-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 haber asılsız felan değil.[signature][hline] Liseli Genç FB ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN İNCE ÇİZGİ SARİ İLE LACİVERTİ AYIRAMAZ Kİ KADIKÖYDE SOSİSLER 6'LI PAKETTE SATILIR. Fenerbahçe Cumhuriyeti Antu Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Ben çok üzüldüm ya keşke gençken gelseydi Fenerbahçemize. hayatında başarılar dilerim. Okur bu msjımı inşallah PVH Seni Seviyorum. ehehe[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bence çok duygusal yaklaşıyorsunuz bu olaya sonuçta pierre profosyenel bir futbolcu ve büyük paralar alıyor ve bu paralar olmasaydı türkieyeye geleceğini hiç sanmıyorum tamam saygılı, kaliteli bir futbolcu, türkiyeyide sevmiş olabilir ama bu kadarda bu kadarda bağlanmak iyi değil şöyle 25 yaşlarında gelecek vaadeden bir oyuncu olsa, fb keşfedip yetiştirse anlarımda en fazla 1 sene oynayacak bir oyuncu için fazla bence bu ilgi belki bende olaylara çok duygusuz yaklaşıyo olabilirim ama sonuçta bende profosyenel seyirci olmaya çalışıyorum(o ne demek derseniz banada para versinler istiyorum o kadar destekliyorum takımımı) gerçi para mara vermiyolar ama :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bende cok duygusal yaklasiyor olabilirim, mesela basligi gordugumde icimin bir hos olmasi gozlerimin dolmasi gibi. belki yanlis, su an hooijdonksuz takim daha iyi olabilir, ama alexten once hooijdonk vardi onun sayesinde gelen basarilar olmasa(gibi bi sacma cumle) alex olmayabilirdi. nobre de ayni sekil. 35 yasinda hantal denmemesi lazim ne olursa olsun. seneye takimdan ayrilabilir, ama sene ortasinda sozlesme feshedip gunu kurtarma gibi bi is yapilirsa cok ayip olur dusuncesindeyim.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: -Kobe-, 07 Ocak 2005 17:57 tarihinde demiş ki: said: eagle_dnz, 07 Ocak 2005 17:38 tarihinde demiş ki: bi dk sözleşme bildiğim kadarıyla PES edilmez FESHedilir hadi ya vay canına ne zekisin sen öle bilim adamı felan ol sen. fizban cevabını vermiş hiç zahmet etmiorum bişeey sölemek için[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Van Hoijdonk'un bir röportajında ilk futbola başladığı takımda jubile yapmak istediğini okumuştum umarım istediği gibi olur[signature][hline]Open your eyes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 isallah tum futbol yasantisi boyunca hersey istedigi gibi olur,biz onu cok sevdik icimizden birisi oldu hep.gercekten her fenerbahceli ile pvh arasinda ilginc bir bag oldugunu gorebiliyoruz nankorler haric. birgun onu takimin basinda takim elbisesiyle gormek cok isterim.eger gercekten gidiyorsa hersey icin sonsuz tesekkurler.i love you hoydonk,i love you hoydonk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 PVH yi biz çok seviyoruz. Tüm dünya çok seviyor. Fenerbahçenin tek taraflı karar vererek PVH'yi yollayacagını sanmıyorum... Kesinlikle en düzgün sonuca varacaklarına eminim. Bu işallah end değil begining olur da kendisini ileride Tekrar farklı mevkilerde takımda görürüz....[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 pierre fenerbahce disinda gittigi hicbir kulupte sevilmemistir feyenoord haric tabii... celtic'den nasil ayrildigini ogrenin bir sonra butun dunya seviyor demezsiniz ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: nindalf, 07 Ocak 2005 21:58 tarihinde demiş ki: PVH yi biz çok seviyoruz. Tüm dünya çok seviyor. Fenerbahçenin tek taraflı karar vererek PVH'yi yollayacagını sanmıyorum... Kesinlikle en düzgün sonuca varacaklarına eminim. Bu işallah end değil begining olur da kendisini ileride Tekrar farklı mevkilerde takımda görürüz.... Tanrım arkadaşın duasını kabuL et , rüştüden devraLsın kaLeyi :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Holyman, 07 Ocak 2005 17:04 tarihinde demiş ki: karşılıklı pes ederlerse kim kazanır asıl soru bu? Öldüm gülmekten =)))[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: -Kobe-, 07 Ocak 2005 18:30 tarihinde demiş ki: said: tunch, 07 Ocak 2005 18:17 tarihinde demiş ki: ya konu dışında bi topic var fake accountlara cevap vermeyelim diye? ne dersiniz? ? ne ??yapıyon. yazıyor işte :D[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Tunch geçen gün babasına demişki: Hiç para seçmem. Ne olsa yerim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Kobe out Fizban in :) lol kobe ne kadar nankorsun yaw gecen sene FB'nin en iiyi oyuncusu sampionlugun mimari pvh lutfen unutma..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 hooijdonk'un gitmesi hata olur bence febe açısından[signature][hline]R+ [Bu mesaj uncla tarafından 07 Ocak 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Ya BJK'nin Pascal Sevgisi gibi bizimde PVH Sevgimiz var işte seviyoruz onu. Keşke böyle olmasaydı demekten öte bişey gelmiyor elimizden umarım küskün ayrılmaz gelecekte yeniden Fenerbahçe ye bi şekilde geri döner.. Futbol seyircisi birazda nankördür açıkçası örneğin Revivo ya da Ortega geldikten sonra yüz vermedik. Gerçi PVH'nin durumu farklı ama nankörüz ama bazılarımız nankörden de öte küstah.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: -Kobe-, 07 Ocak 2005 17:55 tarihinde demiş ki: said: Patos, 07 Ocak 2005 17:24 tarihinde demiş ki: bu aciklamayi nerde duydunuz ? kobe utan biraz lutfen... niye utaniyim lol yalanmı 35+ her sene baygınlık geldi ağır hantal heriflerden bir galatasaraylı olarak bir fenerbahçelinin takımını geçtiğimiz sene şampiyon eden adamından böyle bahsetmesi yazık. said: -Kobe-, 07 Ocak 2005 18:06 tarihinde demiş ki: said: Patos, 07 Ocak 2005 18:02 tarihinde demiş ki: kobe, pierre sayesinde buradayiz. fenerbombahaber.net sitesinde her yazani buraya gercekmis gibi yazmayi da birakir misin lutfen, insanlarda kalp var. ona verceğimiz parayla öteki sene daha iyi genç bi adam alırdık.Şimdi hala onla yolumuza devam ederdik.Gerçekleri yazıyorum senden kat kat kat daha çok futbolu takip ediyorum duyduğum önemli haberleri buraya yazıorum oks babs. bundan sonra biraz daha dikatli takip et.. pierre.i almak için bizimle birlikte fener bayya mücadele etmişti fener gidince üzülmüştüm.gayet başarılı bir futbolcuydu.bu sene takımda yer bulması iyice zora girmişti zaten alexten ve sakatlıktan sonra.hakkında hayırlısı.(bide pierre.i centilmenliğiyle takdir ederdim.)[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar