Suark Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 :( Arkadaşlar selam, Tuncan hesabı satılmıştır. Bugüne kadar beraber uçtuğum Morts , Turnleft ekibine ( başta Forgon olmak üzere ); İlhami ve Metegillerin tayfasına teşşşşkür ederim. Sizlerle uçmak bir zevkti. Zor oldu biraz satmak ama zaten oynamıodum, bi dönem benim için kapandı sanırım. Öle yani, oyun için konvo kurulursa falan direk küfürle cevap vermeyin adamcağıza :p kişisele başlık açasım var üzüldüm lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 kaç gayme hoplattın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 isim değiştirme yok muydu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 bilmem varmıydı, olmaz lan eve de isim değişikliği manasız olur yani NAMIN YÜRÜMEZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 yok isim değiştirme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Yedi bizim ISK'ları satıyor şimdi charı. Banker Tuncanelli. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Biz tesekkur ederizde, satmayaydin keske. Eve siz yeni hayatinda basarilar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 kişisele de aç bi tane. gazeteye de ilan ver hatta ne olur ne olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 yok yemedim onlar aylin aslım da duruyor, yani aylinde deil, en son büyük bağışçılardan birine corp yetkilerini verdimdi paranız kalmaz kankalar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 tuncan la dirsek teması uçuyoruz 0/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 best vaga pilot eva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar