rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Merak ettim de neden her konu başlığının yanında böyle sayılar yazıyor? Trollemeden düzgünce doğru cevabı verirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Topicte paylaşılan meme sayısının avogadro sayısı ile çarpımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 yani şunu anlamak için aynşıtayn olmaya gerek yok oynadığın mobalarda portrelerin yanındaki yeşil ışıkların da ne demek olduklarını hep merak ettin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 konunun kac kere goruntulendigini gosteriyor o sayi imza: your friendly neighbourhood captain obvious Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 O sayi ne kadar kucukse sayfa o kadar hizli aciliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 oo pardon burası ciddi bölüm. garbageda olsa gülmem gerekirdi. off yine beceremedim :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 topikte kullanılan kelimelerin toplamı yazıyo. eskiden merak edip saymayla uğraşıyoduk. artık otomatik ama buglı biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Başlıkta yazılan son postun o gün atılan tüm forumda kaçıncı post olduğunun numarası o. Database'de karşılaştırma/bulma işlemleri için kullanılıyor. Aslında görmememiz gerek ama yıllardır bug olarak kaldı orada sonra zamanla çok şakası yapıldığı için kaldırılmadı. Taa pepelek zamanından kalma bir inside joke gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Derin pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 güzel espri çıksa ben de devam ettirirdin ama cevaplar rezalet dogrusu bu gardaşım Leopar said: konunun kac kere goruntulendigini gosteriyor o sayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 hhasdfasd Esh said: O sayi ne kadar kucukse sayfa o kadar hizli aciliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar