Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MÜJDEMİ İSTERİM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tebrikler abso 14 sene sonra emanın yaşına geldiğinde o da inşallah buralarda olur:)[hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Mesaj tarihi:
vayy
:tebrikz:
tebrik ederis absolut :)
adına bence hep birlikte karar verin sen bunlara uyma :)[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you!
Mesaj tarihi:
defne defne defnee

yani kıvılcım büyüyünce bi amerikaya gitse telaffuzu zor olur ing. klavyelerde zor yazılır :)

defne çok güzel cidden çokta kullanılmıyo[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Mesaj tarihi:
isim tavsiyeleri veriym hemen bikaç tane
Ema olsun terlik atsın herkese :D

ciddi olursak
gizem
ece
esra

bence güzel isimler..[hline]Benim uğurlu sayım 1453,bir artı dört artı beş artı üç , Onüçü uğursuz sayan batılılara
OSMANLIDAN HEDIYE OLSUN SONSUZA!!!
Mesaj tarihi:
Tebrikler allah UO'lu WoW'lu büyütsün işallah.[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
ANKET

muhtemel sorulara cevap: evet işim gücüm yok ;)[hline][b]Ben bir zaman kaybıyım, beni boşver hocam! / Düşlerimden geçenleri kitaplarda bulamicam / Hangi deniz nereye dökülüyor bana ne, / Ben içimde boğulurken... / Hala aşkın olduğu bir yer varsa söyle; dokunulmazsam ölücem /// Şu hayat bilgisi ne ağır dersmiş hocam / Düşündüm, kararlıyım; / Ben adam olamicam! / Madem her şey basit bi formül, / Mutluluğu söylesin kimya! / Benim kimyam feci halde bozuldu; / Anlamsız geliyo bana dünya /// Kendimi kendimden çıkartsam sıfır kalmaz / Bu matematik bizi kandırıyor hocam / Elde var sorular... gözyaşları... boş umutlar.. / Hesaplar tutmaz.. / Tutmaz hocam!
Mesaj tarihi:
oy oy oy oylayalım
said:
Dagger, 15 October 2003 22:34 tarihinde demiş ki:
ANKET
[hline][b]Ben bir zaman kaybıyım, beni boşver hocam! / Düşlerimden geçenleri kitaplarda bulamicam / Hangi deniz nereye dökülüyor bana ne, / Ben içimde boğulurken... / Hala aşkın olduğu bir yer varsa söyle; dokunulmazsam ölücem /// Şu hayat bilgisi ne ağır dersmiş hocam / Düşündüm, kararlıyım; / Ben adam olamicam! / Madem her şey basit bi formül, / Mutluluğu söylesin kimya! / Benim kimyam feci halde bozuldu; / Anlamsız geliyo bana dünya /// Kendimi kendimden çıkartsam sıfır kalmaz / Bu matematik bizi kandırıyor hocam / Elde var sorular... gözyaşları... boş umutlar.. / Hesaplar tutmaz.. / Tutmaz hocam!

[Bu mesaj Dagger tarafından 15 October 2003 23:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
şöle söyliyim. papatya diye bi arkadaşım vardı ve uzaktan seslenemiyodum ona. "Papatyaaa" diye bağırmak çok saçma geliyodu yani. Kıvılcım da sanki martial art technique #101 gibi bişi. Hado Ken gibi yani. Shinkuuuuu... KIVILCIM![hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa...
  • Yeni Oluştur...