Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul İkinci Çağ MMORPG

rambo53

Öne çıkan mesajlar

rambo53 said:

maden seviyeleri 1-2-3-4 ve 5 olmak üzere 5 tanedir. Özellikle 4 ve 5 ten değerli taşlar bulma ihtimaliniz vardır. Artılı silahlar eklendiğinde bunları sadece gerekli taşlar ve demirciliği 100 olan kişiler üretebilecek.

Selam benim mining 65 civarı oldu hala +1 cıkarıyorum skill artışı sadece başarıyı mı etkiliyor?

+ servera bağlanılamıyor DNS ile ilgili bi hata yüzünden.

hatasu tam olarak "Sunucunun DNS adresi çözümlenemiyor."
Sosyal ağlarda paylaş

@hattok

Mining yeteneği yükseldikçe sadece başarı oranı artar. Ne çıkarttığınız ise kazdığınız madenin seviyesine bağlıdır. Onun haricinde oyunda bir hatayı düzeltmek için sunucuyu dışarıya bir süreliğine kapatmıştık. Sanırım ona rast geldiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili rambo. Bu gathering olayında illa her seferinde çift tıklamamız şart mı? Makro şansı hiç bırakmıyorsunuz cünkü insanları ful bilgisayar basında tutmak oluyor bu tip şeyleri kasarken ya.Mesela en azından 1 madeni kazarken o maden parçası bitesiye kadar kazsa. :/ sürekli çift tıklamaktan yeni maus alıcam o derece :p . 30 teach ettim 30dan 66 ya kadar tam 3660 defa çift tıklamışım buda 7320 Tık yapıyor cok gaddarca :(
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkürler arkadaşlar. Geçen 1 haftada oyun ciddi manada kendini geliştirdi. Bir çok açık ve eksiklik görüldü kısa süre içinde de düzeltildi. Hepsi bize destek verenler sayesinde oldu. Hep dediğim gibi bu oyun bir prototip. Bunun üretime geçmesi için yardıma ihtiyacımız var. Yardım eden herkese tekrar teşekkür ediyorum. Birlikte umarım bu oyunu iyi bir yerlere getireceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Oyunda ki player sayısının artması şu an için istediğimiz bir olay değil. Bize sadık ve iyi bir şekilde geri bildirim yapan oyuncularımız sayesinde oyun beta ya açılalı 1 ay olmadan çok ciddi seviyede hatalar ve düzenlemeler başarıyla gerçekleşti. Oyun zaten şu an facebookta kapalı. 3 tane forumda linkini bilenler girebiliyor. Son bir kaç eksik sistemimiz var, onların kapanmasıyla birlikte facebookta görünür hale gelecek ve reklam olayına başlayacağız. Onun haricinde önerileri olanlar illa oyun içinden değil buradan da fikir belirtebilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

senin bilmediğin , her bilgisayardan filan oynanması.. ofiste vs güzel oluyor..

uo bilmeyen biri olarak 15 dk atla koştum abi etrafta , wow dan alışkanlık ordaki koyunları , inekleri kesmeye çalıştım :) sonra çift tıkladım evin birine içeri girdi dedim haaa.. ama o köyden filan dışarı çıkmadım daha simyacıya girdim , demirciye vs. sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

girip uo oynasanıza niye uo çakması oyun oynuyosunuz anlamadım ya
hayır girdim denedim neymiş diye baya dandini bişeye benziyor, benim bilmediğim bişey mi var

bu adam çok şerefli haysiyetli bir adam.
10 sene önce birlikte uo serverında oynuyorduk adam gm'di. stat'larımı yükselt ne olacak falan diyordum ya yükseltmiyordu ya da gıdım gıdım (o da katolik bir vicdan azabıyla)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...