akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 176 dolar verdigim archeage heabımı 150 tl ye satıyorum. ciflik evi + 2x16 tarla ve vs vs heaba dahildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 alıyorum. pm attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 satıldı gibi hayırlı olsun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 archage heasbının mailini ,dogrulama confirmasyonu triondan ,mail olarak gelemedigi icin degistiremiyorum . Her şey tamam tek aşama kaldı gelen mailinize bakın diyor ama . Mailime bir şey düşmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 @Xenus a verilmiştir .Kendi ile tanıştıgım icin ayrıca mutlu oldum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 eyv abi bende memnun oldum aynı şekilde. şeker gibi account valla. teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 kimse f2p yazmamış çok üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar