Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Equilibrium


horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

tek guzel tarafi filmin tabanca dovusleri, ve oyuncularin bir kaci
bir de bir tabuyu cok guzel bozmuslar:


[hline]
SPOILER
en son kotu boss u tek tabanca mermisiyle acimadan oldurmesi super olmus, normalde yarim saat konusma yaparlar, bu direk sak diye koyuyo mermiyi kizi hatirlayip[hline]28:06:42:12
That, is when the world will end
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Konusu guzel.

One World Order ile ilgili film icinde bir suru ufak mesajlar var. Gelecekde dunya tek ulke oluyor, milleti kontrol etmek icin 'yukardakiler' bi ilac yardimiyla insanlarin duygularini bir nevi disable ediyor, herkes robot gibi yasiyor, ne suc var ne savas, hic birsey. ilaci kullanmiyanlar 'cleric'ler tarafindan avlaniyor. Ancak en iyi clericlerden biri bi gun ilacini almiyor ve olay basliyor.

10 uzerinden 7 veriyorum. Atmosfer guzel.[hline]Can't rain all the time.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 03 August 2003 23:27 tarihinde demiş ki:
valla tabanca kungfusu john woo'yu çatlatçak cinsten bi buluş bence.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz.


Efenim o vakit Killer ve Hard Boiled dioruz. Olay M.Ö bi vakit Hong Kong filmlerinde bulunmuş John WOoOooO nun


Laf söletmem John Woo ya :P[hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Ederan" Clan Fixör
"Gafur" Clan Enforcer
"Story of SadButcher"


[Bu mesaj SadButcher tarafından 04 August 2003 11:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Acaip bi biçimde Judge Dredd e benzemesine rağmen süper bir film geçen gün dvd den izledik
Cristian Bale baya iyi
lotr daki boromir i oynayan eleman da var
şahsen çok başarılı buldum ve sevdim filmi
ama dediğim gibi baya bi judge dredd i andırdı senaryo[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tabanca kungfusu (blood opera) olduğu için gitmeyi düşünüyorum.
ama birçok dedikodu nedeniyle (yok amerikayı anlatıyormuş, yok hasılatta başarısız olunmuş, yok çok para verilip piyasadan çekmişler) gösterilmiycek deniliuor türkiyede..[hline]Crush=Ezen, Kıran değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Allah allah. Abi niye herkes böle acaip cevaplar veriyo bu adama. E dooru sölüyo ya. Filmin başında nazi edaları var adamda sonra hemen yımışıyo yavşıyo. Hayır hakkaten doru bi olay. En üst derecede rahip boru diil ki...[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

daha önce duymuştum, şindi horace dan da duyunca gidip aldım dün. izledim ve de beğendim diyebilirim. kurgu ve atmosfer bakımından matrixle ya da darkcityle yarışamaz (yarışır da kazanamaz aslında :-p ) ama senaryo baya güzel bence...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

horace yalniz dikkat edersen adamin o tarafa gecmesini anlatan bir film aslinda bu.

SPOILER

adam kendi ortagini vurunca basliyor yavas yavas donusmeye, ve anca filmin sonunda zaten herifin direnci tamamen yikiliyo, o kadin yaninca, yani bir anda gecmiyo, arcane cok dogru soylemis, filmi izleyen birinin onu anlamamsi cok zor...[hline]28:06:42:12
That, is when the world will end
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ok. orasını anladık tabi. Fakat bu olaylardan çok az önce soğukkanlılıkla arkadaşını öldürüyo adam. (Ya zaten bi bikaç yıllık filan bi süreç anlatılması gereken bişiydi ki filmin eğlenceli kalması için öle yapmamışlar.) Bu kadar çabuk bu kadar eğitimli birinin bu hale gelmesi tabi çok mantıklı diil. Adam öbür taraftan insanları kurtarmak için diğer tarafı öldürüyo filan. Yani bi idealizm lazım bunun için ve o da hemen insanda oluşan bişi diil. Neyse sonuçta iyi vakit geçirten, sığ bi film. Manasızlık aramak manasız biraz. :)[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
anlattıklarınıza göre çok güzel bir film.
çektim, izliycem şimdi.
iki yerine göz attık
bir başı, bir de ortada köpeği kurtarmaya çalıştığı kısım.

o köpekli yeri izledim ya, zor yani bir daha benim bu filmi izlemem. Kalbim kaldırmaz.[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki:
"SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

merak etme rahatsız edici bir sahne yok
ha o sahneye göz atarak hafiften kendi kendini bi spoil etmişsin orası ayrı..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri.
::arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3::::::::

I really tried,I did my time!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
×
  • Yeni Oluştur...