Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BABA oldum


Absolut

Öne çıkan mesajlar

ayyyyyyyyyyyy :D:D allah baaşlasın, allah analı babalı, huzurlu,mutlu,sağlıklı bi ömür versin... darısı başıma :) ve de resimlerini istiom albümde en kısa zamanda!!!![signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyoyoyoyyyy gördüm resimleri vay sıpa vaaay, ne kadar tatlıııııı, gel beni ısır dio walla, abi hemmen nazar boncuu falan filan ne varsa takın bence:)[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hey gidi hey, thrillus da olsaydı şimdi şarkı yazsaydı.. :)

Allah sizlere bağışlasın, analı babalı büyütsün, vatana millete hayırlı bir evlat olsun, göğsünüzü kabartsın, dünya imrensin.. (rahmetli halam derdi)

artık senin ünvanı değiştirme vaktidir.. 8-)

ekran başında göbek attım ya şimdi, ne büyük bir sevinçtir size bana bile böyleyse.. :lol:[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eheheh bone lol

absocum bekleyiş bitti sonunda... allah analı babalı büyütsün. Önünde parlak bi gelecek uzansın durunun... Abi süfer bişey... seri üretime geçsenize :P hepimize dağıtın bi tane :) Şaka bir yana anne de iyidir inşallah.. Süperr.. Çok sevindim... Merak etim valla babalık duygusunu :)[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abso keyfini çıkar kızının bu dönemini. bol bol video çek resim çek.... gelecekte dönüp ulan el kadar bebeydin kazık kadar oldun aha bu da kanıtı diyebilecek belgelerin olsun.[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...