Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vücut geliştirme #5

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Soris said:

ŞOK ŞOK ŞOK. ÇOK ÖNEMLİ BİLGİLER:

En iyi takviyeleri açıklıyorum:

taze soğan, sarımsak, zencefil
çekilmiş olarak zerdeçal, tarçın
balıkyağı ve limon suyu

En iyi protein kaynaklarını açıklıyorum:

Kesik (çökelek veya lor da diyorlar)
Çiğe yakın kuzu eti

En iyi superfood u açıklıyorum:
Kefir

;)

limon-kefir-lor-balıkyağı superfood net.
Sosyal ağlarda paylaş

BEYLER
25 yaşımda ilk kez.

spora başladım salona iki kere gittim falan. ilk gittiğimde arkadaş bölgesel çalışıyordu, ben de ona uydum havasını soludum falan.

ikincisinde de şuna başladık.
http://www.bodyforumtr.com/threads/body-buildinge-yeni-ba%C5%9Flayanlar-%C4%B0%C3%A7in-program.4738/
4 set yaptım hihihi

şimdi topiği okumaya başlıyorum, ama okuyana kadar 1 hafta geçer o yüzden önemli olan bi şey varsa linklerseniz. teşekkür ederim.

hedefim bir yukarıdaki oynak adamlar gibi olmak. o yüzden stamina ve full body kassam süper olacak.

edit: hiç şişman değilim. 1.87 73 kilo falanım. kıskanmayın diye yazmayayım dedim ama yazmak lazım galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

tiLi said:

ama iyi duruyo site. her konuya değinmeye çalışmış. okumaya mecalim yok şöyle bi weight traininge baktım. oraya onayı verdim

"front squats is a superior alternative or addition to the back squats"

"Ensure that the movement starts and ends with the barbell on the ground" - barbell row icin

gibi seyler vardi. Weight training e onay verecegini dusunmezdim.
Sosyal ağlarda paylaş

itiraf ediyorum sadece resimlere baktım. sadece ana hareketleri koymuş diye beğendim.
front squat götü büyükler için iyi bi alternatif olabilir. normal götlüler için superior alternatif demesi ayıb olmuş.

barbell rowu yere değdiriyosan pendlay row oluyo. istediğini yapsın ikisi de iyi. düzgün yapması zor hareketler ama
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...