Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul İkinci Çağ MMORPG

rambo53

Öne çıkan mesajlar

Silenced said:

2-3 skin icin bi kufur etmemissiniz

ultima skinleri şu oyunda toplam grafiğin yüzde 10 kısmı. sürüm 1.00 olduğunda onlar bile değişecek. bu oyun şuan bir prototip. tam haline gelmesi için destek istedim ancak bazı arkadaşlar oldukça kaba davrandılar. destekleyen arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ss alir yollarim girmeyi denedigimde ekran kartınız desteklemiyor yazdi da ondan şaşırdım yoksa emekle. ilgili sıkıntı yok saygim sonsuz

rambo53 said:

Black_Lupin said:

oha ekran kartım yetmedi oyuna. 448core'luk ekran kartım oyuna yetmedi olm ohaaaaaaaaaaa. daha birşey yapamam yani bir heves bakmıştım ama olmadı napalım bilgisayarımı daha iyi yapıncaya kadar internet kafeden oynarım bende.

birde hani bu uğraşın yanında esamesi okunmaz ama belirtmem lazım İkinci Çağ şu an beta versiyon 0.67 aynı anda hem beta hem versiyon olmaz. betaysa betadır sonraki aşama versiyon olur.

oyun şuan kapalı, ama hiç bir görüntü alamıyorsanız sisteminizde bir sıkıntı olabilir. oyunun sistem ihtiyacı çok basit. en nihayetinde adobe flash player üzerinden oynanan bir oyun. ekran kartı sürücüsünü ve adobe flash sürümünüzü güncellemenizi tavsiye ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Black_Lupin said:

ss alir yollarim girmeyi denedigimde ekran kartınız desteklemiyor yazdi da ondan şaşırdım yoksa emekle. ilgili sıkıntı yok saygim sonsuz

rambo53 said:

Black_Lupin said:

oha ekran kartım yetmedi oyuna. 448core'luk ekran kartım oyuna yetmedi olm ohaaaaaaaaaaa. daha birşey yapamam yani bir heves bakmıştım ama olmadı napalım bilgisayarımı daha iyi yapıncaya kadar internet kafeden oynarım bende.

birde hani bu uğraşın yanında esamesi okunmaz ama belirtmem lazım İkinci Çağ şu an beta versiyon 0.67 aynı anda hem beta hem versiyon olmaz. betaysa betadır sonraki aşama versiyon olur.

oyun şuan kapalı, ama hiç bir görüntü alamıyorsanız sisteminizde bir sıkıntı olabilir. oyunun sistem ihtiyacı çok basit. en nihayetinde adobe flash player üzerinden oynanan bir oyun. ekran kartı sürücüsünü ve adobe flash sürümünüzü güncellemenizi tavsiye ediyorum.

anladım dostum. o hatayı biliyorum ancak en eski bilgisayarlarda bile almıyoruz. sistem konfigrasyonunu işletim sistemini ve flash versiyonunu bilmek isterim. müsait bir zamanda bana özel mesaj atarsan sevinirim. şuan yanımda Windows xp Pentium celeron bilgisayar var orda bile oyun çalışıyor (en azından görüntü geliyor) . sıkıntı muhtemelen başka bir noktada.
Sosyal ağlarda paylaş

orc_lord said:

Kullandığınız XenForo cidden lisanslı mı? :)

evet xenforo forum lisanslı.

ayrıca oyun free olarak da oynanabilmekte. Ancak ücret ödeyen kişilerinde bazı avantajları olacak. Kaldı ki bu oyun dünyada ki browser üzerinden oynanan bir bir kaç MMORPG den birisi ve adobe flash player kullanan bu büyüklükte başka MMORPG yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Jaegerjaquez said:

bronz üyeliğin bi artısı yok görünürde sdfsdfsdsfs

bronz üyelik tam bağlantıyı garanti edecek. Aylık ücreti 1 ile 5 TL arası olacak. Bu oyun bir facebook oyunu ve tamamen free olursa binlerce çoluk çocuk girer ve ne sunucuya nede düzgün oynamak isteyen diğer oyunculara rahat verir.

Her hangi bir yükleme yok bakın, sadece tek bir linke tıklayarak bu oyuna facebook üzerinden giriliyor. Facebookta bu oyunun linki dönmeye başlayında 100 000 lerce kişi bu oyuna tek bir tıkla girebilecek.

Buna karşı bir önlem alınmaz ise hiç bir sunucu böyle bir yükü kaldıramaz. Eğer bir tavsiyeniz varsa lüften söyleyiniz. Zaten bunun için buradayım destek istemek fikir almak için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...