moriarty Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Soris said: ŞOK ŞOK ŞOK. ÇOK ÖNEMLİ BİLGİLER: En iyi takviyeleri açıklıyorum: taze soğan, sarımsak, zencefil çekilmiş olarak zerdeçal, tarçın balıkyağı ve limon suyu En iyi protein kaynaklarını açıklıyorum: Kesik (çökelek veya lor da diyorlar) Çiğe yakın kuzu eti En iyi superfood u açıklıyorum: Kefir ;) limon-kefir-lor-balıkyağı superfood net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 LOR HYPE yapmışsınız ama içinde süt yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=bvLQZVnz5WM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 BEYLER 25 yaşımda ilk kez. spora başladım salona iki kere gittim falan. ilk gittiğimde arkadaş bölgesel çalışıyordu, ben de ona uydum havasını soludum falan. ikincisinde de şuna başladık. http://www.bodyforumtr.com/threads/body-buildinge-yeni-ba%C5%9Flayanlar-%C4%B0%C3%A7in-program.4738/ 4 set yaptım hihihi şimdi topiği okumaya başlıyorum, ama okuyana kadar 1 hafta geçer o yüzden önemli olan bi şey varsa linklerseniz. teşekkür ederim. hedefim bir yukarıdaki oynak adamlar gibi olmak. o yüzden stamina ve full body kassam süper olacak. edit: hiç şişman değilim. 1.87 73 kilo falanım. kıskanmayın diye yazmayayım dedim ama yazmak lazım galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 http://simplesciencefitness.com/ şahane site buldum abi. ilgilenenler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 çok güzel siteymiş sticky olsun bu yeni başlayanlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 chrome said: http://simplesciencefitness.com/ şahane site buldum abi. ilgilenenler için. said: a combination of whey and casein protein promotes the greatest increases in fat-free mass. no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 bu tili çok aksi bi şeye dönüştü. güç verin banliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 ama iyi duruyo site. her konuya değinmeye çalışmış. okumaya mecalim yok şöyle bi weight traininge baktım. oraya onayı verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 moriarty said: bu tili çok aksi bi şeye dönüştü. güç verin banliyim. supplement çılgını olduğun için kaldıramıyon supplemente laf gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 tili ne dese sanki elinde bir tek gül tutup, uzun siyah bir mont ile bir iskelenin ucunda rüzgara karşı söylüyormuş gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 supplement dediğin içtiğin su da supplement. korkmayın abi bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 sitenin tasarımı ve sunumu çok güzel bu arada yazıları okumadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 chrome said: supplement dediğin içtiğin su da supplement. korkmayın abi bu kadar. korkmak değil. gerekli olduğunu söyleyen ... off godoştur demek istedim bi an. beynime işlemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 kıromun linkten gidiliyor da şura da efsane. http://www.exrx.net/Exercise.html http://www.exrx.net/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 chrome said: tili ne dese sanki elinde bir tek gül tutup, uzun siyah bir mont ile bir iskelenin ucunda rüzgara karşı söylüyormuş gibi geliyor bana. hehehe laf gelince kaldıramıyon falan diyorum nasıl böyle canlanıyo gözünde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 bilmiyorum abi. sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 tiLi said: moriarty said: bu tili çok aksi bi şeye dönüştü. güç verin banliyim. supplement çılgını olduğun için kaldıramıyon supplemente laf gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 simdi kendimi iki hamburgerle supplement edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 tiLi said: ama iyi duruyo site. her konuya değinmeye çalışmış. okumaya mecalim yok şöyle bi weight traininge baktım. oraya onayı verdim "front squats is a superior alternative or addition to the back squats" "Ensure that the movement starts and ends with the barbell on the ground" - barbell row icin gibi seyler vardi. Weight training e onay verecegini dusunmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 itiraf ediyorum sadece resimlere baktım. sadece ana hareketleri koymuş diye beğendim. front squat götü büyükler için iyi bi alternatif olabilir. normal götlüler için superior alternatif demesi ayıb olmuş. barbell rowu yere değdiriyosan pendlay row oluyo. istediğini yapsın ikisi de iyi. düzgün yapması zor hareketler ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 bence haksizsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 tili haksızsın ve sana laflar hazırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar