Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Evet arkadaşlar soru net :) Yardımlar için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 nasıl ya hdmi in olunca ne olacak ki kasa görüntü mü verecek. anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Abi PS3'ü kasaya bağlayıp monitörden kullanabilsem? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Hdmi switching ozelligi yoksa mumkun degil, fiziksel bir mevzu bu cunku Asrock boardlarda 1 senedir bazi modellerde uygulaniyor. Senaryo nedir? Ne icin lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 o ne ya. monitorü direkt ps3'e bağlasan. DVI HDMI çevirici al ama sesi aktaramazsın. monitorde HDMI yok diye varsayıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Kasa yerine direkt monitorune bagla mevzu buysa, tak cikar yapmak istemiyorsan da ucuz yollu bir 1 out 2 in hdmi switch alicaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 ya aslında takarım da ses çıkışı yok monitörün işte maalesef asıl sorun orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 sesi de ps3 optik çıkışından veya aux dan falan al. öyle bir hoparlörün yoksada yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 normal kulaklık çıkışı 3.5mm'den hoparlörünü bağla. herkes mutlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Seru said: normal kulaklık çıkışı 3.5mm'den hoparlörünü bağla. herkes mutlu. abi göremedim ya ps3'ün neresinde normal çıkış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 yok mu ya? ben mi yanlış hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Selam, Asrock kartımda o seçenek var. Ne gerek var buna, diye düşünmüştüm ben de. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Giovanni said: ya aslında takarım da ses çıkışı yok monitörün işte maalesef asıl sorun orda. composite kablonun ses çıkışlarını 3,5 mme çevirip pc'nin line in girişine veriyorum sesi öyle alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar