ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Sunun adam gibi rpg'sini yapmadılar. Uçup kaçmalı oyun olmuyor iste buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 3/10 kadar kötü değil de bi Bayonetta ya da MGR de değil yani. Chapter 4'te ki boss ta sıkıldım. Bi review'da diyodu counter window çok az diye harbi öyle. Combat da sarmadı o kadar. Mako ile Bolin 15 saniye filan göründüler sadece. Hatta nerdeyse hiç bi yan karakter yok oyunda. Bu çizgi film sahneleride bi garip. Framerate'i mi düşük nedir. Bi dizinin kalitesi yok. Bir de item shop'u öldüğünde çıkan ekrana koyup, aldığın itemları equip etmeyi koymamışlar. Equip için her seferinde chpater menuye dönüp, üstüne başka menüye geçip ordan yapmak gerekiyor. Gereksiz uzatmışlar. probending de öyle bi ucundan gösterdi sonra story bitince açılıyormuş. Onu aslında 3 vs 3 multi yapsalardı hoş olurdu. sonuçta meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 oyun güzel ama hikayeyi sevmedim bitirdik arkadaşla böyle extended universe olayları beni sarmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar