Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BABA oldum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ayyyyyyyyyyyy :D:D allah baaşlasın, allah analı babalı, huzurlu,mutlu,sağlıklı bi ömür versin... darısı başıma :) ve de resimlerini istiom albümde en kısa zamanda!!!![signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Mesaj tarihi:
oyoyoyoyyyy gördüm resimleri vay sıpa vaaay, ne kadar tatlıııııı, gel beni ısır dio walla, abi hemmen nazar boncuu falan filan ne varsa takın bence:)[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Mesaj tarihi:
hey gidi hey, thrillus da olsaydı şimdi şarkı yazsaydı.. :)

Allah sizlere bağışlasın, analı babalı büyütsün, vatana millete hayırlı bir evlat olsun, göğsünüzü kabartsın, dünya imrensin.. (rahmetli halam derdi)

artık senin ünvanı değiştirme vaktidir.. 8-)

ekran başında göbek attım ya şimdi, ne büyük bir sevinçtir size bana bile böyleyse.. :lol:[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid..
Mesaj tarihi:
bab ! :P

hep birlikte sağlıklı bi yaşam dilerim.
eşinin durumu da iyi ?[signature][hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki:
Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım !
Mesaj tarihi:
ehehheh paticiin en çıtır kızı geldi walla, patlar bu topic sabaha kadar sööliim[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Mesaj tarihi:
eheheh bone lol

absocum bekleyiş bitti sonunda... allah analı babalı büyütsün. Önünde parlak bi gelecek uzansın durunun... Abi süfer bişey... seri üretime geçsenize :P hepimize dağıtın bi tane :) Şaka bir yana anne de iyidir inşallah.. Süperr.. Çok sevindim... Merak etim valla babalık duygusunu :)[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Mesaj tarihi:
Abso keyfini çıkar kızının bu dönemini. bol bol video çek resim çek.... gelecekte dönüp ulan el kadar bebeydin kazık kadar oldun aha bu da kanıtı diyebilecek belgelerin olsun.[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Mesaj tarihi:
tarifini aliim de evde yapiim kendime yaw :) evde kaldım nası olsa...oyalaniim kendi kendime[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Mesaj tarihi:
Hemen bişi daha yazıp yatayım. Dünyadaki en büyük mutluluk kesinlikle bu olsa gerek. Sevdiğiniz insan ve sizin beraber yarattığınız, ikinizinden oluşan bir bebkten daha büyük mutluluk olamaz.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
  • Yeni Oluştur...