Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Bu oyunu denemiş olan var mı? Hayatta kalma oyunlarından biri, ama gemi ile hayatta kalma mücadelesi verilmesi ilginç. Yine bir early access oyunu tabi, geliştirilecek çok yanı var. Combat rezalet diyorlar mesela.Take the helm of your customised steamship and set sail for the unknown! Sunless Sea is a 2D game of discovery, survival and loneliness set in the award-winning Victorian Gothic universe of Fallen London. Will you succumb to madness and cannibalism on the black waters? Or return home triumphant with a hold full of precious loot? Events can turn out differently every game - sometimes, even if you make the same choices. Will you lose your sweetheart to a curse? Redeem, betray or consume the Genial Magician? Sell your soul to the Wistful Deviless or spurn her advances? Is the Dawn Machine your salvation, or your doom? You are the captain. It’s your call. http://store.steampowered.com/app/304650/ http://www.youtube.com/watch?v=SJN-u8qYWC8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 geliştirilcek şey varsa oyunu niye çıkarıyorlar ya bu mantığı anlayamadım ben biz de projeleri öyle teslim edelim o zaman, yarım yamalak db bağlantıları bi sonraki sürümde, web servis dlc olarak gelcek diyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Starbound çok zevkli oyun mesela ama hala official olarak çıkmadı =D oyun çıktığında ilk oynadığımdan çok daha farklı bir hale gelecek. Bu oyuna da aha ports of call diye daldım ama çok daha değişik çıktı. Yinede ilginç geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Abi bir kaldirac oluyor oyun sirketleri icin. Piyasada bu haliyle oynama talebi de varsa neden olmasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 video nun sonunda eat your crew yazdı, işte budur oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 early access bekleyeceğiz diye ömür tüketip alacağımız zevki parça parça bölüp bir halt anlamıyoruz çıktığında. adam gibi yapıp sürsünler piyasaya alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 senko said: geliştirilcek şey varsa oyunu niye çıkarıyorlar ya bu mantığı anlayamadım ben biz de projeleri öyle teslim edelim o zaman, yarım yamalak db bağlantıları bi sonraki sürümde, web servis dlc olarak gelcek diyelim :) işte türk zekası. satabiliyorsan yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 ne satabilmesi kan alırlar adamdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Darksun said: Starbound çok zevkli oyun mesela ama hala official olarak çıkmadı =D oyun çıktığında ilk oynadığımdan çok daha farklı bir hale gelecek. Bu oyuna da aha ports of call diye daldım ama çok daha değişik çıktı. Yinede ilginç geliyor. abi konuyu derail etmek istemiyorum da, starbound o kadar kötü bir durumda ki. aralık'tan haziran başına kadar hiçbir şey olmadı resmen development olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 yelkenli falan olsaydaı ilgilenirdim ama bu haliyle gemi olmasının bir katkısı yok mevzuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 bliksem said: Darksun said: Starbound çok zevkli oyun mesela ama hala official olarak çıkmadı =D oyun çıktığında ilk oynadığımdan çok daha farklı bir hale gelecek. Bu oyuna da aha ports of call diye daldım ama çok daha değişik çıktı. Yinede ilginç geliyor. abi konuyu derail etmek istemiyorum da, starbound o kadar kötü bir durumda ki. aralık'tan haziran başına kadar hiçbir şey olmadı resmen development olarak. beta'sı çıktıktan sonra çok uzun süre oynadım ama tabii ki baydı hep aynı şeyleri yapmak zorundasın ama oyun çıksın mükemmel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 kömür idaresi abi. tabii bunun asıl olayı fallen london severlere hitap etmesi. o nedir diyen varsa: http://fallenlondon.storynexus.com/ hikaye bazlı web oyunu. herhalde artık bunun gibi oyunlarla başka mecralara da taşıyorlar. yani şimdiden alıcısı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Early access oyunlarının kaderi bu sanırım, çıkana kadar öylede böylede olsa evrim geçiriyor. Başka oyunu oynamış gibi olabiliyorsunuz. Firma da önemli tabi hype yapıp parayı kaptıktan sonra sallayanlarda çok. https://www.kickstarter.com/projects/failbetter/sunless-sea Bu oyun kickstarterdan gelme o yüzden belli bir hedefi tutturur diye umuyorum. Orada 95000pound u geçersek deniz altınıda yapacağız felan demişler ve 100.000 kusur toplamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 bu early access pre alpha oyunları kitlemece işi de baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Steampunk FTL yapmış adamlar. Özellikle random event olayı varsa ve güzel ayarlanabilirse y yenir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 deneyeyim diye gönderdi firma keyi de daha vakit bulamadım, divinitiğ'den fırsat bulursam bakacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 senko said: geliştirilcek şey varsa oyunu niye çıkarıyorlar ya bu mantığı anlayamadım ben biz de projeleri öyle teslim edelim o zaman, yarım yamalak db bağlantıları bi sonraki sürümde, web servis dlc olarak gelcek diyelim :) adam tam bir türk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 ne güzel gelişim aşamasındayken test ediyorsun hem projeyi, oynamak istemeyen satın almasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Bu cuma cikiyormus .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 biraz oynadım ama pek umduğum gibi çıkmadı =/ fazla random gitmiyor çok fazla tekrar yapmak zorunda kalıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar