Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yunanistan vizesi??

dusuncelihayvan

Öne çıkan mesajlar

Pasaportu hallettim.

Yunana vize alıcaz adalara gidicez de bi kapıda vize olayı var ama korkuyorum sıkıntı çıkar diye.
direkt başvurup schengen mi almak lazım.
Hangisi daha ucuza geliyor ya da fark var mı?
Kapıda vize 60 yuro imiş.

edit:
Ya şimdi 2011 mayıs gibi sanırım pasaport çıkarmıştım bordo olandan 2 yıllık süresi bitmişti.
Şimdi tekrar çıkarmam gerekiyor ancak defter bedeli ödemem gerekiyor mu?

Her yerde lacivert pasaport için yazmışlar. Şimdi pasaportlarda bordo ama çipli diyolla
Sosyal ağlarda paylaş

biz de gemi ile gidicez vize istemiyorlar ona ama adalarda direk kalacaksanız kapıda vize olayı baya bekletiyorlarmıs önce shengenlileri alıp kapıda vizelileri en son sıraya koyuyorlarmıs o yüzden pek tavsiye etmiyorlar. baya araştırdık biz gitmeden. gemi turu dusunseniz daha mantıklı olur hem birden çok yere gidersiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

etsden aldım 3 gece 4 gun (mykanos - santoirini - pire) 1000-tl kişi başı (vize - gemi konakama - seyahat sigortası - sabah öğle aksam yemekleri vb.) valla daha mantıklı geldi bize onu seçtik.

rodos için 60 euro gidiş geliş feribot 60 euro kapıda vize kafadan 450 tl gidiyor. bir de marmarise gelmeniz lazım. bence cazip değil ama yinede bakın.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bütün avrupa'yı 1-2 günlük gezdim valla hakikaten çok darlıyor adamı.

benzin beleş olduğundan marmaris'e problem yok 60€ vize 55€ feribot 350 TL yol yapıyor.
500 kağıtta pasaporta vericem :)

gemi daha uygun ancak dedikleri gibi işte ortam pek yaşlı duruyor ve rodos çok büyük 1 gün durulabilecek bir yer gibi gelmedi bana.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bende en uyguna gelsin istiyorum aslında da oldum olası grup hareketlerine karşı olduğumdan gemiden çok tırsıyorum flexible değil bir de baktım da onlarda 350€ civarlarında + yine pasaport ücretim olacak

ama rodos hayvani büyük tabi değer mi bilmiyorum da gidenler çok memnun. Dediğin gibi diğer adalarda 2 günden fazla durulmaz
Sosyal ağlarda paylaş

tamam da kapıda vizenin avantajı nedir?

Bildiğim kadarıyla 60€
ek olarak kapıda bekliyorsun önce schengenler giriyormuş.

şimdi zaten 60€ vereceksem gider schengen çıkartırım aynı fiyat tek külfeti belgeler olacak.

bi de kapıda red med yeriz :) reziliik

neyse bi de otel söyleyin yahu
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:

kktc'ye pasaportla girdin mi daha önce?

kktc ye hiç gitmedim.
Avusturya da yaşadım problem olur mu?

Yunanistan ucuz. Şu halkidiki ile daha da bi karar verdim. Bir kere plajlara ücret ödemiyorsun. Marmaris te kıçıkırık sezlonglara bile 15tl veriyorsun günlük
TR de adamı iyi öpüyorlar. Yunan güzel, kaçın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...