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 08 Ocak 2005 01:41 tarihinde demiş ki:
Adam efsane ya, o topicleri bi arat bak okumadıysan haha =) Efsane adam =)

abi dr_dre kadar efsanemi? yada ne bilim drenin tayfasından adamlar kadar

*eski lmaoları özler...*[signature][hline] Mystry
rd

Sosyal ağlarda paylaş

Yatıcam şimdi ya, Baldur's Gate 2 ye kaptırmışım =) Öldürdüm Irenicus ipnesini en sonunda eheh =) 5 sene sonra ya, tam nostalji oldu.
Şimdi ruhumuzu arıyoruz, arkası yarııın[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...