herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 ttnet baglatıp 3 daire kullanıcaz interneti. 1 kişi torrent açsa internetin anasını aglatır dolayısıyla bir denetim mekanizmasına sahip olmam lazım. kendi bilgisayarımı ana bilgiyar yapıp hız limiti ayarlama, kim ne kadar kota harcamış görebilme vs. özelliklere sahip ücretsiz bir program var mı? yoksa ne kullanılabilir denetim ve gözlem yapabilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 verdigin kullanıcı adı ve şifresiyle girilen ücretli programlar var biliyorum. bana ücretsiz basit bir şey lazım. wifiden kimler baglanıyo, kaç pc baglı göreyim en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 3 daire bir neti kullanacak hallere niye düştünüz? o kadar pahalı bir şey değil bu meret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 ahmedinejad said: 3 daire bir neti kullanacak hallere niye düştünüz? o kadar pahalı bir şey değil bu meret. eş dost arkadaş. ben baglatmicam seneye gidicem. ben baglatmicam seneye taşınıcam vs. bahanelerle ihale bana kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Hayatından ucuzcuları beleşçileri çıkarmak için işaret resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 kablosuzdan kimlerin baglandıgını kaç kişinin baglandıgını modemin paneline girerek görebilirsin, orda baglananlar mac adresleriyle yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar