mytheron Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Evet arkadaşlar 4 gün önce satın aldığım fakat benim laptobun ram kısmı arkada olduğu için soğutma delikleri o kısımda olmadığı için istediğim sonucu alamıyorum. Zalmanın kalitesinden bahsetmeme gerek yok sanırım bilen bilir.Piyasada da zor bulunan hatta şu anda adamlar fabrikayı devir teslim yaptığından artık bu modellerden olmayacak sanırım. Zaten adamın elindeki sonuncuyuda ben aldım. Bütün parçaları mevcut.İsteyene faturayıda gönderirim. Aldığım fiyattan vereceğim.Pazarlık yapmayın lütfenFiyat 210tl.İsteyen elden gelir alır isteyene kargoyla yollarım alıcı ödemeli olmak koşuluyla. şurdanda özelliklerine bakabilirsiniz sanalpazardan aldığım kısım ZALMAN ZM-NC2000NT_BLACK 17" ULTRA SLIM ALUMINYUM ZALMAN ZM-NC2000NT_BLACK 17" ULTRA SLIM ALUMINYUM Zalman ZM-NC2000NT 17" Ultra Sessiz Notebook Soğutucu Siyah Güçlü ama sessiz Çift Santrifüj Fan Dizüstü bilgisayarınız için en iyi soğutma çözümü. Düşük gürültülü yüksek soğutma performanslı Santrifüj Fan hızlı ve eşit ısı soğutmak için yapılandırıldı. Alüminyum malzeme ve havalandırma yapısı ile eşit ısı dağılımı. Modern, ince ve şık. D.S.A. işlenmiş yüzeyi yüksek ısı transferi sağlar. DSA (Elmas kesme, Kumlama, Eloksal) Ön üst 6.2mm, 6° Ergonomik kullanıcı yorgunluğunu en aza indirmek için tasarlanmıştır. Adjust fan speed from 1100RPM to 1650RPM according to your needs. 1 USB hub supporting 3 ports is provided to connect various peripheral devices. Premium Black & Noble Silver Uyumlu Notebook Ebadı 17” e kadar tüm notebooklar Boyutlar 303(L) x 418(W) x 38(H) mm Ağırlık 1 kg Materyal ABS / Aluminyum Renk Siyah Güç USB den beslenir DC in 5V Destekler USB Ports 4EA (USB 2.0 HUB 3EA / USB 2.0 Power 1EA) FAN Tip Centrifugal Fan x 2EA Boyutlar 60mm (Impeller Size) 20T Bearing FDB RPM 1100 - 1600 rpm Gürültü Seviyesi 17 ~ 23 dBA Fan Kontrol Desteklenir Fan Açma/Kapatma Desteklenir ZM-NC2000NT Kullanıcı Klavuzu Y-Tipi USB Güç Kablosu Garanti Süresi : 24 Ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 is coming.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 dafadsdafdf. yolla gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 geçen sene bu zamanlarda 160 liraya almıştım şurdan. şimdi tükenmiş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 bende de bu^ var ama farklı modeller sanırım. edit: abi NT modelleri daha ucuzmuş :D balta is real. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Abi yok ışte piyasada.Belkide ondan pahalidir.Bulursam 3000 serisini alicam.Bana daha uygun, full her tarafı delikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 İade et 4 gün olduysa alalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 olsun biz yine de baltalayalım adettendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Kutusu filan duruyor aslında, ama adamla öyle samimi anlar yaşadık ki telefonda asdfsf iade edesim gelmiyor 200tl için. Sıkıntı yok kullanıyorum bi şekilde gayette güzel birşey,azcik aşağı kaydirinca pc yi denk geliyor ram kısmı fakat lakin ama 3000serisi olsa daha memnun olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Aslında cnc routerimde vae ustleride delsem mi lan dfgsgagagdaf Valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 kendi kendine vazgecen satici topici alirim bi dal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Zorda kalırsam yapamayacağım şeyler pek bi sınırlıdır ahahahaha İşin şakası çok sukela bi soğutucu, dediğim gibi koleksiyonu yapilasica bi urun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Şu soğutuculara falan hiç gerek yok boşuna para israfı. Açın temizleyin makinanın içini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Makina sıfır, oyun filan açtığımda el dokanmiyor, laptobun kasa alüminyum zati, çabuk soğuyor, ama şart ya soğutucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 yeni laptop mu ısınıyor? kazıklamışlar seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Abi arada gta4 oynuyorumşu ramazan günü başka türlü geçmiyor zaman, 8gb ram var 2gb de ekran kartı, yiyor bitiriyor resmen.Bu tarz oyuna hangi laptop dayanır.asus n550 modeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 valla ben oyun oynamaktan asus n55'in ekran kartını değiştirtdiğimden artık laptop alıp da oyun oynamam her an eline alınası bir durum ayrıca 2 yılda bir de bir nevi değiştirmek gerekiyor. oyun moyun oynanıcaksa, ya dizüstü şirket bilgisayarı(bazılarıında orta derecede oyun oynayabilecek kadar donanım oluyor )ya da masaüstü almak gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 200 lira ne soğutucuya :S buz koy adaptöre daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar