Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 zaten bas rahibin ilk once gecmis olmasi lazimdi, toplumdaki neredeyse en zeki insan o, zaten ilaci almadigi zamanda bu sistemi icten ice ilk sorgulayacak kiside o oldu[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 bencede sig bi film ama eglenceli hissetme konusu bana komik gelmisti acikcasi "Yakalayin o hissediyor!!!" lol[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Look! I am your father! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 ona bakarsak matrix çok sığ.. "yakalayın o seçilmiş olan" ayrıca kelimeleri uzatarak felsefe yapmış oluyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 hayir ben sadece o cumleye bakarak sig demedim ki ama.. ben o cumle bana baya komik geldi dedim film aksiyon uzerine kurulu[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Look! I am your father! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 aksiyonlarda gayet guzel tabi[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Look! I am your father! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the_craftsman Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 gayet paşa bi film ben de herkeslere tavsiye ederim... bence filmin en iyi yanı adamın bu kdr sakin olabilmesinin yarattığı atmosfer! hem bence konu da güzel: biraz 1984, biraz matrix!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 kotu basarisiz. 1984 havasina matrix oturtalim deyip basaramamislar. olmamis.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 biz bu sığ filmi seyreden sığ insanlar olarak şu soruyu sorduk. bu adamlarda duygu,aşk,meşk falan yok ya. nası ürüyolar? kalkıyomu pipi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 amaan mantik hatasi arasan zilyon tane. ben bi yerden sonra biraktim, bakim ne diyolar deyip savas sahnelerinde guldum durdum. bilmiyorum..[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Bence tatli bir film. Gecen yaz falan seyretmistim galiba, daha yeni vizyona girmesi dumur etti beni.. Matriximsi, ve handgun ile yapilan katalar cok tatli bence. Tabii kata denirse onlara.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 ya bu film türkiye de niye bu kadar geç vizyona girdi?[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 girmese de olurmus bence.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 matrix 2 ve 3 bana göre fiyaskoydu.. onun yerine matrix 1, equilibrium, existanz izlenir. aha sana sahane bir matrixvari seri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 hah kac ay olmus bu konuya yazali, bakin zaman ne kadar cabuk geciyor arkadaslar.. canim cok sIkIlmIstI gecen gun bu filmi indirip tekrar izledim. hos ama izlemek icin para vermezdim ama bu hafta gidip hellboy ve dawn of the dead'e para bayilacam ne dengesizim beah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 güzel filmdi, tam bir rahatlama filmi, aksiyopnun arasına serpiştirilen mizah da filmi gayet rahat izlenir kılıyordu ama çok da bir numarası yoktu filmin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaRKSaGa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 En güzel sahnesi iki şarjörü önce orta yere atıp akabinde kombata başladığı ve mermi bittiğinde attığı şarjörleri direk taktığı sahnedir bana göre...Bide o tip şarjörü ilk defa gördüm yaw.Direk HACI YATMAZ oyuncakları vardı eskiden onun mantalitesi var şarjörlerde eheh..[signature][hline]The boundaries which divide Life from Death are at best shadowy and vague. Who shall say where one ends, and where the other begins? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 said: DaRKSaGa, 06 Nisan 2004 21:41 tarihinde demiş ki: En güzel sahnesi iki şarjörü önce orta yere atıp akabinde kombata başladığı ve mermi bittiğinde attığı şarjörleri direk taktığı sahnedir bana göre...Bide o tip şarjörü ilk defa gördüm yaw.Direk HACI YATMAZ oyuncakları vardı eskiden onun mantalitesi var şarjörlerde eheh.. bundan daha kotu bir sahne de olamaz bence. bu ne simdi deyip, durumu anlayinca patlayana kadar gulmeme yol acti. isin kotusu komedi sahnesi olmamasina ragmen guluyor olmamdi.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 ben de grammaton cleric olacam büyüyünce :D[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Filmi sonunda izledim n tane mantık hatası bulup kendi kendime error verdim ; savaş sahneleri iyidi hoştu ama zenci amcamın suratının gitmesini sağlayan kavga rezaletti İmdb den 7.6 alması bence konusundan ve değişik kavgalarından kaynaklanıyor[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Abi izleyenler izlemeyenlere anlatsın.. 2 senedir durmadan izliyorum ve bıkmıyorum bu filmden.. Ben de büyüyünce bi Grammaton Cleric olcam :D:D ve gun-kata öğrenecem :D tek kelime: izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 türkiyeye geldiğinde seyrek sinemalarda oynamıştı çok üzülmüştüm sonra bi çaresini buldum seyrettim ve sürekli sıkılıcna seyrettiim filmlerden biridir, süper fikir süper hikaye süper oyunculuklar, süper yönetmen kesin izlemeyenler izlesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 çok güzel bir film , konusu da dark city gibi farklı bir olayı ele alıyor , bence bu sahnelere "gülen" arkadaşlar filmi biraz tuhaf izlemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Ben filmi 2 gün önce internetten indirdim ve çok hoşuma gitti.Tamam ufak hatalar var mesala o zencinin sinirlenmemesi gerekiyordu. Onun haricinde bazı arkadaşlar demiş bunlar nasıl ürüyor diye... bir sistemle bunlar uygun eşler seçiliyor işte böyle ürüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 filme kapılıp gitmişim 1 buçuk saat kadar oması lazım,o kadar zaman su gibi akıp geçmişti,akabinde christian bale'e hayran kaılıp the machinist'i izlemiştim ve onu daha da çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 bu gece 22.30'da TV8'de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar