Silenced Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 2-3 skin icin bi kufur etmemissiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Basarilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambo53 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Silenced said: 2-3 skin icin bi kufur etmemissiniz ultima skinleri şu oyunda toplam grafiğin yüzde 10 kısmı. sürüm 1.00 olduğunda onlar bile değişecek. bu oyun şuan bir prototip. tam haline gelmesi için destek istedim ancak bazı arkadaşlar oldukça kaba davrandılar. destekleyen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 sen bakma densizlere yolun açık olsun rambo http://j.bobiler.org/upload/backups/others/rambotayyip22.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 ss alir yollarim girmeyi denedigimde ekran kartınız desteklemiyor yazdi da ondan şaşırdım yoksa emekle. ilgili sıkıntı yok saygim sonsuz rambo53 said: Black_Lupin said: oha ekran kartım yetmedi oyuna. 448core'luk ekran kartım oyuna yetmedi olm ohaaaaaaaaaaa. daha birşey yapamam yani bir heves bakmıştım ama olmadı napalım bilgisayarımı daha iyi yapıncaya kadar internet kafeden oynarım bende. birde hani bu uğraşın yanında esamesi okunmaz ama belirtmem lazım İkinci Çağ şu an beta versiyon 0.67 aynı anda hem beta hem versiyon olmaz. betaysa betadır sonraki aşama versiyon olur. oyun şuan kapalı, ama hiç bir görüntü alamıyorsanız sisteminizde bir sıkıntı olabilir. oyunun sistem ihtiyacı çok basit. en nihayetinde adobe flash player üzerinden oynanan bir oyun. ekran kartı sürücüsünü ve adobe flash sürümünüzü güncellemenizi tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambo53 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Black_Lupin said: ss alir yollarim girmeyi denedigimde ekran kartınız desteklemiyor yazdi da ondan şaşırdım yoksa emekle. ilgili sıkıntı yok saygim sonsuz rambo53 said: Black_Lupin said: oha ekran kartım yetmedi oyuna. 448core'luk ekran kartım oyuna yetmedi olm ohaaaaaaaaaaa. daha birşey yapamam yani bir heves bakmıştım ama olmadı napalım bilgisayarımı daha iyi yapıncaya kadar internet kafeden oynarım bende. birde hani bu uğraşın yanında esamesi okunmaz ama belirtmem lazım İkinci Çağ şu an beta versiyon 0.67 aynı anda hem beta hem versiyon olmaz. betaysa betadır sonraki aşama versiyon olur. oyun şuan kapalı, ama hiç bir görüntü alamıyorsanız sisteminizde bir sıkıntı olabilir. oyunun sistem ihtiyacı çok basit. en nihayetinde adobe flash player üzerinden oynanan bir oyun. ekran kartı sürücüsünü ve adobe flash sürümünüzü güncellemenizi tavsiye ediyorum. anladım dostum. o hatayı biliyorum ancak en eski bilgisayarlarda bile almıyoruz. sistem konfigrasyonunu işletim sistemini ve flash versiyonunu bilmek isterim. müsait bir zamanda bana özel mesaj atarsan sevinirim. şuan yanımda Windows xp Pentium celeron bilgisayar var orda bile oyun çalışıyor (en azından görüntü geliyor) . sıkıntı muhtemelen başka bir noktada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 niye istanbul? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambo53 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 BabacumMostors said: niye istanbul? şu an dünya haritasında sadece İstanbul seçilebilir durumda. diğer bölgeler ve ülkeler eklenince hikayede oyunun ismi de değişecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 oyuna şuan girilemiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambo53 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 calvaria said: oyuna şuan girilemiyor mu ? hayır arkadaşım. oyun bir aksilik olmaz ise 12 temmuzda açılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 oyuna giremiyorum ben nerden hesap alıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambo53 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 WaNTeD said: oyuna giremiyorum ben nerden hesap alıyoruz arkadaşım oyuna facebook üzerinden giriliyor ana sayfadan http://ikincicag.com/ ancak oyun henüz açık değil karakter oluşturmaktan ileri gidemezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Kullandığınız XenForo cidden lisanslı mı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 aboovvv P2W kralıymış, daha fazla öde daha fazla yetenek kazan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 facebook olmadan oyuna giremiyoruz galiba . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Devir micro transaction devri ya, beleşe yapmadıklarına göre P2W yapmaktan başka çareleri yoktur sdf Neyse tebrikler, elinize 3-5 kuruş geçtikten sonra düzgün bi tasarımcı/grafiker bulup yeni texture'lar yaptırırsınız, bu pek olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 akıncı ve lord tezatı fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Abi façebokumda var ama giremiyorum, facebook sayfası load bile olmuyor oysa ben parayı basıp yardırıcaktım herkese girişicektim falan yani üzüldüm şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Kojiroh said: Devir micro transaction devri ya, beleşe yapmadıklarına göre P2W yapmaktan başka çareleri yoktur sdf bedava oyun yapsınlar demiyorum ki, para kazansınlar ama insanlar arasında avantaj farkı yaratmadan kazansınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambo53 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 orc_lord said: Kullandığınız XenForo cidden lisanslı mı? :) evet xenforo forum lisanslı. ayrıca oyun free olarak da oynanabilmekte. Ancak ücret ödeyen kişilerinde bazı avantajları olacak. Kaldı ki bu oyun dünyada ki browser üzerinden oynanan bir bir kaç MMORPG den birisi ve adobe flash player kullanan bu büyüklükte başka MMORPG yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 bronz üyeliğin bi artısı yok görünürde sdfsdfsdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambo53 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Jaegerjaquez said: bronz üyeliğin bi artısı yok görünürde sdfsdfsdsfs bronz üyelik tam bağlantıyı garanti edecek. Aylık ücreti 1 ile 5 TL arası olacak. Bu oyun bir facebook oyunu ve tamamen free olursa binlerce çoluk çocuk girer ve ne sunucuya nede düzgün oynamak isteyen diğer oyunculara rahat verir. Her hangi bir yükleme yok bakın, sadece tek bir linke tıklayarak bu oyuna facebook üzerinden giriliyor. Facebookta bu oyunun linki dönmeye başlayında 100 000 lerce kişi bu oyuna tek bir tıkla girebilecek. Buna karşı bir önlem alınmaz ise hiç bir sunucu böyle bir yükü kaldıramaz. Eğer bir tavsiyeniz varsa lüften söyleyiniz. Zaten bunun için buradayım destek istemek fikir almak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 wut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambo53 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Aluriel said: wut? aklınıza takılan her şeyi sorabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 1 ila 5 tl arasi ne demek? kafaniza gore mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar