hattok Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 rambo53 said: maden seviyeleri 1-2-3-4 ve 5 olmak üzere 5 tanedir. Özellikle 4 ve 5 ten değerli taşlar bulma ihtimaliniz vardır. Artılı silahlar eklendiğinde bunları sadece gerekli taşlar ve demirciliği 100 olan kişiler üretebilecek. Selam benim mining 65 civarı oldu hala +1 cıkarıyorum skill artışı sadece başarıyı mı etkiliyor? + servera bağlanılamıyor DNS ile ilgili bi hata yüzünden. hatasu tam olarak "Sunucunun DNS adresi çözümlenemiyor." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambo53 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 @hattok Mining yeteneği yükseldikçe sadece başarı oranı artar. Ne çıkarttığınız ise kazdığınız madenin seviyesine bağlıdır. Onun haricinde oyunda bir hatayı düzeltmek için sunucuyu dışarıya bir süreliğine kapatmıştık. Sanırım ona rast geldiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Sevgili rambo. Bu gathering olayında illa her seferinde çift tıklamamız şart mı? Makro şansı hiç bırakmıyorsunuz cünkü insanları ful bilgisayar basında tutmak oluyor bu tip şeyleri kasarken ya.Mesela en azından 1 madeni kazarken o maden parçası bitesiye kadar kazsa. :/ sürekli çift tıklamaktan yeni maus alıcam o derece :p . 30 teach ettim 30dan 66 ya kadar tam 3660 defa çift tıklamışım buda 7320 Tık yapıyor cok gaddarca :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambo53 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 @hattok yapılır ama bir miktar yetenek kazanmayı zorlaştırırız. Yoksa çok kolay olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 sürekli çift tıklamaktan iyidir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Oyun iyi ya beğendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambo53 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Teşekkürler arkadaşlar. Geçen 1 haftada oyun ciddi manada kendini geliştirdi. Bir çok açık ve eksiklik görüldü kısa süre içinde de düzeltildi. Hepsi bize destek verenler sayesinde oldu. Hep dediğim gibi bu oyun bir prototip. Bunun üretime geçmesi için yardıma ihtiyacımız var. Yardım eden herkese tekrar teşekkür ediyorum. Birlikte umarım bu oyunu iyi bir yerlere getireceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 şimdi kimler oynuyor patiden? kasın kasın hemende guild kuralım. ben okçu marangoz oduncu ormancı kasıyorum fena değil skillerimde 60-70 civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Ben oynuyorum, Shewky ve Gwinarosa, kuralım nikleri yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 rambo53 said: @hattok yapılır ama bir miktar yetenek kazanmayı zorlaştırırız. Yoksa çok kolay olur. destekliyorum! çiftçilikte de bari 4 saniye beklemezse iyi olur gathering için en azından tıkladığımız an alsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 player hala az, sağlam reklam gerekiyor, illaki dolacak çünkü sarıyor baya baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Gathering işine güncelleme gelene kadar girmeme kararı aldım ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 lan girdim oyuna sadece etrafta atla dolaşıyorum :) napıcaz bu oyunda anlamadım ki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambo53 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Oyunda ki player sayısının artması şu an için istediğimiz bir olay değil. Bize sadık ve iyi bir şekilde geri bildirim yapan oyuncularımız sayesinde oyun beta ya açılalı 1 ay olmadan çok ciddi seviyede hatalar ve düzenlemeler başarıyla gerçekleşti. Oyun zaten şu an facebookta kapalı. 3 tane forumda linkini bilenler girebiliyor. Son bir kaç eksik sistemimiz var, onların kapanmasıyla birlikte facebookta görünür hale gelecek ve reklam olayına başlayacağız. Onun haricinde önerileri olanlar illa oyun içinden değil buradan da fikir belirtebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 suBzer0 said: lan girdim oyuna sadece etrafta atla dolaşıyorum :) napıcaz bu oyunda anlamadım ki sdf ultima oynamadın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 suBzer0 said: lan girdim oyuna sadece etrafta atla dolaşıyorum :) napıcaz bu oyunda anlamadım ki sdf abi ? kısmından yardım vidyosunu izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 buldum yahu :) uo oynamadım hiç ondan bu eziklik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Zırh skilli nasıl artıyor ? Dayak yiyince artıyor diye düşündüm ama zombilerden 10 dakika boyunca dayak yedim 0.1 bile artmadı. Bide genel olarak skill kasımı zorlaştırıldımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 bazı skiller kolay artıyo gibi geliyorda bazıları da zor geliomuş gibi gelior bana.. mesela koşuculuk, basit geliomuş gibi.. koşup duruyorum (: ama bi uo'da taming kasmak gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 suBzer0 said: buldum yahu :) uo oynamadım hiç ondan bu eziklik yalnız ramboya da dedim.. bi tutorial mod gibi bişi eklenmesi gerekli dimi? nasıl hissettin başlayınca? uo oynamayan biri olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 girip uo oynasanıza niye uo çakması oyun oynuyosunuz anlamadım ya hayır girdim denedim neymiş diye baya dandini bişeye benziyor, benim bilmediğim bişey mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 senin bilmediğin , her bilgisayardan filan oynanması.. ofiste vs güzel oluyor.. uo bilmeyen biri olarak 15 dk atla koştum abi etrafta , wow dan alışkanlık ordaki koyunları , inekleri kesmeye çalıştım :) sonra çift tıkladım evin birine içeri girdi dedim haaa.. ama o köyden filan dışarı çıkmadım daha simyacıya girdim , demirciye vs. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 uo oynamamis adamla niye muhatap oluyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Saeros said: girip uo oynasanıza niye uo çakması oyun oynuyosunuz anlamadım ya hayır girdim denedim neymiş diye baya dandini bişeye benziyor, benim bilmediğim bişey mi var bu adam çok şerefli haysiyetli bir adam. 10 sene önce birlikte uo serverında oynuyorduk adam gm'di. stat'larımı yükselt ne olacak falan diyordum ya yükseltmiyordu ya da gıdım gıdım (o da katolik bir vicdan azabıyla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 marCEllusTR'a yapilan dupe'u isine gelmeyince hatirlamazsin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar