ginaly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 eski kız arkadaşımın micrasıyla istanbuldan ankaraya 1,5 depo benzinle gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 pompacı hava basmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 ben kıza hava bastım, yaşım küçüktü, ehehe bak nası hızlı gidiyoz diyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 paramecium said: Selam, Abi ortadaki verilen şunlar: Bütçe: 25bin TL Kullanım: Uzun yol+şehir içi Aylık km: min 1.300km Tüketim hedefi: mümkün olan en düşük Motor tipi: tüketim için diesel öncelikli Şimdi alınabilecek motorlar 1.5dCi veya 1.6TDCi belki 1.6TDI Mümkün mertebe yaşını genç tutmak istiyorsan, marka/model olarak daha uygun modellere gitmek zorundasın. Seçenekler dar. Ford Fiesta/Focus Renault Clio/Megane Opel Corsa/Astra VW Polo PSA Toyota Corolla/Auris Bu arada babanın da 'kaza anında otomobillerde enerji absorbe yöntemleri ve darbe sönümleme' konularında yazı okumasını öneririm :D Saygılar. Olay bu direk :> Bir de sahibinden ilanları iğrenç. Adam boya yok, değişen yok demiş. Tramer'den plaka sorgulatıyorum arabanın 7 tane kazası var; en küçüğü 1817 lira... Yalan söylüyorsun, bari plakayı gösterme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 o listeden 25 bandında dizel istediğin gibi araç bulman imkansız abi. söyliyeyim belki renolardan denk gelirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Ya plakadan sorguya güvenmemek lazım. Aracı 2. el alıp plakayı değiştirdiyse, aldığı plakanın daha önce kullanıldığı araçtaki kayıtlar da sanki bu aracınmış gibi çıkıyor. Bizim araba 2011 model, 2009 yılı kazası var plakada gözüken. 5bin tl falan kaza da. En temizi şase no'dan sorgu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 peugeot temiz duruyor, ama çok tipsiz bir araç. sdf hyundai baya temiz duruyor, alınabilir masraf çıkarmaz. beşiktaşta olduğunu düşünerek en uygun bunları buldum dizel olarak. getz bozmaz, tatava yapmam dersen bir bak derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Hyundai lol çöp tier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Hiç sevmediğim 3 marka var; hyundai, pejo ve dacia. Hepsi söylenmiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 jazz güzel araba 2012si vardı cvt şanzıman, otomatik olmasına ragmen gayet ekonomik bir aractı bence al sen jazz ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 2009 clio vardı 1.5 70bin falan kullandım. az yakıyor bir depoyla 1000km gidiyodum şehir içinde,antalya bodrum 1200km gördüm 100-110 arasında klima kapalı. 250liraya doluyodu deposu geçen sene, ama güvenlik bitik,frenler çok kötü,çokta ses alıyordu. Megane da sakat ama daha cazip 2.eli falanda güzel parca ucuz usta bulursun az yakıyor cliodan daha konforlu. İlk araba icin güzel secim olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar