LeftF13LD Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 yazıldı mı görmedim ama Dire Straits - Sultans Of Swing Steeve Miller Band - Serenade[hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Creed & TOOL - Ocean
Merlot Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Arkadaslar birde bu eskiden starda pazar gecesi sinemasi diye cikarken parlament vardi hatirlarsaniz orda bir sarki caliyordu 3 gundur rastladim ona ismini bilmiyorum biraz yardimic olur musunuz ?[hline]Ben kadinin Istanbul gibi olanini severim; Fethi zor , Fatih'i tek ...
Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 oldies but goldies oldies but goodies..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard
Forsythe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Beatles - She love you yeeaaahh yea yeaaa :)
jany Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 beatles - yesterday....[hline]...is there a life after birth?
RogueNoir Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Iggy Pop - The Passenger Gypsy Kings - Hotel California Pulp - She's A Lady Styx - Mr Roboto the cure - love song the doobie brothers - listen to the music dead or alive - you spin me around visage - fade to grey soft cell - tainted love man at work - down under wham! - wake me up before you go go deborah harry - fench kissin tears for fears - everybody wants to rule the world tears for fears - mad world[hline]is this the bank?
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Mötörhead-Ace of Spades Aerosmith-Walk this way Elvis Presley-Jailhouse rock
-Legendary- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 yazıldı mı yakalayamadım; eagles - hotel california[hline]a.k.a wicked Robin Williams Dead Poet's Society'de demiş ki: No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as !
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Aquarius - Age of Aquarius (Let the Sunshine in) Anita Ward - Ring my bell (disco)[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Nat King Cole - Nature Boy John Lee Hooker - Worried Life Blues Louis Armstrong - A Kiss To Build A Dream On[hline]
edi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Fame'in theme sarkisi var bi de, hani, Fame... I wanna live forever, I wanna learn how to fligh high diye, cok guzeldir Ayrica Depeche Mode - Enjoy the silence, Little 15 Camouflage - Love is a Shield Bon Jovi - You Give Love a Bad Name edit: bi de hatirlamak istemediim ama bi turlu unutulamayan Life is Life, la laaa la la la ve de Komanchero, komanchero komanchero var ki aman allah [Bu mesaj edi tarafından 04 December 2003 04:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Hotel California (En çok Gypsy Kings inki hoşuma gidiyo) Iggy Pop - The Passanger Michael Jackson - Beat It[hline]Avatar...
Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Listeyi genislettim: Alphaville - Big in Japan * Elvis Presley - Hound Dog Ennio Moricone - The Good, The Bad, The Ugly Laura Branigan - Self Control * Michael Jackson - Don't Stop 'Til You Get Enough * Mori Kante - Yeke Yeke Rainbow - Stargazer Scorpions - Wind Of Change * Bangles - I Want Candy Pet Shop Boys - Domino Dancing Boney M - Rasputin Survivor - Eye Of The Tiger Depeche Mode - Enjoy The Silence * Chris Isaac - Wicked Game Roxette - It must have been love * George Michael - Careless Whisper Eurythmich - Sweet Dreams Roy Orbison - Pretty Woman Beach Boys - Barbara Ann Wham! - Wake Me Up Before You Go Go Kaoma - Lambada Barry Manilow - Copacanaba (At The Copa)[signature][hline]Tutun kollarımdan düşerim şimdi Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 yazılmadı sanırım.. aerosmith - dream on süper şarkıdır :)[signature][hline]Vicdanının sesini dinle bak ne diyor,senin için bir can,bir can ölüyor... [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Jester Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 walla oldies kategorisine girmez sanırım ama KISS yönetir 80ler diyince[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Sam, 05 Ocak 2005 19:39 tarihinde demiş ki: redemption'ı da oynamadım zira adında vampir geçiyordu, osman: redemption olsaydı belki oynardım..
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 hmm kissmi ilk defa duyuyorum verirmisin kiss'in güzel şöle kulak dolgunluu baya olabilceği bi şarkısın..[signature][hline]Vicdanının sesini dinle bak ne diyor,senin için bir can,bir can ölüyor... [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Jester Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=43058 bu topicten faydalanınız... :)[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Sam, 05 Ocak 2005 19:39 tarihinde demiş ki: redemption'ı da oynamadım zira adında vampir geçiyordu, osman: redemption olsaydı belki oynardım..
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Bir zamanların süper disco şarkısı One Way Ticker var halen çalar sağda solda.
axedice Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Styx - Boat on the River Steve Miller Band - Serenade from the Stars[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Wham- Careless Whisper Flashdance- She's a maniac Sting- Shape of my heart Blondie- Atomic Blondie- Tide is high Blondie- I'm gonna getcha Toto- Hold the line Lipps Inc- Funky Town Europe- Final Countdown Evet bunlar da unuttuğunuz oldies&goldies parçalardan bazıları.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Survivor - Burnıng Heart[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Lam bunlari nasil unutursunuz bre kafirler!!! :D Su assagida yazdigim sarkilar 90 lardan 60 lara kadar gitmektedir Genelde radyo vs degilde. O donemlerde unlu olmus hos sarkilari sectim Eminim okurken "Aaa ben bun severdim cok" diyeceginiz bir liste assagida yazili Hic metal vs koymadim. onlarida eklersek valla database dolar tasar :D Ozellikle kalin yazililar tavsiyemdir No mercy - Where do you go (go go.. my lovely..diridim dim dim dimmmm) Diana King - Lies Cameo - Word up Modern Talking - You are my heart you are my soul -(ben bunu kucukken YAMAHA ve YAMATO die anlar ve bu sarkinin 2 firmanin arasindaki rekabeti anlattigini sanardim. Okula giderken vs nezaman yanimiza Yamaha bir motorsiklet gelse tum servis olarak bagirirdik YAMAHAAAAA die.. :D Kullanan adamda "Ben neymisim" triplerine girerdi) Ferrari - Michael Schumacher (grubun ismi bu olmaya bilir.lakin bende bole kayitli. F1 die aratin) Scat man-Scatmans World Scatman - Time Fredie Mercury - Living on my on queen - we will rock you ultra nate - Free (mood 2 swing radio mix) Bryan Adams - Have you ever loved a women Survivor - Eye of the Tiger (heyt be iste raki kemal geliyor) gloria Gaynor - Its raining man ( barmenken barda encok calan parcalardan biriydi.Sonradan caktim olayida biraktim isi) Right Said Fred - Im too sexy for my love (oeeh . kendimden utaniyorum bole bir sarkiyi indirmis oldugumdan) The simpsons - Look at all those idiots The Beatles - Ob la di ob la da (varmi bole isim ya) harry balefonte - Jump in the line Edwyn Collins - a girl like you Coolio - Gangstas Paradies Will smith - just 2 of us Pet shop boys - Go west Simple Red - Starts Eagle Eye cherry - Save tonight gina G - Tiamo Aha - Summer Moved on Duran Duran - Come undone Chriss Isaac - Wicked game Madonna - frozen Lighthouse Family-Loving every minute Sash - Ecuator Righteous Bros - Unchained Melody A3 - Woke Up This Morning Ben E. King-Stand by Me Bic Runga - Sway Billy Joel - River of Dreams Bryan Adams Really Love A Woman Chris Deburg - Lady In Red cris rea - the blue cafe Desparado - Cancion Del Mariachi Elvis Presely - I Cant Help Falling In Love With You Elvis Presely - You were always on my mind Cat Stevens - Wild World en vogue - free your mind Enigma - Return to Innocence Era - Ameno Falco- Jenny Guns And Roses - Dont Cry Jay-Z - Hard Knock Life Jason Donovan - Sealed With A Kiss Kool and the Gang - Get Down On It Light House Family - High Luis Amstrong - What A Wonderfull World Secada, John - Just Another Day (Without You) Shawn Mullins - Lullaby The last mohican The Temptation - My Girl Soul Asylum - Run Away Train Tracy Chapman - Fast Car Vaya Con Dios - Neh Nah Neh (Fistan iste istedigin sarki bu) Vertical Horizon - Grey Sky Morning Cranberries - Zombie Guns N' Roses - November Rain[signature][hline]H.B.E
screamer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Scorpions - Wind Of Change Eurythmics - Sweet Dreams led zeppelin - stairway to heaven Steve Miller Band - Serenade ...
Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Aa topiğim uplanmış farkında bile değilim :D Abi scatman, cranberries felan yazmışsın da 90ların grubu değil mi onlar :D neyse eski listemi baya bi genişlettim onları yazayım ben hazır hatırlamışken :) (dream on felan denmiş evet onları da eklemiştim zaten :) ) Aerosmith - Dream On Bon Jovi - You Give Love A Bad Name Bryan Adams - Summer Of 69 Dire Straits - Money For Nothing Europe - The Final Countdown George Thorogood - Bad To The Bone Motorhead - Ace Of Spades Pink Floyd - Another Brick In The Wall Scorpions - Still Loving You Scorpions - Wind Of Change The Doors - Break On Through The Other Side The Doors - Light My Fire The Doors - Riders On The Storm Alphaville - Forever Young Alphaville - Sounds Like A Melody Alphaville - Big In Japan Camouflage - Love Is A Shield Depeche Mode - Enjoy The Silence George Michael - Careless Whisper George Michael - Faith Falco - Jeanny Laura Branigan - Self Control Linda Ronstadt & Aaron Neville - All My Life Men At Work - Land Down Under Mori Kante - Yeke Yeke Pet Shop Boys - Domino Dancing Pet Shop Boys - Always On My Mind Pet Shop Boys - It's A Sin Queen - I Want To Break Free Raggio Di Luna - Comanchero Roxette - Listen To Your Heart Roxette - It Must Have Been Love Styx - Boat On The River Styx - Mr Roboto Survivor - Eye Of The Tiger Wham! - Wake Me Up Before You Go Go Ace Of Base - All That She Wants Belinda Carlisle - Circle In The Sand Belinda Carlisle - Heaven IS A Place On Earth Belle stars - Iko Iko Bob Marley - Could You Be Loved Boney M - One Way Ticket Boney M - Rasputin Boy George - Bow Down Mister Michael Jackson - Beat It Michael Jackson - Smooth Criminal Sabrina - Boys Boys Boys UB40 - Red Red Wine Vaya Con Dios - Nah Neh Nah Andy Williams - Can't Take My Eyes Off You Barry Manilow - Copacabana Beatles - Let It Be Beatles - Yesterday Chris Isaak - Wicked Game Chuck Berry - Johnny B Goode Chuck Berry - Roll Over Beethoven Elton John - I'm Still Standing Elton John - Nikita Eurythmics - Sweet Dreams Jason Donovan - Sealed With A Kiss Kaoma - Lambada Madonna - La Isla Bonita Madonna - Like A Virgin The Mamas And The Papas - California Dreaming Manfred Mann - Doo Wah Diddy Diddy Paul Anka - Diana Ritchie Valins - La Bamba Roy Orbison - Pretty Woman Opus - Live is Life Soft Cell - Tainted Love biraz karışık lise oldu ama olsun o kadarı da :) [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 07 Ocak 2005 12:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar