karakedi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: Kablo modem arıza bakım destek ve ek hizmetler ücreti kasım ayından geçerli olmak üzere, 15.000.000 TL (KDV dahil) olarak yeniden düzenlenmiştir. Bilgilerinize sunar, işlerinizde başarılar dileriz. Saygılarımızla Ultra Kablo TV ve Telekomünikasyon A.Ş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Adsl ile aynı olucak denıyor yani biz kablocular 45 milyon 256k kabloya vericez bide 15 mılyon Kablonete mı odıcez? e yine 60 mılyona gelıyo iste sadece 128di 256 olacak sanırım. 15 mılyon ıcın adslyede gecılmezki[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 daha once acildi bu.[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ya harbiden pokemonmuşsun lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Banada interaktif ten mail geldi. [email protected] Adsl ile aynı fiyatta olucak filan yazıyordu. Hala mailde duruyor.[signature][hline]Şükrü demiş ki: NAIHAIHA LAN AYBÖKE KABIZ SIÇTIM HELA TIKANDI DEDİM KENDİME HAKİM OLAMADAN. Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jade_Avalanche Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: BlaCk_DmC, 23 Kasım 2004 15:09 tarihinde demiş ki: Adsl ile aynı olucak denıyor yani biz kablocular 45 milyon 256k kabloya vericez bide 15 mılyon Kablonete mı odıcez? e yine 60 mılyona gelıyo iste sadece 128di 256 olacak sanırım. 15 mılyon ıcın adslyede gecılmezki sanirim orda anlatimak istedigi yanlis anlamadiysam bir sorun oldugunda ayriyetten ekipleri cagirdiginda alinacak ek ucret normal aylik baglantini oderken bu fiyati yani ayriyetten 15 milyon vermiyorsun..Zaten bu aralar Turk Telekom ozellestirileceginden ADSL'lere fazla gereken onem verilmiyor..Olusan laglarda Cabasi..Kablonete Devam et derim..[signature][hline] Jade Avalanche Canyakar Who is afraid of..? [ Darkness Surrounds Me [b] ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: Jade_Avalanche, 23 Kasım 2004 18:33 tarihinde demiş ki: said: BlaCk_DmC, 23 Kasım 2004 15:09 tarihinde demiş ki: Adsl ile aynı olucak denıyor yani biz kablocular 45 milyon 256k kabloya vericez bide 15 mılyon Kablonete mı odıcez? e yine 60 mılyona gelıyo iste sadece 128di 256 olacak sanırım. 15 mılyon ıcın adslyede gecılmezki sanirim orda anlatimak istedigi yanlis anlamadiysam bir sorun oldugunda ayriyetten ekipleri cagirdiginda alinacak ek ucret normal aylik baglantini oderken bu fiyati yani ayriyetten 15 milyon vermiyorsun..Zaten bu aralar Turk Telekom ozellestirileceginden ADSL'lere fazla gereken onem verilmiyor..Olusan laglarda Cabasi..Kablonete Devam et derim.. Kablonet teyy başlıklı foruma yonlendiriyorum seni .. Ayrıca ADSL de teknik hizmet rezildir gerçek ama ben şanslı bir insanım heralde . Adamlar 10-15 günde bir arayıp bir probleminiz - şikayetiniz var mı internetinizde yavaşlama var mı şeklinde sorular soruyorlar . Ve baglantım da şu ana kadar ilk bağlandığı günler haricinde 1 kere bile kesilmedi . Oldukca güzel çalışıyor Maltepede ADSL .. Tabi bendeki şans ta olabilir ayrı .[signature][hline]MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ben 64k cable a 55 kusur öduyorum snrm $ımdı 256 a mı gecıcek dırek?[signature][hline]Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 maxi port'u açan firmaya göre değişiyor her ihaleyi farklı firma alıyor ve makineleri ayarlıyorlar Siemens çok iyiydi sanırım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 aktif kabloda bi hareket yok henuz.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ya kablonet konusundaki yazıların neredeyse hepsini okudum tam olarak hiçbir şey anlamadım ben :S neyse yakında fatura gelir anlaşılır olay :/[signature][hline]iletişim hedeleri msn: [email protected] icq: 163404139 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: Pyr0, 23 Kasım 2004 19:36 tarihinde demiş ki: ben 64k cable a 55 kusur öduyorum snrm $ımdı 256 a mı gecıcek dırek? bu soruyu ben de soruyorum.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 utv'ye 15den fazla ödemiyomuyduk biz ya?[signature][hline]aşk böceği le petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 harbiden ne olacak bu olayın akıbeti merak ediyorum[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 insallah toptan kac aydir almadiklarini almaya kalkmazlar indirim mindirim ayagina.[signature][hline]ironhawk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Harbi fatura gelmiyor eve interaktifden.Daha sonra patlamasın bu iş ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ben sadece kablolu tv faturası geliyor orda 35 mikyon mu ne ödüyorum hiç ek fatura falan gelmiyo?![signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Hayatımda ilk defa söylüyorum bunu. Telekomdan hep nefret etmişimdir fakat, adsl nin dayanılmaz cazibesi beni hep uyutmuştur. Artık o güzel sesli deniz kızı melodilerinden kurtuldum. KABLODA KALIN KARDEŞİM GELMEYİN BURAYA !! BOĞULURSUNUZ !![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Şimdi aklıma geldi. O arp sesiydi :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Ben 1 aydır 512kbit UTV kullanıyorum. 99 + 15 = 114 TL ödüyorum.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ben de 1mbit kullanıyorum adsl = 135 ytl[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: LathspeLL, 07 Ocak 2005 00:32 tarihinde demiş ki: Ben 1 aydır 512kbit UTV kullanıyorum. 99 + 15 = 114 TL ödüyorum. 145 milyona gelmiyor muydu ?[signature][hline]Hugocuların Dela Abisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ultra tv 512 icinde mi servis bedeli 15,00 aliyor? ya rezillik o zaman bu, ben kablonet firmasindan aliyorum baglantimi 512den 45,00 aliyor. atarim o zaman ben bu kablo modemi, 1mbit adsl alirim. 2 kati hiz ve ayni fiyat.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 UTV her hıza 15 ytl alıyor. Kablonet'in hizmet bedeli hıza göre değişiyor. Yakıonda kablonette indirime gidebilir.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar