Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk Araba, meh.

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

paramecium said:

Selam,

Abi ortadaki verilen şunlar:

Bütçe: 25bin TL
Kullanım: Uzun yol+şehir içi
Aylık km: min 1.300km
Tüketim hedefi: mümkün olan en düşük
Motor tipi: tüketim için diesel öncelikli

Şimdi alınabilecek motorlar 1.5dCi veya 1.6TDCi belki 1.6TDI
Mümkün mertebe yaşını genç tutmak istiyorsan, marka/model olarak daha uygun modellere gitmek zorundasın. Seçenekler dar.

Ford Fiesta/Focus
Renault Clio/Megane
Opel Corsa/Astra
VW Polo
PSA
Toyota Corolla/Auris

Bu arada babanın da 'kaza anında otomobillerde enerji absorbe yöntemleri ve darbe sönümleme' konularında yazı okumasını öneririm :D

Saygılar.

Olay bu direk :>

Bir de sahibinden ilanları iğrenç. Adam boya yok, değişen yok demiş. Tramer'den plaka sorgulatıyorum arabanın 7 tane kazası var; en küçüğü 1817 lira... Yalan söylüyorsun, bari plakayı gösterme.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya plakadan sorguya güvenmemek lazım. Aracı 2. el alıp plakayı değiştirdiyse, aldığı plakanın daha önce kullanıldığı araçtaki kayıtlar da sanki bu aracınmış gibi çıkıyor.

Bizim araba 2011 model, 2009 yılı kazası var plakada gözüken. 5bin tl falan kaza da.

En temizi şase no'dan sorgu.
Sosyal ağlarda paylaş

2009 clio vardı 1.5 70bin falan kullandım. az yakıyor bir depoyla 1000km gidiyodum şehir içinde,antalya bodrum 1200km gördüm 100-110 arasında klima kapalı. 250liraya doluyodu deposu geçen sene, ama güvenlik bitik,frenler çok kötü,çokta ses alıyordu.
Megane da sakat ama daha cazip 2.eli falanda güzel parca ucuz usta bulursun az yakıyor cliodan daha konforlu. İlk araba icin güzel secim olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...