Seele Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 inanilmaz yavas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 premium al o zaman daha hızlı açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 C:/Windows/System32 bu dosyayı sil, yerine System31 klasörü oluştur düzelir, geçenlerde bana da aynısı olmuştu bu şekilde düzelttim. hadi yine iyisin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 system32 diye dosya değil ama klasör buldum sileyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 ben sildim dosyayı pc çöktü ütüden giriyorum beyler .s.S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Dworgian said: system32 diye dosya değil ama klasör buldum sileyim mi? ahaaha tokat gibi cevap. ne oldu bilmiyorum. simdi ucuyor mübarek. üc ayri pc ve hattan denedim. cok yavasti. oynamayin lan siteyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 benim bi 2 hafta önce falan 2 günlük deli bi yavaşlama vardı ara ara düzeliyodu sonra olmadı bidaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 CAM AÇMAYIN LAN NEIRA KESİYOZ BURDA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Beyler işi biten çıksın, kasıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Flam said: CAM AÇMAYIN LAN NEIRA KESİYOZ BURDA! cafede cam açılınca pingin 150lere çıkması ve clan maçını kaybetmek. şu an 25-30 yaş arası olan insanların 10 sene önceki kabusuydu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Masakari said: Beyler işi biten çıksın, kasıyor. this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar