Drall Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Sıkma moduna geçti beyler, hayırlı olsun hepimize. Jupitere doğru yola çıkardım apartmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 drill daha mantıklı.tam tersi gidersiniz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 yaz sıcağından bunalmışız zaten hiç inemicem dibe kimse kusura bakmasın........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 İki kat üstte komşunun makinesi lambur lumbur çalışıyordu, çamaşır makinesi için ölüm ilanı yapıp yazdırdım ve danduyuru panosuna astım. Sonunda tamirci çağırdırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 manavgat apaçisi gibi dans ediyo mübarek. yenisini mi alsam tırstım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Sonunda bozuldu. Saatlerce sıkma sesi çıkarıp bitemeyince bi bakalım dedik makine ne halde diye, durduğu yerde acı acı soluyodu. İlkyardım amaçlı aşağıdaki kapağı çıkarıp içinde birikmiş bozuk para ve babet çoraplarını çıkardım ondan kaynaklı bikaç ölümü engellemişliğim olduğundan, sonra yeniden denedim ama olmadı. Bu sefer dönmedi hayata. Esen kal çamaşır makinesi. 35 liraya aldık seni ama darılmadın bize, iki sene donumuzu yıkadın. Senden arda kalan sırılsıklam çamaşırlar için seni asla suçlamıyorum, sana düşeni yeterince yaptın Yolun açık olsun ey dost! Ruhun şad olsun! Seni çok seven ailen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 benimki de breakdance yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 TASINDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 bizimki çaktırmadan kaçmaya çalışıyor. her seansta kapıya 10cm falan yaklaşıyor. ama ben eski mısırda kölelerin başında duran ustabaşları gibi şaklatıyorum kırbacımı. eski yerine taşıyorum. o donlar yıkanacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Tarlabaşı altgeçitten bosch makine aldım, nasıl sessiz nasıl güzel. Bir çamaşır makinesi insanı bu kadar mutlu edebilir Bakalım bi de iyi yıkıyosa bi dahakine karşısına oturup keyif sigarası içerim izlerken skfhdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar