vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 bende ibrahim tatlisesten daha yakisikliyim zaten aheueheheh:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Anlaştık[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Hayır anlamıyorum kız olsan kesinlikle hoşlaşmıyacağım çekici bulmayacağım bir tip, anlamıyorum ki bu kız milleti bu volo'nun nesini bu kadar seviyo.[signature][hline]PFMTBİH - "Paticik Forumları'nda Mobil Teknolojiler Bölümü İstiyoruz" Hareketi. Lütfen eleştirilerinizi ve önerilerinizi linki tıklayarak ulaşacağınız konu başlığında dile getiriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 bende gökan özen dinleyen denyolari anlayamiorm zaten... ayrica zevk meselesi buna hicbisi diyemessin =) ville valo'yu begenmeyenlerde bana göre zevksizdirr abiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappearing Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ville yi sevmeyen top olsun mu?[signature][hline]come as you are and join me in death.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 no comment...:)[signature][hline]heartache every moment.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 sempatikler sizi[signature][hline]öttürürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Gelirlerse felaket olur cidden deliririm =) Your pretty face is going to hell !!! =)) Ville'in gay olması sesinin güzel olduğu ve karizmatik bi insan yavrusu olduğu gerçeğini değiştirmez yani .[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: Infernal_Reborn, 03 Ocak 2005 21:19 tarihinde demiş ki: him=gay metal üstüne alın istediğin kadar yada bunların gay olmadığını kanıtlama çaban gay oldukları gerçeğini değiştirmiyor :) Gay metal yorumunu nasıl çıkardın onu merak ederim şarkı sözlerinde bir erkeğe yazılan sözler mi buldun ? Hayır yani çok sağlam bi HIM dinleyicisimdir de böyle bi olay görmedim henüz ? She'll be right here in my arms Love wants us dead , me and my Poison ''Girl'' Adamın yazdığı şarkı sözü cinsel tercihiyle aynı yönde değil yani gay metal diyip bırakmak yanlış son derece benim fikrimce .[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Gay metal cinsel tercih olayı dğeil bir türdür =) Lake of Tears da gay metaldir mesela, bunlar da gay metaldir hehe[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Ya gay metal ne demek kardesim =) Hic alınmayın ama gay metal diyenlere su turu onermeden edemiyorum.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 O tür efsane zaten, severek dinliyoruz =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Yine geri kafalı toplumumuzun değersiz laflarından biri de Gay Metal olmuş... Bırakın da adamın cinsel tercihi kendisine kalsın... Seviyorsanız dinleyin sevmiyorsanız dinlemeyin...[signature][hline]--- God is in the TV --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: Pyhenn, 07 Ocak 2005 00:34 tarihinde demiş ki: Yine geri kafalı toplumumuzun değersiz laflarından biri de Gay Metal olmuş... Bırakın da adamın cinsel tercihi kendisine kalsın... Seviyorsanız dinleyin sevmiyorsanız dinlemeyin... said: Penthesilea, 04 Ocak 2005 23:51 tarihinde demiş ki: Gay metal cinsel tercih olayı dğeil bir türdür =) Lake of Tears da gay metaldir mesela, bunlar da gay metaldir hehe Helal olsun, beni de geri kafalı yaptın ya artık.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Gay metal insanın kendi... Yok olmadı galiba.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Penthesilea , sitemim kişiye karşı değil düşünceye karşı :) Seni seviom mrk etme :P[signature][hline]--- God is in the TV --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 son noktayi koyalim artik ayip oluyo :P GAY METAL die bisi yoktur... olsa bile HIM gay metal yapmazz... ayrica HIM in bütün elemanlari evli :) ville valo'da gay diildir cünkü ben evlencem :D[signature][hline]when Love and Death embrace.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: Pyhenn, 07 Ocak 2005 00:43 tarihinde demiş ki: Penthesilea , sitemim kişiye karşı değil düşünceye karşı :) Seni seviom mrk etme :P Beni sevmeyen ölsün zaten ahaha =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: vaniLLe, 07 Ocak 2005 00:45 tarihinde demiş ki: son noktayi koyalim artik ayip oluyo :P GAY METAL die bisi yoktur... olsa bile HIM gay metal yapmazz... ayrica HIM in bütün elemanlari evli :) ville valo'da gay diildir cünkü ben evlencem :D Oldu canım, oldu güzelim =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 :P Başka yerde konuşalım baltalamayalım güzelim Ville'min konusunu![signature][hline]--- God is in the TV --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 yaa olurmu benim Ville'm o :) paylasmasini bil olmuo öle =) ville'miz de bari clk clk kiniyorum seni[signature][hline]when Love and Death embrace.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Simdi arkadaslar daha once de demistim dolaylı yollardan ama tekrar ediyorum. Love metal ve gay metal diye bisey yoktur. Var diyenlere su turu oneriyorum. Yok kardesim oyle turler, ville'e sorulunca ne tur muzik yapıyosunuz diyince "love metal" diyerek dalga gecmistir. Aslında kendsini muzigin kategorizie edilmemesini vurgulamak isterken, herkes "aaa love metal mi o nee?" diyince grup hala da durumu umursamamakta "hee hee öyle" diyip gecistirmektedir. Sonuc olarak HIM'ın ne tur muzik yaptıgı onemli deildir. Onemli diyenlere gerekli linki yazdım zaten...[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Dünyayı kurtaran adam 3 :)[signature][hline]--- God is in the TV --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: Saendul, 07 Ocak 2005 01:16 tarihinde demiş ki: Simdi arkadaslar daha once de demistim dolaylı yollardan ama tekrar ediyorum. Love metal ve gay metal diye bisey yoktur. Var diyenlere su turu oneriyorum. Yok kardesim oyle turler, ville'e sorulunca ne tur muzik yapıyosunuz diyince "love metal" diyerek dalga gecmistir. Aslında kendsini muzigin kategorizie edilmemesini vurgulamak isterken, herkes "aaa love metal mi o nee?" diyince grup hala da durumu umursamamakta "hee hee öyle" diyip gecistirmektedir. Sonuc olarak HIM'ın ne tur muzik yaptıgı onemli deildir. Onemli diyenlere gerekli linki yazdım zaten... oh be o kadar yirtindim ama böyle mantikli konusmak aklima gelmemisti hic .. büyük adamsin hehe son nokta die buna derim iste ben :)[signature][hline]when Love and Death embrace.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Eheh saolasın da penthin cevabını bekliyor gozlerinden opuyoruz =) Ha bu arada unutmadan hepimiz o turun hastasıyız deil mi =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar