Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HiM

Aegean

Öne çıkan mesajlar

Hayır anlamıyorum kız olsan kesinlikle hoşlaşmıyacağım çekici bulmayacağım bir tip, anlamıyorum ki bu kız milleti bu volo'nun nesini bu kadar seviyo.[signature][hline]PFMTBİH - "Paticik Forumları'nda Mobil Teknolojiler Bölümü İstiyoruz" Hareketi.

Lütfen eleştirilerinizi ve önerilerinizi linki tıklayarak ulaşacağınız konu başlığında dile getiriniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Gelirlerse felaket olur cidden deliririm =)
Your pretty face is going to hell !!! =))
Ville'in gay olması sesinin güzel olduğu ve karizmatik bi insan yavrusu olduğu gerçeğini değiştirmez yani .[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

CoH : Cursus Novatron
Xaenin Aurion
Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Infernal_Reborn, 03 Ocak 2005 21:19 tarihinde demiş ki:
him=gay metal
üstüne alın istediğin kadar
yada bunların gay olmadığını kanıtlama çaban
gay oldukları gerçeğini değiştirmiyor :)

Gay metal yorumunu nasıl çıkardın onu merak ederim şarkı sözlerinde bir erkeğe yazılan sözler mi buldun ? Hayır yani çok sağlam bi HIM dinleyicisimdir de böyle bi olay görmedim henüz ?
She'll be right here in my arms
Love wants us dead , me and my Poison ''Girl''
Adamın yazdığı şarkı sözü cinsel tercihiyle aynı yönde değil yani gay metal diyip bırakmak yanlış son derece benim fikrimce .[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

CoH : Cursus Novatron
Xaenin Aurion
Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya gay metal ne demek kardesim =)

Hic alınmayın ama gay metal diyenlere su turu onermeden edemiyorum.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pyhenn, 07 Ocak 2005 00:34 tarihinde demiş ki:
Yine geri kafalı toplumumuzun değersiz laflarından biri de Gay Metal olmuş...
Bırakın da adamın cinsel tercihi kendisine kalsın... Seviyorsanız dinleyin sevmiyorsanız dinlemeyin...

said:
Penthesilea, 04 Ocak 2005 23:51 tarihinde demiş ki:
Gay metal cinsel tercih olayı dğeil bir türdür =)

Lake of Tears da gay metaldir mesela, bunlar da gay metaldir hehe

Helal olsun, beni de geri kafalı yaptın ya artık.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

Gay metal insanın kendi...

Yok olmadı galiba.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:

ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pyhenn, 07 Ocak 2005 00:43 tarihinde demiş ki:
Penthesilea , sitemim kişiye karşı değil düşünceye karşı :) Seni seviom mrk etme :P

Beni sevmeyen ölsün zaten ahaha =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 07 Ocak 2005 00:45 tarihinde demiş ki:
son noktayi koyalim artik ayip oluyo :P GAY METAL die bisi yoktur... olsa bile HIM gay metal yapmazz... ayrica HIM in bütün elemanlari evli :) ville valo'da gay diildir cünkü ben evlencem :D

Oldu canım, oldu güzelim =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Sosyal ağlarda paylaş

Simdi arkadaslar daha once de demistim dolaylı yollardan ama tekrar ediyorum.

Love metal ve gay metal diye bisey yoktur. Var diyenlere su turu oneriyorum.

Yok kardesim oyle turler, ville'e sorulunca ne tur muzik yapıyosunuz diyince "love metal" diyerek dalga gecmistir. Aslında kendsini muzigin kategorizie edilmemesini vurgulamak isterken, herkes "aaa love metal mi o nee?" diyince grup hala da durumu umursamamakta "hee hee öyle" diyip gecistirmektedir. Sonuc olarak HIM'ın ne tur muzik yaptıgı onemli deildir. Onemli diyenlere gerekli linki yazdım zaten...[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:

Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saendul, 07 Ocak 2005 01:16 tarihinde demiş ki:
Simdi arkadaslar daha once de demistim dolaylı yollardan ama tekrar ediyorum.

Love metal ve gay metal diye bisey yoktur. Var diyenlere su turu oneriyorum.

Yok kardesim oyle turler, ville'e sorulunca ne tur muzik yapıyosunuz diyince "love metal" diyerek dalga gecmistir. Aslında kendsini muzigin kategorizie edilmemesini vurgulamak isterken, herkes "aaa love metal mi o nee?" diyince grup hala da durumu umursamamakta "hee hee öyle" diyip gecistirmektedir. Sonuc olarak HIM'ın ne tur muzik yaptıgı onemli deildir. Onemli diyenlere gerekli linki yazdım zaten...

oh be o kadar yirtindim ama böyle mantikli konusmak aklima gelmemisti hic .. büyük adamsin hehe son nokta die buna derim iste ben :)[signature][hline]when Love and Death embrace..
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh saolasın da penthin cevabını bekliyor gozlerinden opuyoruz =) Ha bu arada unutmadan hepimiz o turun hastasıyız deil mi =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:

Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...