Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evlilik teklifi , düşüncesi

Beyt

Öne çıkan mesajlar

Lectre said:

mekan güzelmiş, çaldım.

Ben de rastgele buldum diğer mekanların hepsinde evlilik teklifi bıdı bıdı için birebir demiş herkes laps diye anlamasın dedim mekanı söyleyince :)

sostizm said:

Bu gitgel durumları ayda bir hafta frekansnda oluyorsa sorun yok. Hepsinde olur şiddetli veya hafif. PMS der geçersin.

Teklifin pek önemi yok bence. Kızların birbirine hava atmasına yarıyor sadece. Sizin mutluluğunuza bi katkısı yok.

SeaGle said:

PMSe denk gelmissindir, gecer.

Ona bi hafta var daha ya PMS döneminde mümkün mertebe iş yerindeki işler bi anda yoğunlaşıyor benim ehah

Giovanni said:

Tapasuma virali

He abi viral yapıyorum.

balon said:

Mekan güzel de menü çok yeto değil mi?

Abi git geller aşırı can sıkma boyutuna gelmediği sürece, huyun suyun iyise evlilik teklif edilir hayatın boyunca mutlu olabileceğine inanıyorsan. Bir de güven boyutu, gerçekten güvenebiliyorsan.

Ya bu konu evet biraz sıkıntı da Izgara dana bonfilesi fena değilmiş işte ara sıcak dana bonfile bi şişe şarap bi de tatlı matlı halledicez artık bişiler.

Istari said:

o değil de bir insan neden evlenmek ister? öyle bayık bir ıssız adam tripinde de değilim, ama evlilik denen şeyin özenilecek neyi var ki?

işte yaşlanınca filan çocuklar seni doktora götürüyorlar, başka sayamadım.

Abi sen çok yanlış anlamışsın konsepti :D

balon said:

kısa değil. Çok uzayınca bokunun nasıl çıktığının binbir örneği de var etrafta.

Kısalık uzunluk diye bişi yok bence balon sonuna kadar haklı zaten bir de "Ben bu insanla hayatımı paylaşmak istiyorum" olayı vakite çok bakmıyo ha tanıma etme vs derseniz O olay biraz farklı bir durum kimsenin kimseyi tamamen tanıyabileceğine inanmıyorum ben açıkcası.

Bir de videodaki gibi teklifleri beceremem abi ben net yani. Über cenabetliğim tutuyor bu durumlarda sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Istari said:

o değil de bir insan neden evlenmek ister? öyle bayık bir ıssız adam tripinde de değilim, ama evlilik denen şeyin özenilecek neyi var ki?

Valla abi türkiye gibi bir yer için bunu sorgulaman saçma.

En büyük sebeplerden birisi (söz meclisten dışarı arkadaşlar)

Regular ve legal sex...

Toplumun büyük çoğunluğu için konuşuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

güncelde gördüm son mesajı direk buradan giriyorum konuya

abi regular seks için evlenmeyi düşünen var mı hakkaten
ortaokulda mantıklı gelen bi düşünceydi o bana en son hatırlıyorum.

hiç bir kaç yıl falan aynı kızla seviştiniz mi
öyle sevişme mi olur

hayır insan sevdiğiyle bir ömür sevişir tabi ama sevişeyim diye evlenmek bazında konuşursak bunun için evlenmek tam bir ortaokulla kafası.
Sosyal ağlarda paylaş

Istari said:

http://antik.eksisozluk.com/show.asp?id=43816152

paran yoksa senin de 40 tan sonra şansın yok
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

güncelde gördüm son mesajı direk buradan giriyorum konuya

abi regular seks için evlenmeyi düşünen var mı hakkaten
ortaokulda mantıklı gelen bi düşünceydi o bana en son hatırlıyorum.

hiç bir kaç yıl falan aynı kızla seviştiniz mi
öyle sevişme mi olur

hayır insan sevdiğiyle bir ömür sevişir tabi ama sevişeyim diye evlenmek bazında konuşursak bunun için evlenmek tam bir ortaokulla kafası.

Abi sen buradaki insanların çoğunluğunu baz olma.

Türkiye'deki çoğunluk o şekil ama.Oran yüksek yani, bizzat ben tanıştım kaç tane öyle adamla...
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Benim çevrem de, "evlendik cinsel hayatımız azalarak bitti" modunda aile dolu. Tuhaf tabii.

Erkegin okuzlugu de var isin bu hale gelmesinde.

Kadini elde ettikten sonra sevismek yerine duzme moduna geciyo.

Ama turk kizi doner abi her turlu. Evlenince esofmani gote cekip suluman izleme moduna geciyolar genelde.
Sosyal ağlarda paylaş

Ulgio said:

Azınlık kesim sizin bahsettikleriniz.

Kadınların ne düşündüğünü bilmiyorum tabi, evlenirken cinselliğin onlar için çok ufak bir anlam ifade ettiğini düşünüyorum erkeklere nazaran...

Bütün kızlar ilk gecelerini yakın kız arkadaşlarıyla konuşur. Paylaşırlar vs. Ufak ufak tabi detaylarıyla tam değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Ama turk kizi doner abi her turlu. Evlenince esofmani gote cekip suluman izleme moduna geciyolar genelde.

Onlar bi 2-3 yıl kadar aşortmanla takıldıktan sonra patlıyorlar yalnız. Yoga hocasıydı şirket müdürüydü derken öğle yemeklerinde eskort kız peşinde koşan kocalarından daha sık seks yapmaya başlıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Erkegin okuzlugu de var isin bu hale gelmesinde.

Genelde "hep aynı kadınla mı olucam?" demesi var erkeğin. Benim gördüğüm yani. Ama buna sebep olan da genelde;

Esh said:

Evlenince esofmani gote cekip suluman izleme moduna geciyolar genelde.

Sonrası kısır döngü. "Beni beğenmiyor" diyen ve giderek uzaklaşan kadın, "Yahu nedir bu hal" diyen ve gözü dışarı kayan erkek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...