Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ultratv den mail gelmiş, fiyatlar konusunda

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Kablo modem arıza bakım destek ve ek hizmetler ücreti kasım ayından geçerli olmak üzere, 15.000.000 TL (KDV dahil) olarak yeniden düzenlenmiştir.

Bilgilerinize sunar, işlerinizde başarılar dileriz.

Saygılarımızla
Ultra Kablo TV ve Telekomünikasyon A.Ş.
Mesaj tarihi:
Adsl ile aynı olucak denıyor
yani biz kablocular 45 milyon 256k kabloya vericez
bide 15 mılyon Kablonete mı odıcez?

e yine 60 mılyona gelıyo iste sadece 128di 256 olacak sanırım.

15 mılyon ıcın adslyede gecılmezki[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Mesaj tarihi:
said:
BlaCk_DmC, 23 Kasım 2004 15:09 tarihinde demiş ki:

15 mılyon ıcın adslyede gecılmezki

sanirim orda anlatimak istedigi yanlis anlamadiysam bir sorun oldugunda ayriyetten ekipleri cagirdiginda alinacak ek ucret normal aylik baglantini oderken bu fiyati yani ayriyetten 15 milyon vermiyorsun..Zaten bu aralar Turk Telekom ozellestirileceginden ADSL'lere fazla gereken onem verilmiyor..Olusan laglarda Cabasi..Kablonete Devam et derim..[signature][hline] Jade Avalanche Canyakar
Who is afraid of..?
[
Darkness Surrounds Me [b] ]
Mesaj tarihi:
said:
Jade_Avalanche, 23 Kasım 2004 18:33 tarihinde demiş ki:
said:
BlaCk_DmC, 23 Kasım 2004 15:09 tarihinde demiş ki:

15 mılyon ıcın adslyede gecılmezki

sanirim orda anlatimak istedigi yanlis anlamadiysam bir sorun oldugunda ayriyetten ekipleri cagirdiginda alinacak ek ucret normal aylik baglantini oderken bu fiyati yani ayriyetten 15 milyon vermiyorsun..Zaten bu aralar Turk Telekom ozellestirileceginden ADSL'lere fazla gereken onem verilmiyor..Olusan laglarda Cabasi..Kablonete Devam et derim..

Kablonet teyy başlıklı foruma yonlendiriyorum seni ..

Ayrıca ADSL de teknik hizmet rezildir gerçek ama ben şanslı bir insanım heralde . Adamlar 10-15 günde bir arayıp bir probleminiz - şikayetiniz var mı internetinizde yavaşlama var mı şeklinde sorular soruyorlar . Ve baglantım da şu ana kadar ilk bağlandığı günler haricinde 1 kere bile kesilmedi . Oldukca güzel çalışıyor Maltepede ADSL .. Tabi bendeki şans ta olabilir ayrı .[signature][hline]MaXi...
Mesaj tarihi:
ben 64k cable a 55 kusur öduyorum snrm $ımdı 256 a mı gecıcek dırek?[signature][hline]Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?

Mesaj tarihi:
said:
Pyr0, 23 Kasım 2004 19:36 tarihinde demiş ki:
ben 64k cable a 55 kusur öduyorum snrm $ımdı 256 a mı gecıcek dırek?

bu soruyu ben de soruyorum.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Mesaj tarihi:
Hayatımda ilk defa söylüyorum bunu. Telekomdan hep nefret etmişimdir fakat, adsl nin dayanılmaz cazibesi beni hep uyutmuştur. Artık o güzel sesli deniz kızı melodilerinden kurtuldum. KABLODA KALIN KARDEŞİM GELMEYİN BURAYA !! BOĞULURSUNUZ !![signature][hline]
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
LathspeLL, 07 Ocak 2005 00:32 tarihinde demiş ki:
Ben 1 aydır 512kbit UTV kullanıyorum. 99 + 15 = 114 TL ödüyorum.
145 milyona gelmiyor muydu ?[signature][hline]Hugocuların Dela Abisi
Mesaj tarihi:
ultra tv 512 icinde mi servis bedeli 15,00 aliyor?
ya rezillik o zaman bu, ben kablonet firmasindan aliyorum baglantimi 512den 45,00 aliyor.

atarim o zaman ben bu kablo modemi, 1mbit adsl alirim. 2 kati hiz ve ayni fiyat.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Mesaj tarihi:
UTV her hıza 15 ytl alıyor.
Kablonet'in hizmet bedeli hıza göre değişiyor. Yakıonda kablonette indirime gidebilir.[signature][hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
  • Yeni Oluştur...