Istari Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 muhtemelen ben bu teklifi hiç bir zaman etmeyeceğim. benim gibi yalnızlıktan zevk alan bir insan için evlilik intihar olur zaten B)-. hayatımın hiçbir döneminde (özellikle kızların) evlilik merakını anlamadım. evlilik bildiğin bile bile insanın kendini kısıtlaması, hayatına bir dünya ekstra sorumluluk geliyor. bana kendi sorumluluğum bile fazla (:P). ayrıca bütün bunları niçin yapıyorsun, eline ne geçiyor? seks demiş bir arkadaş, yapmayın bunun için evlenilir mi :) ayrıca, aynı kişiyle 1 seneden fazla birlikte olduğunda muhtemelen aynı hazı alamayacaksın. gün geçtikçe düşen bir marjinal fayda söz konusu. bu durumda amaç seks ise satın almak yerine kiralamak çok daha ekonomik.(tu) ekonomi demişken; ekonomik olarakta iyi durumda biriyseniz evlenirken mutlaka evlilik sözleşmesi yapmanızı öneririm. hukukun içinden biri olarak söyleyebilirim ki boşanırken çok büyük mağduriyet yaşama tehlikesi altındasınız, hele ki bir de karşınıza kadın hakim çıkarsa... X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Herkes kadın uzmanı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 denizde teklif etme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 bombilo said: çay simit yap, çayına at yüzüğü canım çay çekti amk yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Dworgian said: balon said: Ufak ufak tabi detaylarıyla tam değil. emin ol şu konuda yanılıyorsun askldjasl =) Abi eşiyle mahremiyetine saygı diye bi kısmını anlatmaz lan diye düşünüyorum. Bazıları için tabi (: Kız milleti fena valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 AKŞAM KOCAM BANA Bİ VURDU Bİ VURDU SELMA GÖRMEN LAZIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 BENİMKİ DUVARDAN DUVARA DÖŞEDİ VALLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 egonuza sağlık asjdklasj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Esh said: Evlenince esofmani gote cekip suluman izleme moduna geciyolar genelde. SDFSDFSDF of. güldüm ama çok doğru ya. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 yine diyorum. boşverin kadınları erkekle evlenmek en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Saglikli olsun da kadin erkek farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 KADIN ERKEK FARK ETMEZ BENİ SEÇ BENİ SEÇ. pala remzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 darkwingduck said: yine diyorum. boşverin kadınları erkekle evlenmek en iyisi. fakat sex? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 e o da olur istenirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 allahtan sonra geyligi yayma kürsüsü oldu paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 şöyle güzeller varken hala gaylik muhabbeti ya https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t1.0-9/s403x403/10255491_674712255935332_3777020906567834589_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 kezban bu. net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 yokluk kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 memesini göremedigim icin kezban mi degil mi karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 darkwingduck said: e o da olur istenirse bi ton iş çıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Seele said: memesini göremedigim icin kezban mi degil mi karar veremedim. tipten anlaşılıo kezban olduğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Bence kesinlikle restorant güzel bir seçim, kasmaya gerek yok. Bu arada fiyatlar nasıl acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 ramazanda zor yer bulur iftara önceden yer ayırtması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar