Suark Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 :( Arkadaşlar selam, Tuncan hesabı satılmıştır. Bugüne kadar beraber uçtuğum Morts , Turnleft ekibine ( başta Forgon olmak üzere ); İlhami ve Metegillerin tayfasına teşşşşkür ederim. Sizlerle uçmak bir zevkti. Zor oldu biraz satmak ama zaten oynamıodum, bi dönem benim için kapandı sanırım. Öle yani, oyun için konvo kurulursa falan direk küfürle cevap vermeyin adamcağıza :p kişisele başlık açasım var üzüldüm lan
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 bilmem varmıydı, olmaz lan eve de isim değişikliği manasız olur yani NAMIN YÜRÜMEZ
Gluposti Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Yedi bizim ISK'ları satıyor şimdi charı. Banker Tuncanelli. B)-
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Biz tesekkur ederizde, satmayaydin keske. Eve siz yeni hayatinda basarilar :)
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 kişisele de aç bi tane. gazeteye de ilan ver hatta ne olur ne olmaz.
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 yok yemedim onlar aylin aslım da duruyor, yani aylinde deil, en son büyük bağışçılardan birine corp yetkilerini verdimdi paranız kalmaz kankalar :)
Öne çıkan mesajlar