BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Android L desteği bu cihazlara da geleceği kanıtlandı. http://www.androidpolice.com/2014/07/01/android-l-preview-source-code-going-live-aosp-includes-support-nexus-4-5-7-2013-10/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 bildirildi falan de bari KANITLANDI ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 L desteği nedir? cahile anlatır gibi anlatsanıza bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 androidin yeni sürümü android L diye geçiyor şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Biyik said: bildirildi falan de bari KANITLANDI ne?Nexus 4 ve 7 (2012) ye L gelmeyecek diyordu bir çok kişi. Bu haberle kanıtlanmış oldu geleceği işte. DeadSkinMask said: L desteği nedir? cahile anlatır gibi anlatsanıza bi. Androidin her bir major sürümü bir tatlı ismi ve alfabetik sırayla gidiyor. En son sürüm Kitkattı, şimdi sıra L harfinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Birde başlıktaki ortadaki 7, / olacaktı. Düzeltmeye çalıştım ama siteyi açamadım 1 saatir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Android laleli. Roman muzigi default theme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Hiç iyi haber değil bence. Nexus 10 jelly beanden 4.4.4 e yükseldi fakat her yükselişte gözle görülür yavaşlama ve batarya tüketimi artma sorunu yaşadım. Gelmesin L. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 7 de pil iyileşmesioldu kitkatla beraber ama 10 da nerede sıçtıalr ki? abi sen bi makineye kompresörle hava bassana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Buda yeni task manager http://cdn.androidpolice.com/wp-content/uploads/2014/06/nexusae0_313_thumb.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 görsel olarak baya geliştirmişler ya. hemen gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 BabacumMostors said: 7 de pil iyileşmesioldu kitkatla beraber ama 10 da nerede sıçtıalr ki? abi sen bi makineye kompresörle hava bassana Valla benim N10 baya kasıyo chrome kullanırken anlamsız yere hepsi kitkat tan sonra oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 e bir zahmet gelsin nexus bu yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Beyler zaten nexus cihazların olayı tüm android sürümlerini alıyor olmaları değil miydi , ben mi kaçırıyorum bişi burda ? Donanım yetersizliği ile mi alakalı dicem ama sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Yok mevzu 18 ay güncelleme desteği garantisinde. N4 18 aylık süreci doldurdu. Misal Galaxy Nexus 4.4ü official olarak almadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 iPad 2 (2011) iOS 8 aliyor. Almayacak olsa da Nexus 4, bunu gorunce vermeye karar vermislerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Alıyor da performans çok etkileniyor. Misal IPhone 4 IOS 7yi aldığında baya bir yavaşlamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar