Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Merhaba pati ahalisi, http://www.youtube.com/watch?v=hJ8StfVYnJY Şu adamın kanalındaki compilationları izliyodum da. Rusya halkı bariz barzo gibi kullanıyor arabayı ama bişey dikkatimi çekti: Adamlar nerde ölümcül olabilecek bi kaza olsa en az 3-4 araba durup kenara çekiyor(kesinlikle güvenli bi yere) ve yardıma koşuyor. Ulan arkadaş soğuk moğuk ama insaniyet ölmemiş bunlarda dedirtiyor. Bu konuda bi malumatınız var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 o işin kralı bizde var zaten. adamlar evlerinden çıkıp kaza yerine koşuyor meraktan sfkljldks yaralıların etrafında onlarca kişi çember oluşturur. geçen arabalar önce bi bakar ne var ne yok. sonra yoluna devam eder sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 kaza bollugu arabalardaki kamera yüzünden tr dede mecburi olsa kamera sen gör o zaman compliationları :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Abi yok yerinde de gittim gördüm de. Ondan diyorum. Gerçekten sağlam kaza oranı. Rusyada yılda fatal 27-28klarda iken türkiyede 7-9k arası. Bizdeki bilinçsiz koşanları demiyorumtabii ki canım: Orda bakın göreceksiniz. İlkyardım kitini alan mı dersin, battaniye koşturan mı. Bizimkiler devrilen tankerin yanında "nolmuş burda yeğenim" diye sigara içiyor. Onu demiyorum tabiiki de. Ben bunu sanırım okullarda verilen genel bi eğitime ya da medyaya bağlıyorum. Onu öğrenmeye çalışıyorum. Yani böyle bi kampanya ne bileyim, okulda özellikle öğretilen ve içlerine işleyen bi durum mu var? diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 İlk videodaki eleman araba pert olmuş gibi hareketler yapıyo. Türkiye'de olsa vuran durmaz lan o kadar hasar için. Triplere bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Komünist sistemin getirdiği disiplin ve eğitimin avantajı onlar, ama hanzolukta denk bir milletiz, bi kızları güzel bi de silah teknolojileri ileri fark olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 1:30da başlayan minibüsçü ne yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Arkadan vermeyen kaldımı diye soruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 1:35 minibüs komik asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Selam, Otoyolda falan yavaşlayıp kazaya bakan tiplere gıcık oluyorum; bilirkişi misin be kardeşim, bas geç işte! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Konu Rus kızlarına gelince haber verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Cidden Rusya'da aşırı kaza oluyor. Lüks araçların karıştığı inanılmaz tuhaf kazalar var. Kaza olunca genelde bizde de meraktan gelenler kadar yardıma gelenler oluyor bence haklarını yemeyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 onlar,sevap point kasıyo abi,gerçekten yardım edicem diye giden adam az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 yalniz video yu izledigimde memleketimde hissettim kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar