Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çamaşır makinesiyle uzaya çıkıyoruz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İki kat üstte komşunun makinesi lambur lumbur çalışıyordu, çamaşır makinesi için ölüm ilanı yapıp yazdırdım ve danduyuru panosuna astım. Sonunda tamirci çağırdırlar.
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Sonunda bozuldu. Saatlerce sıkma sesi çıkarıp bitemeyince bi bakalım dedik makine ne halde diye, durduğu yerde acı acı soluyodu. İlkyardım amaçlı aşağıdaki kapağı çıkarıp içinde birikmiş bozuk para ve babet çoraplarını çıkardım ondan kaynaklı bikaç ölümü engellemişliğim olduğundan, sonra yeniden denedim ama olmadı. Bu sefer dönmedi hayata. Esen kal çamaşır makinesi. 35 liraya aldık seni ama darılmadın bize, iki sene donumuzu yıkadın. Senden arda kalan sırılsıklam çamaşırlar için seni asla suçlamıyorum, sana düşeni yeterince yaptın
Yolun açık olsun ey dost! Ruhun şad olsun!
Seni çok seven ailen
Mesaj tarihi:
bizimki çaktırmadan kaçmaya çalışıyor. her seansta kapıya 10cm falan yaklaşıyor. ama ben eski mısırda kölelerin başında duran ustabaşları gibi şaklatıyorum kırbacımı. eski yerine taşıyorum. o donlar yıkanacak!
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Tarlabaşı altgeçitten bosch makine aldım, nasıl sessiz nasıl güzel. Bir çamaşır makinesi insanı bu kadar mutlu edebilir

Bakalım bi de iyi yıkıyosa bi dahakine karşısına oturup keyif sigarası içerim izlerken skfhdg
  • Yeni Oluştur...