Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

erteleme hastalığımı


pontipati

Öne çıkan mesajlar

sen birşeyleri erteledikçe başkaları hayatta başka şeyleri yerine getirip seni geride bırakıyor, böyle gıdım gıdım, saniye saniye, bir rapor şurada, bir paper burada, bir proje taslağı öbür tarafta, derken bir bakmışsın yaş kırk, hiçbir şey olamamışsın, evde televizyonda tartışma programları izliyorsun, yazlığın parasını denkleştirmeye çalışıyorsun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kusura bakmayin da yok oyle bi hastalik. Olur mu ya bak aha burda paper'i var falan diye gelecekler olacak muhtemelen, haliyle pesin pesin, erteledigin seyi o anda cat diye kalkip yapmana engel tek sey kendine o izni veriyor olman, haliyle simarikliktan otesi degil diyeyim.

Bu arada bu tip seylerin hepsi insanda gereksiz bir sinir stres yaratiyor. Islerini erteliyorsun, erteledigin ama yapman gereken seyler yuzunden baska seyleri yapmak istemiyorsun, arkadaslarinla disari cikmiyorsun ya da izlemek istedigin seyleri izlemiyorsun, bunlari yapsan bile normalde alacagin zevki alamiyorsun cunku kafan hep sonraya attigin islerde oluyor. Haliyle ufacik sey ciddi bir sorun haline donusuyor, genel olarak agir depresyonla sonuclaniyor.

Ben kendimde cozumu kendimi "bu is oyle ya da boyle yapilacak, alternatifi yok" diye telkin etmekte buldum. Benzer seyler deneyip ise yariyor mu yaramiyor mu gorebilirsiniz.

Ha bir de organize olmak cok ise yariyor. Insan bir ise girismiyorsa nereden baslayacagini bilmediginden girismiyor cogu zaman. Haliyle isi ufak parcalara ayirin, sonrasi geliyo bi sekilde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bütün pazar gününü evde tek başıma bozulan koltuğumun yerine ablamdan çaldığım iğrenç koltukta geçirdim. işim de bitmedi mal gibi bütün güzelim pazar evde pc başında oturdum işimi zamanında yapmadığım için. çok yakın zamanda root atmayı düşünüyorum kendime.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...