vaperon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 4.katta oturuyorum. Gece gece camdan içeri ufak bir kertenkele girdi. Bir şekilde yakaladım zarar vermeden. Şimdi bu hayvancık beslenir mi evde? Sürüngen severim aslında da ne yer ne içer bilemedim. Rıfkı Yarın sokağa mı bırakayım yoksa beslenir ki bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 marul yiyodu galiba arkadaşın vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 böcek yer, sokağa bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 ailesi vardır onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Geldiğinde herşeyini geride bırakmıştı rıfkı. Atacak bir kuyruğu dahi yoktu garibin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 beslenmez kuyrugu bırakmadan sal sabahı bekleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 birak lan gitsin. manyak misin nesin. bir de isim takmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Senin için üzülemiyorum bile E. Yazık. Neyse bırakıyorum hayvanı. Gündüz gözüyle baktım da çok güzel hayvanlarmış kertenkeleler. Hakkında bilgisiz olduğum için yeterince iyi bakamam diye düşünüyorum. Yok yere günahına girmeyelim hayvanın şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Bukalemunlar da çok tatlı ya, minikken alıp büyütmek istiyorum ben de ama beslemesi zordur herhalde. Gözlerin ikisi de ayrı ayrı hareket ediyor bi de sdfgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Sinek falan yer, ama ozgur hayvan o sal gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar