Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 bence sakın ama sakın bizim sözümüzü dinleme isim konusunda Simge falan koy derim ama ben. Çok severim de Simge ismini[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez"
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 oh oh hayirli olsun, oncelikle saglikli dogar umarim... ayrica super isim secimi hehe *!kivilcim'i aklina Ceyda ve Yelda'nin yanina yazar*[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 tebrikler! :) ikinci kuşak paticiklerin ilki dünyaya geliyo böylelikle :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Apex Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 tebrikler abso,allah anali babali buyutsun.
mountaindew Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Bence de baba adayı title lı eklensin.
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Bilge de güzel isim aslında hem türkçe karakter de yok. Allah(?) bağışlasın bu arada.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal [Bu mesaj Adiemus tarafından 15 October 2003 15:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Apache Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Allah bağışlasın. Aslı,Simge gibi isimler güzeldir.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Aslı 2. favorim ama o da olmaz.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Angelfire Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 alev sarsarda isimde kıvılcımda fena diil tebrikler allah analı babalı büyütsün[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Tebrik ederim. isim güzel seçim. Title olsa güzel olur hakkatten.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------
-Legendary- Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Tebrikler absolut, Allah bagışlasın.. Benden de Selin Pelin öneri güzel isimlerdir[hline]a.k.a wicked How much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control?
Eno Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Kıvılcımla evlenicem ben. :p Sonra absolut imparatorluğunun tek patronu olucam :)[hline]Profocio Hosting
Gunn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Hayırlı olsun abso. olduktan sonra bi zahmet bana detaylı bi pm ile nasıl bir duygu olduğunu tarif et. en az 400 kelime ve düzenli bir makale olsun. Kitaptan direk kopyalama cümleleri (pardon meslek deformasyonu gerçekleşti) Bu arada sevinçten şaşırmışın, müjde istemiycen sen lol, bu haberi sana veren kişinin müjde alması lazım :) senin müjden zaten birkaç ay sonra kucağında olacak. İsim tavsiyesi: erkek: deniz kız: deniz
Bone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 /ymca helal! ankarada gel sana yemek ısmarlıyalım :)[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek. Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks. Lazar - I had a bad week. Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer?
Cons Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 allah analı babalı büyütsün bence isim olarak melissa güzel[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 tebrikLer[hline]icQ=135954330 CapuLet,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? Bende kar$IyIm
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 tebrikler..bnce tuğçe olsun[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!!
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Tebrik ediyoruz seni... İsi konusuna karışmıyoruz...aklına ilk hangi isim varsa onu koy Tabi annesinede danış bi...[hline]Avatar the Fallen
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Hayırlı olsuuunn.!! Absocum çok sevindim böylece 2. generation paticik ütopyası gerçeğe dönüşüyor yavaş yavaş.. Okumayı düzgünce ogrenenene kadar paticike sokma bence.. Malum bonepart gibi biri varken..Isim sececeksen hiçbir zaman pişman olmayacağın birşey koy bence.. Yani sarhoş bi gününe denk gelip süheyla falan gibi bi isim koyarsan sonradan çekersin... çocukta çeker. Klasik isimler iyidir o yüzden modası hiç geçmez.. birde büyüdüğü zamna oturaklı bi ismi olsun ki iş dünyasında başarılı olsun. Mesela şaziye hanım olmaz..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için!
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 tebrikler absolut umarım geleceği süfer olur kıvılcımın.. aslında gamze de güzel dicem ama fazla taraflı olcak :D[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life"
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 hayırlı olsun çok önemli bir adım çocuk sahibi olmak ve büyük bir eşikten geçiyorsun zannımca(daha yıllarca böyle bir şeyi yaşamayacağım için kesin yorum yapamıyorum) sonuç olarak inşallah sağlıklı analı-babalı(klasik sözcükler) bi şekilde büyür kızınız ve onu da buralarda göebiliriz:) bu arada isim belirtmek serbest ise ben de Duru ismini önermek istiyorum[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 " Duygu "[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
Öne çıkan mesajlar