Drall Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Sıkma moduna geçti beyler, hayırlı olsun hepimize. Jupitere doğru yola çıkardım apartmanı
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 drill daha mantıklı.tam tersi gidersiniz yani
Drall Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 yaz sıcağından bunalmışız zaten hiç inemicem dibe kimse kusura bakmasın........
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 İki kat üstte komşunun makinesi lambur lumbur çalışıyordu, çamaşır makinesi için ölüm ilanı yapıp yazdırdım ve danduyuru panosuna astım. Sonunda tamirci çağırdırlar.
Drall Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 manavgat apaçisi gibi dans ediyo mübarek. yenisini mi alsam tırstım sdf
Drall Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Sonunda bozuldu. Saatlerce sıkma sesi çıkarıp bitemeyince bi bakalım dedik makine ne halde diye, durduğu yerde acı acı soluyodu. İlkyardım amaçlı aşağıdaki kapağı çıkarıp içinde birikmiş bozuk para ve babet çoraplarını çıkardım ondan kaynaklı bikaç ölümü engellemişliğim olduğundan, sonra yeniden denedim ama olmadı. Bu sefer dönmedi hayata. Esen kal çamaşır makinesi. 35 liraya aldık seni ama darılmadın bize, iki sene donumuzu yıkadın. Senden arda kalan sırılsıklam çamaşırlar için seni asla suçlamıyorum, sana düşeni yeterince yaptın Yolun açık olsun ey dost! Ruhun şad olsun! Seni çok seven ailen
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 bizimki çaktırmadan kaçmaya çalışıyor. her seansta kapıya 10cm falan yaklaşıyor. ama ben eski mısırda kölelerin başında duran ustabaşları gibi şaklatıyorum kırbacımı. eski yerine taşıyorum. o donlar yıkanacak!
Drall Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Tarlabaşı altgeçitten bosch makine aldım, nasıl sessiz nasıl güzel. Bir çamaşır makinesi insanı bu kadar mutlu edebilir Bakalım bi de iyi yıkıyosa bi dahakine karşısına oturup keyif sigarası içerim izlerken skfhdg
Öne çıkan mesajlar